2017. október 28., szombat

Robin O’Wrightly: Tripiconi sztori: Az amulett rejtélye 1. rész

~~~ Recenzió ~~~


Robin O’Wrightly: Tripiconi sztori: Az amulett rejtélye 1. rész

Pár napja kaptam meg recenziósként a könyvet. Ebookban.  S mondhatom, hogy eddig nagyon jól szórakozom. Igazán izgalmas olvasmány. Igazából nem határolnám be a kort. Inkább azt írnám, hogy bárki kortól függetlenül elolvashatja a könyvet. Imádom olvasni, jelenleg van vissza 180 oldal. S izgatottan várom a történet végét. Nem lövöm le a történetet, majd ha ki olvastam. Akkor bővebben meg írom a véleményem. Eddig nagyon – nagyon tetszett. Szeretném megköszönni a szerzőnek, hogy felkeresett s elküldte a könyvet. Meg adta a lehetőséget, hogy elolvashassam. Köszönöm. Robin O’Wrightly: Tripiconi sztori: Az amulett rejtélye 1. rész

Tartalom:

Van egy hely, amelyet soha nem fogunk megtalálni a térképen, hiába keressük: ez Tripicon, egy szigetállam az Észak-Atlanti-óceán kellős közepén. A valaha szebb napokat látott, ám most már csak vegetáló birodalomban az uralkodó Ponti-hercegség teljesen modern, de mindentől elzárt életét éli.

Egy augusztusi szombat délelőttön az unatkozó koronaherceg, Matteo még nem is sejti, hogy aznap délután kezdődik csak el a Tripiconi sztori hihetetlen története: az első, Az amulett rejtélye című részben, egy hét leforgása alatt teljesen a feje tetejére áll a világ. Az oka egy titokzatos, „tengertörött” idegen fiú, akit félholt állapotban, egy különös nyakékkel együtt, a parton talál meg Arabella kishercegnő, Matteo unokatestvére.

Innentől kezdve nincs megállás: a pörgő lendületű, fiatalos humorral átszőtt, ismeretanyagban és párbeszédekben gazdag, érzelmes kalandfolyamban sok kérdés és kétely merül fel.

Vajon ki lehet ez a srác, és mit akarhat Tripiconban?

Mi az a türkizkék fényű kristály, melyet a nyakában hord?

És mi történik akkor, ha ellopják tőle?

Vajon megtalálják-e a kérdésekre a választ, amikor szorít az idő?A könyvet itt tudod elérni.:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése