2017. december 18., hétfő

Robin O'Wrightly Emlékkönny

Ma beszereztem ingyen Robin O'Wrightly egyik könyvet Google play-en. Ti is megszerezhetitek nyugodtan.

Robin O'Wrightly:Emlékkönny Tartalom: 


Az ​első világháború végén, a gyűlölet és félelem káoszában szerelem bontakozik ki egy fiatal francia katona és egy falusi magyar leány között… 
Lehet-e „ez egy gyönyörű barátság kezdete”? Van-e közös jövőjük a trianoni békeszerződés árnyékában? Felvállalják a szerelmüket, vagy elsöpri őket a történelem vihara? Átjutnak-e a leszármazottaik a hazugság folyondárján? Ki mondja ki az igazságot? Összetalálkozik-e a két ág, mielőtt beköszönt a halál? A szeretet mindig győz, vagy most az egyszer veszít? 
Az Emlékkönny minden kérdésre megadja a választ. 
„Ha ez csak az én történelmem lenne, azt mondanám: száz év? Vagány! De ez nem csak az enyém. Sokan vagyunk így.” (a szerző) 
„A múltat nem változtathatjuk meg, csak megismerhetjük. A jelen az, amelyet meg kell élnünk, és a jövő az, amely formálható.” (zen bölcsesség) 
1920-tól 2015-ig csaknem száz év pereg le, amelyben egy megrendítő családi legendárium tárul fel faktoid fikció (tényszerű információkon alapuló, kitalált elemekkel kevert irodalmi mű) formájában. 
A könyv célja a halottak hazugságból való megtisztítása, a bűneik feloldása, és az igazság kimondása az emberiség fennmaradásának örök üzenetével.


Ingyen olvasható a könyv:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése