2018. január 29., hétfő

Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea

Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea 


Szeretném, megköszöni Robin O'Wrightly szerzőnek, hogy lehetőséget adott elolvasni a történetet. Itt kihangsúlyoznám 18-as karikát. Viszont bátran ajánlom a történetet. Nem lehet egyszerűen letenni, elmenni mellette. Szóval cseppet sem fogsz unatkozni. 

Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea 
Tartalom:

Abban ​nincs semmi különleges, hogy egy milánói férfi, bizonyos Andrea Rigo, aki éppen felfüggesztett nyomozóként tengeti unalmas napjait, csomagot kap a postástól. Az már inkább furcsa, hogy a pakkot másnak szánták, neki ez azonban egyáltalán nem tűnik fel. Hogy miért? Mert a címzett Rigó Andrea, egy magyar vendégmunkás nő, aki diplomás létére két műszakban dolgozik, és tíz házszámmal odébb lakik. Ő nagyon is hiányolja, és felkerekedik, hogy kiderítse: hova került a küldemény… Mi lesz ebből?! 
Semmi komoly – vagy épp túlságosan is? 
Mennyire kavarhat be két egyéjszakás szerető, ha kávéházas? 
És ami a legfontosabb: meg lehet-e menteni a Földet a totális kipusztulástól és a gépek rémuralmától? 
Robin O’Wrightlynál, a narrációs szatíra meghonosítójánál ismét elgurult a pirula: az Andrea & Andrea című romantikus-erotikus sci-fi-krimi-paródia így született meg. Az író két énje a kiborulás szélére juttatja még a főhősöket is…

18+ Kedves kiskorú embertársam! Ebben a kötetben csupa olyat olvashatnál, amit már egyébként is tudsz. Szóval ez nem érdekes, és nem is neked szól! Bocsi! Passzold le szépen anyuéknak! Köszi!
Véleményem: 
5/5

Húú ez nem semmi történet.  De régen nevettem ilyet jó. Kis híján, vonaton maradtam. Annyira jó volt. Kuncogtam is rendesen, míg mások ferde szemmel néztem rám. 
Eszméletlen egy vicces történet. Andrea és Andrea. Isteni egy páros. Imádom a dumáikat, na meg a narrátort. A történet viszont nagyot ütött. Nem semmi vége volt a történetnek.
S legjobban az tetszett ,hogy nem rögtön van szerelem. Vagyis nincs szerelem első látásra.  Ahogy halad a történet és furábbnál furább dolgok zajlanak főhőseink életében, úgy fognak rájönni mit is éreznek egymás iránt. Nem kicsit lesz kínos a dolog. 
Másik kedvenc párosom Toni és Leona. Aranyosak voltak, hogy próbálták összehozni két Andreát. Szurkoltam nagyon, de közben jókat nevettem. Közben sikerült belecsempésznie egy kis krimit is 
Azt hiszem ez az egyik legjobb könyv, amit olvastam. Üzennék szerzőnek, abba ne mérje hagyni. És kérem a következőt!

(Halkan megsúgom neki kellene állnom Erelem-eszetlen szerelem c könyvnek is). 

Ha lesz folytatása igényt, tartanék. Zseniális, fenomenális, őrült és vicces.


Kedvenc jelenet,idézet:

"Ha legközelebb csomagot kapsz az én nevemre,légyszi... Ne edd meg! Hozd át, megkínállak, de tudjak róla, rendben? "

"a távkapcsoló és a távkapcsolatok nem műkődnek hosszú távon. Mert nem elég négy elem, kell az ötödik is. << Hopp, ez Instant Coelho-csatorna..."

"- Nem!- mordult fel, de kicsit hangosan.
Én is kérhetek egy kávétm amíg nem lesz érdekesebb a cselekmény? Bár lehet, hogy akkor egy egész kávéültetvényt rendelnék...
- Mit nem? - szólalt meg háta mögött egy ijesztően ismerős hang.
- Mit mit nem? - fordult meg rosszat sejtve a nő.
- Azt mondtad, hogy nem. Most vagy magadban beszéltél és akkor tuti bekattantál, vagy tudsz gondolatot olvasni, és akkor én húzok haza, mert kitaláltam, hogy benézhetnénk a frissen megnyílt kávézóba, ha van kedved és ídőt, tudod, ahol a szerződést írtunk..."A könyvet itt tudod megvenni: