2018. február 18., vasárnap

Milyen érzés előolvasóként részt venni.

Milyen érzés előolvasóként részt venni.

Hmm , milyen érzés? Hatalmas megtiszteltetés ez. Hiszen tudtommal nem mindenki vehet részt, és szerző bizalommal tekint a másikra. Hihetetlenül jó érzés, hogy valamilyen szinten segíthetek. Először Robin O'Wrightly szerzőtől kaptam felkérést tavaly. Üzenetet írt nekem, hogy nem-e lenne kedvem elolvasni Tripiconi Sztori :Az amulett rejtélye c. könyvét,mely ifjúsági regény. Először megijedtem, hiszen ezer éve olvastam ifjúsági regényt. Akkor is inkább a kötelezőket. Bár kedves tanár nagyon nem szúrt ki velem Rómeó és Júliával. 
Szóval elküldte nekem néhány oldalt a könyvből, hátha bejön. Naná, hogy be. Nem vitás. Mateo egy vicces, aranyos, aki levett engem a lábamról. Többiek meg?   Nagyon tetszett az egész, hogy igazából nemcsak gyerekek, de felnőttek is olvashatják a történetet. Megtisztelőnek éreztem, hogy részt vehettem.

Robin O' Wrightly szerzőnek több könyve is tavasszal fog megjelenni illetve Tripiconi Sztori: Az amulett rejtélye c.könyvet lehet megrendelni. Többit személyesen a könyvfesztiválon IK -Imádom a könyveket standján lehet megvenni. 


A szerzőt itt tudod megtalálni:Ezután jött Ludányi Bettina: Mennem kell c. könyv..
Annyira nekem való volt. Imádom a romantikus történeteket. És ez pont az volt. Itt viszont, ha jól emlékszem a szerző Bettina a csoportban tett közzé felhívást ki, aki szeretne előolvasóként részt vetni. Egy percig hezitáltam csak. Aztán oda írtam picit félve én szeretnék. Bár nem látszott nagyon megörültem, hogy bekerültem.  Szuper érzés újra előolvasóként részt venni. Hiszen megjelenés előtt lehet olvasni az adott történetet. Tudsz segíteni a szerzőnek. Tanáccsal stb. Vagy bíztathatod, hogy igen ez jó. Nagyon örültem neki a lehetőségnek.

Ludányi Bettina jelenleg Az egyetlen menedék c. könyve jelent meg. A Mennem kell valamikor tavasszal fog megjelenni,amit nagyon várok. 
A szerzőt itt tudod megtalálni.: Ludányi Bettina Szerzői oldala


Nemrégiben Márton Éva adott újabb lehetőséget A szövetség c. könyvet olvasni,ahol Aranymosás pályázatra adott be. Jelenleg nem tudok sajnos többet róla, hogy mi lett az eredmény. De a maga történet egyedi és különleges. Azt hiszem ilyet, még nem olvastam sehol. És bízom benne, hogy elnyeri a pályázatot. Mert nagyon jó. Sajnos erről többet nem tudok mondani. Mivel pályáztatás alatt áll. Nem szeretnék gondot neki.Márton Éva után, megint kaptam egy lehetőséget előolvasóként részt venni. Robin O'Wrightly szerzőtől Andrea & Andrea c. könyvet elolvasni. Áhh, nagyon szuper. Ez eddigi legjobb. Nem tudom, lehet fokozni. Nagyokat nevettem, szinte majdnem lefordultam az ágyról. Néha csapkodtam is rendesen. Az egész azzal kezdődött, hogy Andrea anyukája rossz helyre címezte lánya csomagját. 1-es helyett 11-es házszámot írt rá. Aki szintén Andrea volt a neve az illetőnek csak, hogy az illető férfi. S itt kezdődik a kaland a két főszereplővel. Szóval eddig ezeket, könyveket olvastam idáig. S nagy megtiszteltetés számomra, hogy jelentkezhettem, felkértek, hogy olvassam el. Természetesen mindegyiket szeretném papír formájában megvenni. Mert ott kell lenni a polcomon. 

Márton Éva szerzőnek is megjelent Az Örökség c. könyve. Szintén kapható a szerző oldalán . 

Itt tudod megtalálni:

Eddig három szerzőnek voltam előolvasóként.  Jelenleg is részt veszek, de erről is szintén nem tudok mondani semmit. 
Amikor elkezdtem tavaly szeptember 7-én a blogot. Akkor nem gondoltam, hogy én ilyesmiben is részt fogok venni. Arra gondoltam, hogy segítek szerzőknek bemutatni a könyveiket az olvasóknak. Hiszen azt látom, olvasom, hogy sokan nincsenek tisztában ki kicsoda. Kik rejtőznek az író név mögött. Magyar vagy külföldi.
Így hát el is kezdtem. Ma már a blogom olvasottsága 25300 feletti. Azt hiszem a számok, és a statisztika jól mutatja, hogy van értelme csinálni. Van olvasó. Nem tudom mi alapján, választanak ki előolvasókat, de úgy gondolom megtiszteltetésnek, kell venni. Büszkeséggel tölt el, hogy részt vehetek. 
Ők hárman Robin O'Wrightly, Ludányi Bettina és Márton Éva igazán tehetséges szerzők. Fantasztikus történeteket írnak és vetnek papírra, hogy mi olvasók elolvashatjuk. Ezután részt veszek-e majd előolvasóként azt nem tudom. Jelenleg is benne vagyok, de nem mondhatom még el. Amint szabad természetesen elmesélem. 
Ezúton is köszönöm mindhárom Szerzőnek, hogy megengedték, hogy megírhassam a véleményemet. Beszélhettem a könyvekről. És köszönetet mondhassak a részvételért. Kívánom nekik, hogy minél több könyvet írjanak és jelenjen meg. Mert kellenek az ilyen könyvek, írók. Köszönöm.