2018. május 12., szombat

Ezen a hétvégén sem maradtam ki új könyvek nélkül.

Tegnapi nap folyamán is érkezett pár könyv, amiket nagyon vártam már. Mindegyiket olvastam előolvasóként, és nagyon örülök, hogy könyvként is kezembe tudhatom. Számomra nagy megtiszteltetés, hogy részt vehetek előolvasóként. Elsőként olvashatom, mielőtt megjelenik. Amikor még nem válik fizikai megfoghatóvá. Aztán ez is eljött. Hihetetlen érzés számomra.
Megfogni, tapintani a könyveket. Hiszen eddig csak mobilon olvashattam. Így, hogy közel van, kezembe fogva a könyvek felemelő érzés. 


S ráadásul bonuszként a könyvjelzőn pedig ott vírit a nevem. Robin O’Wrightly: Andrea & Andrea c. könyv könyvjelzőnél. Nagyon boldog vagyok erre igazán nem számítottam rá. Teljesen ledöbbentem mikor elolvastam. Innen is nagyon köszönöm Szerzőnek.
Aztán érkezett még két könyvem Francesca H. Nielk: Elit bőr és egy érdekes kis füzetecskét is vettem Mason Murray Meghökkentő meséi első számát.Francesca H. Nielk: Elit bőrTartalom:

VAN, HOGY A DOLGOK JÓVAL ÖSSZETETTEBBEK, MINT AZT GONDOLNÁD 
Mit tennél, ha a szüleidet a szemed láttára gyilkolnák meg? Ha a húgoddal egy nálad alig pár évvel idősebb férfi fogadna örökbe? Mit tennél, ha az egész világod romba dőlne, és még azt is elveszítenéd, ami egész életedben éltetett? Mi történne akkor, ha teljesen váratlanul elit bőrbe kellene bújnod? 
A tizenhat éves Christian Edwardson szülei elvesztése után a jómódú Isaac Williamshez kerül, ám ezt cseppet sem veszi jó néven. Úgy érzi, egy senki akar neki parancsolgatni. Mikor végre kezdene megbékélni a helyzettel, hirtelen azon kapja magát, hogy többé már azt sem tudja, kiben bízhat. Rá kell jönnie, semmi nem az, aminek látszik. 
Vajon az egész eddigi élete csupán egy jól megrendezett színjáték volt? Miért pont a fiatal férfi fogadta őket magához? Hogyan talált rájuk? Talán a szüleit is okkal ölték meg? 
Francesca H. Nielk harmadikként megjelenő regényében bemutatja, hogyan tud egy fiatal megbirkózni a szülei elvesztésével. Hogy mit meg nem tesz az ember a testvéri szeretet miatt. Rávilágít arra, hogy soha senkivel nem találkozunk véletlenül, és jöjjön bármekkora nehézség is, végül mindenki visszatalál a saját útjára.A könyvet itt tudod beszerezni: 
Mason Murray: Meghökkentő meséiTartalom:

11 novella egy kötetben. Mason Murray meghökkentő történetei. 

Túszok és szerelmek
a halál hírnőke
Macska babona
Ki kopog?
A vég kezdete
Seherzádé halott - avagy az ezerkettedik éjszaka meséje
Flúgos futam
A tönk széle
Koldusoperett
Farkast kiáltani
Idegenek közöttünk

Garantált szókaroztatást nyújt. Ajánlom Mason első számát, kedves olvasónak.


Itt lehet megrendelni a kötet első számát:
Robin O'Wrightly: Andrea & AndreaTartalom:

Abban nincs semmi különleges, hogy egy milánói férfi, bizonyos Andrea Rigo, aki éppen felfüggesztett nyomozóként tengeti unalmas napjait, csomagot kap a postástól. Az már inkább furcsa, hogy a pakkot másnak szánták, neki ez azonban egyáltalán nem tűnik fel. Hogy miért? Mert a címzett Rigó Andrea, egy magyar vendégmunkás nő, aki diplomás létére két műszakban dolgozik, és tíz házszámmal odébb lakik. Ő nagyon is hiányolja, és felkerekedik, hogy kiderítse: hova került a küldemény… Mi lesz ebből?! 
Semmi komoly – vagy épp túlságosan is? 
Mennyire kavarhat be két egyéjszakás szerető, ha kávéházas? 
És ami a legfontosabb: meg lehet-e menteni a Földet a totális kipusztulástól és a gépek rémuralmától? 
Robin O’Wrightlynál, a narrációs szatíra meghonosítójánál ismét elgurult a pirula: az Andrea & Andrea című romantikus-erotikus sci-fi-krimi-paródia így született meg. Az író két énje a kiborulás szélére juttatja még a főhősöket is…
18+ Kedves kiskorú embertársam! Ebben a kötetben csupa olyat olvashatnál, amit már egyébként is tudsz. Szóval ez nem érdekes, és nem is neked szól! Bocsi! Passzold le szépen anyuéknak! Köszi!

A könyvről írt véleményemet itt olvashatod: Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea


Robin O'Wrightly: Az amulett rejtélye
( Tripiconi sztori 1.)Tartalom:


Van egy hely, amelyet soha nem fogunk megtalálni a térképen, hiába keressük: ez Tripicon, egy szigetállam az Észak-Atlanti-óceán kellős közepén. A valaha szebb napokat látott, ám most már csak vegetáló birodalomban az uralkodó Ponti-hercegség teljesen modern, de mindentől elzárt életét éli. 
Egy augusztusi szombat délelőttön az unatkozó koronaherceg, Matteo még nem is sejti, hogy aznap délután kezdődik csak el a Tripiconi sztori hihetetlen története: az első, Az amulett rejtélye című részben, egy hét leforgása alatt teljesen a feje tetejére áll a világ. Az oka egy titokzatos, „tengertörött” idegen fiú, akit félholt állapotban, egy különös nyakékkel együtt, a parton talál meg Arabella kishercegnő, Matteo unokatestvére. 
Innentől kezdve nincs megállás: a pörgő lendületű, fiatalos humorral átszőtt, ismeretanyagban és párbeszédekben gazdag, érzelmes kalandfolyamban sok kérdés és kétely merül fel. 
Vajon ki lehet ez a srác, és mit akarhat Tripiconban? Mi az a türkizkék fényű kristály, melyet a nyakában hord? És mi történik akkor, ha ellopják tőle? Vajon megtalálják-e a kérdésekre a választ, amikor szorít az idő? 
Keresd a többi részt is, és olvasd el, hogy megtudj mindent!

A könyvről írt véleményemet itt olvashatod: Robin O'Wrightly: Az amulett rejtélye Mindkét könyvet itt tudod beszerezni:
K. D. Niki: A sors hullámainTartalom:
  

Együtt lehet élni a múlt árnyaival? Lehet-e egyszer boldog az, akit egész életében keserűség és megvetés vett körül? Mit teszel, ha az égiek összesúgnak a hátad mögött? 
Linett a nagyszüleinél nevelkedik, akik őt okolják a családot ért tragédiákért, ezért kegyetlenül bánnak vele. Egyetlen támasza a szomszéd fiú, Brad, aki mindenben mellette áll, és elválaszthatatlan szövetségese lesz a lánynak, de mégsem ő az, aki igazán boldoggá teheti. 
Egy nap felbukkan Gabe, a nyers és faragatlan fiatalember, és a fejébe veszi, hogy elcsábítja a gyönyörű, de zárkózott Linettet. Kettejük kapcsolata viharosan indul, de hiába küzdenek, végül be kell látniuk, a szerelem magával ragadta őket, bármennyire is tiltakoztak az érzés ellen. 
A sors néha kegyetlen és ott rúg az emberbe, ahol csak tud. Linettet súlyos múltbéli titkok nyomasztják, Gabe pedig külföldre készül, hogy segítsen édesanyján, és ez véget vethet közös jövőjüknek. 
Lehetséges az, hogy még nincs minden veszve? Kitarthat a szerelem akkor is, ha el kell szakadniuk egymástól? Elég erősek lesznek, hogy megküzdjenek az előttük álló gondokkal? Milyen meglepetés várja Gabe-et, ha hazatér?

A könyvről írt véleményemet itt olvashatod: K.D. Niki: A sors hullámainA könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése