2018. október 29., hétfő

Isabel Healian Rose: Kísértés (Angyalok Krónikái 1.)

Szeretném megköszönni Isabelnek a lehetőséget, hogy utazókönyvként elolvashattam a Kísértést (Angyalok Krónikái) c. történetet. Nemrég fejeztem be az olvasást, és csak mostanra tudtam megírni a véleményemet a történetről. Bővebben lentebb olvashatjátok.Isabel Healian Rose
Kísértés
(Angyalok Krónikái 1.)Tartalom:

Egy mozgássérült lány. Egy nagyszabású szerelmi történet. Természetfeletti események, misztikus erők, élet-halál harc. Isabel Healian Rose varázslatos sorain keresztül testközelből nyerhetünk betekintést egy nem mindennapi történetbe. Az írónő valós eseményeken alapuló saját élményeit osztja meg velünk megfűszerezve azt az írás különleges kellékeivel, felkeltve így a figyelmünket és lerakhatatlanná téve ezáltal a művet. Kedves Olvasó! A könyvbe belelapozva egyik pillanatról a másikra cseppenhet egy egyszerű lélek igen bonyolult és különleges életébe, egy megtört szív különös rejtelmeibe. A műben szó lesz szerelemről, drámáról, és egy egészen elképesztő vívódásról a jó és a rossz között. Figyelmeztetem: szem nem marad szárazon! Engedje át magát Isabel világának és hagyja, hogy a több szálon futó remek sztori új kalandokkal, tapasztalatokkal gazdagítsa Önt. Ehhez kívánok most nagyon jó szórakozást és felejthetetlen élményeket!


Véleményem
4, 5/5

.
Nos igazából tetszett a történet viszont eléggé lassan indult be az egész. Már - már ott tartottam, hogy nem fog tudni elolvasni...de aztán…
Igazán kellemes kikapcsolódást nyújtott nekem.  Viszont javasolnám a szerzőnek, hogy nézze át a történetet, mert itt - ott találtam hibát. Nem látványos, de ott van. Picit zavarónak találtam, de olvasást élményét nem vett el belőle semmit.
Érdekesnek találtam, hogy egy romantikus történetben Istenről, angyalokról és Luciferről szól.  Bár nem vagyok vallásos...de elolvastam.  És még hozzáfűzném, hogy abszolút nem is kellett az erotika, szinte nem is hiányzott. Anélkül is élvezhető.
A befejezés nagyon érdekes volt, eléggé függővéget kaptam. És kíváncsi vagyok mi lesz a szereplők további sorsa.


Egy szóval nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtott és köszönöm a lehetőséget, hogy utazókönyvként elolvashattam. Bár élveztem, de egy 4, 5 csillagot tudok adni. Hogy miért? Mert ahol ez a történet jött ott van még több is. Mondjuk úgy, hogy motivációnak megfelel.


A könyvet itt tudod megvásárolni: