2019. május 22., szerda

Robin O’Wrightly: Testcserés számadás (#Wetoo 2)

~~~ Előolvasás ~~~

Szeretném megköszönni Robin O’Wrightly szerzőnek, hogy előolvasóként megkaphattam Testcserés számadás (#Wetoo 2) c. könyvét. Az első részét olvastam és akkor is nagyon tetszett ez a történet. Bíztam benne, hogy lesz folytatása, mert tuti elolvasnám. S így is lett. Annyit mondhatok!
Nagyot ütött!! Király lett!
Bővebben lentebb olvashatod a véleményemet.


Robin O’Wrightly:
Testcserés számadás
(#Wetoo 2.)Tartalom:

 „A ​nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?”
Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…
A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című részben már olvasható volt, de most kitárul előttünk a folytatás is. Ez a kegyetlenül szókimondó, bizarrul részletes, erotikával teli, tabudöntögető történet mindannyiunké. Akár keresztülmentünk a családon belüli vagy bármilyen nemi erőszaktól a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.


Véleményem
5/5

Amúgy 15!!!

Atyaúristen!
Uhh, komolyan ez durva!! Nagyon... Szerzővel beszélgettem a könyvéről, mondtam neki hol tartok. Erre azt válaszolta lesz még durva részek.
Őszintén megmondom, hogy nem gondoltam volna, hogy valóban lesz. Imádom a stílusát, az írását és úgy, ahogy van mindenestől.
Amúgy, ha nem vagy 18 kezedbe se vedd a könyvet. (Sunyi vigyor)
Komolyan!

De lennék Sarah helyében, vagyis inkább nem. Nem igazán, amiket átélt. Borzasztó volt. S erre meg jött egy lapáttal a férje Richard. Megcsapkodtam volna...  Ejj… Richard, nem hiába nem beszélünk, mi nők az ilyen dolgokról. Ugye?

Eléggé merész témát választott a szerző. Egyik testből a másikba ugrálni és át is érezni, hát, nos zavarba ejtő vagy mégsem? Annyira élethű volt számomra, hogy teljesen beleéltem magam Sarah helyében. Voltak vicces helyzetek, máskor durva részek. Főleg az amikor… Hoppsz majd elspoilereztem.. Neeem.. Nem fogom elmondani. Vedd meg, olvasd el.
Őszinte leszek... Először picit félretettem, mert az első néhány oldalt már olvastam Kettős kereszt (#Wetoo 1.) részében.

A nemrég tegnapelőtt kezdtem el folytatni az olvasást. Borka!
Miattad nem néztem meg a kedvenc sorozatomat! (Nevetek)
Alig tudtam letenni. Még beszélgetéseink közben is olvastam. Vittem magammal a könyvet szószerint mindenhova. Röpke pár óra alatt kivégeztem. Tudtam, hogy nagyon jól ír, hisz nem az első könyvét olvastam már. De mégis meg tudd lepni engem, Robin. Nem hiába egyik kedvenc írónő. Egyedi és utánozhatatlan stílussal ír. Le merem fogadni még egy ilyen hasonló író nincs is a világon.

Szóval hálásan köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashattam a könyved,Robin. Folytasd tovább. Benned rengeteg potenciál van. Aknázd ki a lehetőséget. Ez a könyv pedig felkerült a személyes kedvenceim top listájára.

Kedvenc idézetek:A könyvet itt tudjátok beszerezni:
A könyv 90.Ünnepi Könyvhétre jelenik meg. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése