2019. május 16., csütörtök

Várható megjelenések Mogul Könyvkiadónál!

Várható megjelenések Mogul Könyvkiadó oldalán. 90. Ünnepi Könyvhétre jó néhány érdekes és izgalmas könyvek jelennek Mogul Könyvkiadónál. Így bátorkodtam össze írni nektek. Jó magam is várok pár könyvet a Könyvhétre, ahol személyesen fogok majd átvenni őket.
Julia Lewis Thomson:
Többek között
(Többek 3.)
Megjelenés: 2019. június 13.


Tartalom

 Mi kell ahhoz, hogy újra bízzunk?
Hideg, sötét múlt. 
Rozsdás lakattal lezárt ajtók. 
Ez vagyok én. 
Megtanultam kötelességből felkelni mindennap, és megfelelni az elvárásoknak. Csak azért, hogy beleolvadjak a tömegbe és ne kérdezzenek az életemről. 
Nem akarom, hogy belépj. 
Nem akarom, hogy meglásd, ki is vagyok igazán. 
Nem kell semmit megértened, egyszerűen jobban teszed, ha távol tartod magad tőlem.

Ki lehetsz? 
Mit rejthet a mogorva álarcod? 
Miért akarsz elijeszteni? 
Én nem fogok megfutamodni, arra ne is számíts. Tudnom kell, ki van a falak mögött. Türelmes vagyok és elszánt. Nem fogsz eltaszítani!

Egyik lakat sem marad zárva örökké.


Robin O'Wrightly:
Mexerelem
(Erelem 3.)
Megjelenés: 2019. november 30.


Tartalom

 Elszabadulnak ​az indulatok és a kórokozók, #később az ügyvédek és a károkozók# a floridai Clearwaterben, amikor egy dühös vízvezetékszerelőnőt terápiás céllal megcsókol egy meditációs tréner, miután a nő összetörte a férfi kocsiját. A víz és a szándék lehet tiszta, de a fantázia biztosan nem az… 

Na, a Mexerelem (triplán eszetlen szerelem) se egy szokványos tündérmese, mert a csók nem a finálé, hanem a nyitány. #Ráadásul ennek a könyvnek a közepén van a vége.# A végén pedig, #ami nem a közepén van,# jön egy híres ember is, és felsejlik a kérdés, hogy „hány happy end fér el egy szerkesztői íven?” #Rossz tanács: mossuk agyunkat rendszeresen szappanoperával!# Jó tanács: lapozzuk fel ezt a könyvet! Ami biztos kiderül: ennyi oldalnyi marhaság elfér duplaannyi oldalon is! 
Aki olvasta a szerző Erelem (eszetlen szerelem) és Erelemkettő (duplán eszetlen szerelem) című abszurd romantikus paródiába oltott narrációs szatíráit, és tetszettek neki, az a harmadik részben sem fog csalódni. #Ha nem tetszettek neki, akkor sem.# Az író énjei itt is osztják egymásnak a bölcs hülyeséget, és ismét több mondandó van a sztoriban, mint ami a felszínen hullámzik. 
Bár új szereplőket #ölhetünk a kedvünkre,# ölelhetünk a keblünkre, valami, sőt valaki mégis összeköti őket az előző két könyvvel, és ez még nem minden! 
Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a könyv megírása során egyetlen kabrió, baseball-ütő, spoilerező író #vagy Bear Grylls# sem sérült meg. 


Mason Murray:
Az első lovas
(A gonosz elszabadul)
Megjelenés június 13.: 2019.


Tartalom


1993 nyarát írjuk. Badmenville egy álmos, nyugodt és békés kisváros a Sziklás-hegység tövében, amely ideális környezet a pihenésre, feltöltődésre. Egészen egy mindent megváltoztató éjszakáig… 
Ronald Murphy egy fiatal oknyomozó, bűnügyi újságíró Los Angelesben. Éppen első könyvének megjelenése előtt áll, ám magánélete éppen zátonyra futott. Ezért örömmel fogadja el barátja meghívását egy kis Badmenville-i nyaralásra. Akkor még nem sejti, hogy rettenetes események sűrűjében találja magát. 
Patrick Dansont egy ismeretlen erő kezdi irányítani egy félelmetesen kegyetlen forgatókönyv szerint. A különleges képességekkel bíró férfi nem ismer lehetetlent, ha a Küldetésről van szó, és a végső célja Badmenville. 
Jack Booner egy részeges, öreg farmer, aki elsőként lát meg a városkában valamit, amiben ott rejtőzik a mindent elpusztító gonoszság. 

A szálak összefutnak és a végső pusztulás felé vezetnek, hacsak nem lesz valaki, aki felismeri magában, hogy ő képes megakadályozni a világ végét. 

L. J. Wesley:
12 első randi
Megjelenés: 2019, június 13.


Tartalom

 Pam vagyok, és ez egyáltalán nem az én történetem. 

Nem bírtam már elviselni, hogy a legjobb barátnőm letargiában éli az életét egy rosszul sikerült kapcsolat miatt. Lépnem kellett, erre pedig csak egyetlen megoldást láttam. Átvettem az irányítást Sam szerelmi élete felett, hogy havonta legalább egyszer kimozduljon a lakása fogságából, és végre tovább tudjon lépni. Pasik széles választékát szállítottam le neki egy-egy randi erejéig, remélve, hogy ha az igazit nem is találja meg köztük, kiszakad a rátelepedő depresszióból, és újra elkezdi élni az életét. Legjobb barátnőjeként, kötelességem minden segítséget megadni neki, a magam nem feltétlen kedves módján.


Robin O'Wrightly:
Testcserés számadás
(#Wetoo 2.)
Megjelenés: 2019. június 13.


Tartalom:

 „A ​nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?”
Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…
A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című részben már olvasható volt, de most kitárul előttünk a folytatás is. Ez a kegyetlenül szókimondó, bizarrul részletes, erotikával teli, tabudöntögető történet mindannyiunké. Akár keresztülmentünk a családon belüli vagy bármilyen nemi erőszaktól a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

Emy Dust:
Csalfa viszonyok
Megjelenés: 2019. június 13.


Tartalom:

„A szobaajtó alatt kiszűrődő halvány fényből gondoltam, hogy itthon van. Én szerettem volna meglepetést szerezni neki, de helyette ő lepett meg azzal, hogy korábban hazajött. Mosolyogtam. Lassan rátettem a kezemet a kilincsre és kinyitottam az ajtót. Ledermedtem a látványtól, úgy éreztem, kicsúszik a lábam alól a talaj.”

Te mit tennél, ha rajtakapnád a szerelmedet a húgoddal? A legjobb barátnődhöz rohannál és felejtést remélve mindenre igent mondanál?

A felindultság Miamiba viszi Nancyt és Sellyt, ahol a tervezett pihenésből pillanatok alatt egy újabb csalódás lesz, amivel Nancynek meg kell küzdenie. 

 Bár a múlt lezárult, a jövő azonnal megérkezett Ray Hollson személyében. Arrogáns, határozott és rideg, a márkás öltöny azonban valódi érzelmeket is rejthet. 

Váratlan fordulatok, összezavart érzelmek, elvesztett bizalom, amiből Nancynek egyedül kell kijönnie. Vagy mégsem? 

A fülszöveg részletet innen másoltam ,forrása:
My relationship with books blog oldalán. Molyon sajnos nem találtam meg. 

 A könyveket itt tudjátok megrendelni :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.