2019. június 10., hétfő

Sütő Enikő: Nem lehetsz elég

Szeretném meg köszönni Sütő Enikőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam Kaden és Brianna befejező történetét, Nem lehetsz elég c. könyvét. Egy csodálatos utazáson vehettem részt Kaden és Brianna által. Még számomra is elképesztő, hogy milyen nehéz és fájdalmas utat jártak ők meg. Köszönöm Enikő ezt a csodás történetet. 


Sütő Enikő:
Nem lehetsz elég


Tartalom:
A világom darabokra hullott.
A szívem összetört.
Sérült vagyok… szerethetetlen.
Nem tudok megbízni senkiben és semmiben.
De együtt mégis mindenre képesek vagyunk.
A világom újra a feje tetejére állt, és az élet a sötét oldalra sodort.
El kell szakadnom tőle a boldogságunk érdekében.
Több dolgot éltem már át, mint a legtöbb ember egész életében.
Ha újra kezdhetném?
Ugyanezt az utat választanám.
Ezerszer. Milliószor. Örökké.
Vajon tartogat-e még az élet számunkra közös jövőt?

Véleményem
5/5

Megkönnyebbültem. Végre! Enikő, nem hiszed el, hogy mennyit agyaltam kettejükkel kapcsolatban. Mit ne mondjak, nekem is az volt a véleményem, ami Rominának. Nem kellett volna elhagynia Kadent. Lehetett volna köztes megoldás is. 
Imádom őket. Imádom, ahogy te írtad őket. Olyan életre valóak, szerethetőek is igaziak. Ők hősök minden szempontból. Igaz szerelmüket senki és semmi nem gátolhatja meg. Még, ha Brianna olyan őrültségre is képes….  Annyi titok és fájdalom került a napvilágra, hogy tényleg attól féltem, hogy nem lesz elég erős Brianna. De tévedtem. Sokkal erősebb lett, mint gondoltam. Már nem az a gyenge nő volt,mint elején, aki nem lett volna képes talpra állni. Mióta Kaden az életébe, mondjuk úgy lába elé került sokat változott. De Kaden is. Ez a kapcsolat erős vággyal , szenvedéllyel és erős szerelmi kötelékkel lett megspékelve. Mintha még az Isten is áldását adta volna rájuk. Bármi is történt közöttük soha nem szakadtak el egymástól. Kivéve a legutóbbi Brianna ,nem százas ötlete ott hagyta Kadent, hogy kiteljesedjen az álmai a vágyai. Háttérbe, szorította boldogságát, hogy Kaden megélje az álmait. Ez nagyon meghatott, így még jobban szerettem Briannát. Nem nagyon tudtam letenni a könyvet, nagyon vártam mi lesz kettőjükkel. Újra együtt lesznek? Milyen titkok derülhetnek még ki? Az utolsó néhány oldalt már szinte faltam. Felgyorsultak az események és a titok pedig kiderült. Mindenre számítottam, de erre a borzalomra sajnos nem. Sütő Enikő tudja, mi kell az olvasónak, és ki is használja azt. Annyi kérésem lenne, hogy ne hagyd abba az írást. 

Kinek ajánlom? Akik szeretik a titkokat, a forrós szenvedélyeket, s cseppet sem bánják, ha bűvkörében vonja az olvasót ez a történet. Mert bizton állíthatom le sem lehet tenni, míg az utolsó oldalra nem lapoz.

Köszönöm a lehetőséget! Imádtam! Viszont sajnálom, hogy vége lett a történetük. Hiányozni fognak.


Kedvenc idézetek:





A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése