2020. március 21., szombat

Kiadómustra: Ágenda Kiadó

Mai blog bejegyzésemben olyan kiadót fogok bemutatni nektek, ahol magyar szerzők könyveit is lehet beszerezni. A kiadónál csak e-könyvet lehet vásárolni. Nemrégiben felkeresett a kiadó, hogy nem-e lenne kedvem elolvasni a könyvüket. Igent is mondtam és már írtam is véleményt az egyik könyvükkel kapcsolatban. Fényes Niki: Színtiszta üzlet címmel. A kiadó nem más, mint, Ágenda Kiadó. Mivel néhány könyvet kaptam recenzióként, így arra gondoltam bemutatom nektek a kiadót és a könyveiket. Néhány könyvet kiválasztottam, amit mindenképpen el fogok olvasni a következő napokban, hetekben.
Jim Row:
Az Orion Terv


Tartalom:
Jack Collins biztonsági járőr Los Angeles-ben. Egy különös gyilkosság folytán az FBI célkeresztjébe kerül, és segítőtársai segítségével halálos játszma veszi kezdetét. A szálak a Pentagon legfelsőbb körébe vezetnek. Vajon meg tudják-e akadályozni, hogy a titkos projekt életre keljen? 

A könyv erre ad választ.

Glaszhütter Bianka:
Gyémánt


Tartalom:

 Egy ​szokványos iskola átlagos tanárokkal és átlagos diákokkal. Azonban, az épület falaihoz vér tapad. Egy szörnyű tragédia, mely a falakon belül történt évekkel ezelőtt. Csak az tudja a valódi történetet, aki azokban az időkben részese volt az iskolán belüli terrornak, az elfojtott érzéseknek és a gyerekek kegyetlenségének. Mivel a társadalom igazán kegyetlen arcai a gyerekek. A sajátos kemény és megdönthetetlen hierarchia rendszer az ami sokak életét, akár egy billog meghatározza. 1982. Az év, amely egy sötét pontja volt a múltnak és mégis, egy sokkal színesebb pontja a jövőnek.Diamond egy átlagos lány bár maga sem tudja, hogy valójában egy csoda az élők sorában. Látja a halottakat. Pontosabban egy halottat. Max Luis Smith, egy a diákok közül, aki az iskola falain belül ért el az utolsó órája. De miért ragadt ide? És miért nem tud átkelni? Mikor fog végre végre szabadon távozni a lelke? Ezek a gondolatok hangoznak el újra és újra, a válaszok rájuk azonban rejtettek. Talán nem is léteznek. A tiszta szívű Diamond megfogadta, hogy segít apja régi történeteiből, szinte barátként ismert fiúnak átkelni a túlvilágra. Talán fájó szívvel halad előre, hogy a fiú meglássa a fényt, de minden porcikája és az esze azt sugallja, hogy meg kell tennie és segítenie kell. Ez azonban nem egy könnyű feladat. Ő pedig egy olyan lány, aki sohasem adja fel!
Finn Brohters:
Zsákutca


Tartalom:

 A Gonosz Hely tele van élettel, diákok tartják életben a fiatalságukkal és a félelmeikkel.A Gonosz Helynek története van.1899—ben alapította Mary és Amyas Delandre az iskolát, akiket nem sokkal később elért a tragikus vég.A szesztilalom idején egy kegyetlen gengszter kezébe került.Ez után az egyház kapta meg, és úgy tűnt a Gonosz Hely megnyugodott, de 1989—ben a tinédzser Neagan Mills titokzatos körülmények között az épületben halt meg.A Gonosz Hely sosem alszik, hanem vár, figyel és bekebelez.Az iskola két régi diákja, Cora Burton (aki gyilkos férje elől menekül) és Ram Bakish (aki a város maffiavezérét akarta lebuktatni) itt talál menedéket.Hamarosan megjelenik egy hivatalos szörnyvadász, az egyetlen, aki tudja, hogy a Gonosz Hely sokkal kegyetlenebb és vérszomjasabb annál a világnál, ami kint várná őket.Ők mégis maradnak, mert a Hely nem ereszt.


C.C.Brown:
Tania


Tartalom:

Almási Tania egy rendkívüli lehetőséget kap a dél-angliai tengerparton működő Living Coasts víziállatkerttől, így néhány hónapra Torquay-ba költözik. A tenger fölött magasodó állatkert helyén száz éve még az angol arisztokrácia társasági életének központja, a Marine Spa épülete állt. Egy éjszakai, egyéni mentőakciója alkalmával a sziklák alatt kavargó örvény a mélybe, vagyis 1893-ba sodorja. Így veszi kezdetét egy izgalmas, kalandokkal átszőtt utazás, ahol egy okostelefon fontos szerepet kap, de számtalan bonyodalom okozója is. Hogyan sikerül áthidalnia az évszázados különbségeket? Izgalmas hajsza, kalandos utazás, szerelem, humor, és felhőtlen kikapcsolódás, legfőképp az olvasónak!


Ivády Orsolya:
Sabrina


Tartalom:

Sabrina ​egy fiatal, ambíciózus lány, akit mind testileg, mind lelkileg megviselt a vőlegényével való szakítás. A hosszú gyógyulás után, egy év kihagyással tér vissza munkájához és ekkor találkozik ismét Leventtel, a legjobb barátai fiatal és jóképű unokatestvérével. A vonzalom megvan, de Sabriye az őt ért sérelem miatt hárítja a férfi közeledését. A férfinak nincs könnyű dolga, de elhatározta, hogy lebontja Sabrina maga köré épített bástyáját. Próbálkozásai sikerrel járnak, mert egy szép napon megtörik a lány ellenállása, ugyanis rá kellett jönnie, hogy fülig beleszeretett a jóképű és kedves fiúba. Felhőtlen boldogságukat a lány volt vőlegénye, Adim, és Levent volt menyasszonyának, Pelinnek visszatérése árnyékolja be. A két ex mindent megtesz, hogy a fiatalokat elválassza. Nem riadnak vissza még a mocskos ügyletektől sem. Vajon sikerül a tervük? Szembe tudják állítani Leventet és Sabrinát egymással? Vagy a szerelmük képes lesz minden akadályt legyőzni? Izgalmas és fordulatos események sorozata következik be Sabrina életében….


Scott Seymour:
A játékos


Tartalom:
Kellemetlen ​élmény álmunkban átélni saját halálunkat. Kellemetlen, ám nem ritka. Az már azonban igen, ha az odaát szerzett sérülés a valóságba is velünk tart. David Nolan cambridge-i diáknak nincs könnyű dolga, hogy barátaival elhitesse azt, ami igazából még önmaga számára is hihetetlen. Ám a szerencse mellészegődik: a régészeti tanszéken lefolytatott vizsgálat a sebben olyan fémszilánkokat talál, melyek egy 3000 éves egyiptomi dárdából származnak. Ettől persze nem lesz egyszerűbb az álomfejtés, de legalább olyan társaságba kerül, ahol az elképzelhetetlent megoldandó talányként fogják fel. Cambridge régész-, és orvos szaktekintélyei próbálják megfejteni a rejtvényt, míg végül kénytelenek felismerni: az igazi kérdés nem az, hogy mi történt, hanem az, hogy kicsoda valójában az, akivel mindez megtörténik.
A kérdés megválaszolását sürgeti néhány kellemetlen haláleset, melyek a világ más pontjain történtek, ám gyorsan kiderül, hogy annak a mozaiknak a részeként, melynek darabjait próbálja épp összerakosgatni a David körül összeverődött kutatócsoport. A Scotland Yard főnyomozója, és a National Geographic riporterének megérkezése felgyorsítja a folyamatot, amely egyre inkább történelmi nyomozássá alakul. Világossá válik, hogy a jelen legnehezebb problémáinak megoldását a múltban kell keresni. Ám minél inkább sikerül feltárni a múlt titkait, megérteni az emberiség eredetét, és történelmének mozgatórugóit, annál egyértelműbb lesz, hogy mindez egy terv részét képezi. Egy egyetemista rossz álma mindannyiunk rémálmává válhat, ha nem sikerül megtalálni a tervezőt, és megakadályozni tervének végrehajtásában. Ám ehhez hatalmas árat kell fizetni…


A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése