2021. szeptember 25., szombat

Farkas Anett: A 33-as beteg könyvtrailer és új borító - ("Nagyon merem ajánlani minden olyan olvasónak, aki szereti a krimit és a thrillert. ")

Ma egy szuper blogbejegyzést fogok hozni nektek. Hiszen nemrég előolvasója vagyok egy izgalmas krimi thriller könyvnek, ami nem más, mint Farkas Anett: A 33-as beteg.. Szeretném megköszönni az írónőnek, hogy lehetőséget kaptam, hogy elolvashassam a könyvet még a megjelenés előtt. Így arra gondoltam, hogy elhozom a könyv borítóját, melyet Faniszló Ádám készített (Melyen én is ott vagy hátul, rém büszke vagyok magamra.), és egy könyvtrailert mely bemutatja a könyv hangulatát.

 

Farkas Anett:
A 33-as beteg

Tartalom:

Rettenetes sorozatgyilkosság sokkolja a Balaton fővárosát. Egy szörnyeteg nőket rabol el és aláz meg. 
Pintér Dávid sztárnyomozó és alkalmi társa, Fehér Vivien próbálnak válaszokat találni, és kibogozni azt a csomót, ami egyre nagyobbra duzzad az áldozatok számának gyarapodásával. 
Úgy tűnik, a rejtély megoldásához Vivien múltján keresztül vezet az út. 
De mi köze mindehhez a zalaegerszegi pszichiátria szomorú sorsú betegének, Rebekának? Vajon az őt kezelő pszichiáternek sikerül áttörést elérnie? 
Ki ismerheti a teljes igazságot? 
Egy rendőrnő 
Egy apa 
Egy pszichiáter 
Öt barátnő a múltból 
A 33-as beteg

 Könyvtrailer, amiért érdemes megnézni.:

 

Ha tetszett a borító vagy a trailer ezeken a linkeken előrendelheted a könyvet, sőt akár az írónő oldalán is kérhetsz dedikálást is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.