2021. október 11., hétfő

Előolvasás: Farkas Anett: A 33-as beteg-("Azt gondolom, hogy ezt a könyvet érdemes előjegyezni, megvenni. Kedvencem ez a kötet számomra. Vártam a fejezeteket, hogy megtudjam mi lesz a történet vége, és meg is tudtam. Szám tátva maradt, mert amit magamban elképzeltem, ki lehet a gyilkos azt kukába ment. ")

Köszönöm Farkas Anett írónőnek, hogy megjelenés előtt elolvashattam az A 33-as beteg című könyvét. Nem semmi történet. Fejezetről, fejezetre épült fel az egész, izgalmas és lebilincselő történetet olvashattam el. A könyvet az írónőnél és a NewLineKiadónál lehet előjegyezni.

 Farkas Anett:
A 33-as beteg

Tartalom:

Rettenetes sorozatgyilkosság sokkolja a Balaton fővárosát. Egy szörnyeteg nőket rabol el és aláz meg.
Pintér Dávid sztárnyomozó és alkalmi társa, Fehér Vivien próbálnak válaszokat találni, és kibogozni azt a csomót, ami egyre nagyobbra duzzad az áldozatok számának gyarapodásával.
Úgy tűnik, a rejtély megoldásához Vivien múltján keresztül vezet az út.
De mi köze mindehhez a zalaegerszegi pszichiátria szomorú sorsú betegének, Rebekának? Vajon az őt kezelő pszichiáternek sikerül áttörést elérnie?
Ki ismerheti a teljes igazságot?
Egy rendőrnő
Egy apa
Egy pszichiáter
Öt barátnő a múltból
A 33-as beteg

 

 Véleményem
5/5

Először is az a kérdésem, eddig hol bujkált az írónő? Hogy –hogy eddig nem adta még ki ezt a kötet. Izgalmas, letehetetlen kötet volt. Sok volt benne a kérdés, csavar a történetben. Nem tudtam, hogy mi fog történni a következő oldalakon.

Amikor az írónő azt mondta, hogy fejezetenként fogom olvasni a történetet, nem számítottam, arra hogy lerágom tövig a körmöm. Ennyire oda voltam a 33-as beteg könyvéért.  Egyszerre volt borzongató, félelmetes és szívbe markoló. Annyira valóságos volt az egész.

Ebben a hónapban már a második gyilkossághoz riasztották, pedig még csak június huszonötödikét írtak.

Ahogy elkezdtem olvasni, úgy éreztem ez a történet nem csak fikció, valóságban is megtörténtek. Nem a gyilkosság, hanem az indíték, amiért ez elindított egy lavinát. Egy bosszú a régi sérelemért. Borzasztó volt olvasni is, nem csak átélni. Írónő valósághűen ábrázolta egyes esetet, gyilkosságot és a visszaemlékezések legfájdalmasak.

Sosem tudhatjuk meg, hogy másik fejében mi játszódhat, hogy miként csapódik le. Ez mi se bizonyítja ez a történet. Bár fikció, de sok esetben rámutat arra, hogy mit, hogyan kellene tenni vagy mit nem másokkal.

Két kedvenc karakterem van Vivien és Dávid, annyira összeillő páros és még sem. Szerettem a csipkelődéseiket, ahogy húzzák egymást, de főleg Dávid. Olyan aranyos. Fanna legaranyosabb gyerek. Szeretem, ha egy történetben gyerek karakter is van. Kicsit fel dobja az egész történetet.

A lány végtagjait kifeszítették. Mint Jézus a kereszten.

Azt gondolom, hogy ezt a könyvet érdemes előjegyezni, megvenni. Kedvencem ez a kötet. Vártam a fejezeteket, hogy megtudjam mi lesz a történet vége, és meg is tudtam. Szám tátva maradt, mert amit magamban elképzeltem, ki lehet a gyilkos azt kukába ment.  

– Hadnagy! – lihegte. – Találtunk egy rúzst.

Jól csűri csavarja történeteket az írónő, abszolút nem lehetett rájönni csak a végén az elejtett mondatokból lehetett következtetni. Szeretem az olyan krimiket, ahol sokat kell agyalni, gondolkozni, végig venni, hogy mi is történt valójában. Itt is az volt, amikor kiderült ki volt a gyilkos. Még meg is jegyeztem, hogy nem pont ő rá tippeltem… Hát igen, ettől lesz olyan jó könyv, történet. Az olvasó ledöbben a végén. 

Egy szóval imádtam. Azt hiszem újra olvasós lesz, amint tudom beszerezem könyvet, és továbbra is szeretnék még olvasni Farkas Anettől, mert remélem nem áll meg ennél az egynél.Szóval, szívből ajánlom minden krimit kedvelő olvasómnak ezt a könyvet. Adj esélyt az első könyves szerzőnek, garantálom, hogy nem fogsz csalódni. 


A könyvet itt tudod előjegyezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.