2022. augusztus 30., kedd

Előolvasás: Farkas Anett: A 33-as áldozat (Vivien és Dávid 3.) - ("A 33-as beteg, A 33-as ügy és a A 33-as áldozat mind-mind zseniális, fantasztikus a maga nemében. ")

Szeretném megköszönni az Álomgyár Kiadónak és Farkas Anett írónőnek, hogy elolvashattam Vivien és Dávid legújabb nyomozását az A 33-as áldozat című könyvét. Erre nem lehet mást mondani, mint azta mindenit!!! Imádtam. Alig várom, hogy újra egyben elolvashassam.

Farkas Anett:
A 33-as áldozat
(Vivien és Dávid 3.)


Tartalom:

Amikor magadban sem bízhatsz, kire számíthatsz igazán?
1975. Eszter indulatos apjától rettegve tölti életét. Mikor világra hozza ikerlányait, azzal további balsorsát kísérti.
Senki sem hisz neki, amikor azt állítja, családjának egyik tagja őrült.
2002. Sorozatgyilkos szedi áldozatait a Balaton fővárosában, Keszthelyen. Az ügyet Vivien és új társa, Máté kapja.
Múlt és jelen baljós eseményei keverednek, a szálak végül egy írónőhöz vezetnek.
Elhisszük, hogy a népszerű író, Lengyel Aliz ismeri az igazságot. De vajon milyen igazságra gondol?
Ahhoz, hogy Vivien és Máté megoldják ezt a rejtélyes esetet, a nő múltjával kell szembenézniük, azzal, mi történt 1975 után.
Nyomozás közben Vivienék rájönnek, hogy itt mindenki titkol valamit. Mindenkinek van indítéka.
Az óra ketyeg, könnyen kifuthatnak az időből… Van egy áldozat, akinek az élete rajtuk múlik…
A pedofil
Az ikerpár
A sorozatgyilkos
Az írónő
A rovarszárnyak
Vajon lehet boldog vég, ennyi átélt tragédia után?

Vélemény
5/5

Hálásan köszönöm Anettnek, hogy az első kötettel elvarázsolt, és folytatta tovább. Köszönöm, hogy végig követhettem Vivien és Dávid kapcsolatát, a történetüket és a nyomozásukat. Harmadik kötet is tudott meglepetést okozni. Elképesztő történet volt, mely némi igazság is van benne, nemcsak fikció, amit nagyon szeretek. Annyit mondhatok egyes, részek durvák voltak, még az én lelkemnek is. Ugye én vizuális vagyok, eléggé oda tudtam magam képzelni... Anett zseniálisan, élethűen rajzolta le egyes történeteket. Nem hiába a kedvenc írónőm.

 Nagyon megszívatott az írónő. Komolyan! A vége... Áhh, nagyot fogtok lesni, ha elolvassátok. Még jó, hogy nem csaptam le a mobilomat... A döbbenettől. Nagyon elszámítottam magam olvasás közben, mert egészen másra számítottam. Nem az a gyilkos volt, akire számítottam. S pont ez a jó, írónő ebben a kötetben még több csavart, húzást tett bele. Abszolút nem unatkoztam, noha némelyiknél borzadállyal küszködtem, máshol meg könnyesre nevettem. Nagyon hullámzó volt az egész, ritka az ilyen, aki egyszerre mindent tudd belesűríteni. Ráadásul mind a három kötetben meg van. Fenn tudta tartani a figyelmem.

Történet olvasása közben új szereplőt köszönhetünk, remélem, maradni is. Nagyon imádom ezt a fazont, Mátét. Írónő, kiről mintáztad a lükét? Nyomozó létére, igazán Humor Herold ez a fickó. Olyan jókat vigyorogtam mikor Dáviddal „beszélget”. Imádom ezt a párost. Igazán izgalmas, letehetetlen könyvet írt Anett. Nagyon ajánlom minden 18 év feletti olvasóimnak. Érdemes mind a hármat beszerezni, bár mindegyik egy-egy esetet dolgozz fel, de Vivien és Dávid kapcsolata tovább folytatódik mindegyik kötetben.

A 33-as beteg, A 33-as ügy és a A 33-as áldozat mind-mind zseniális, fantasztikus a maga nemében. Három könyv után azt várom mivel fog előrukkolni az írónő. Remélem, nem fogja soha abba hagyni az írást. Istenáldotta tehetsége van! Bizony ez látszik minden egyes kötetében. Kutat, keres, hogy igényes, szórakoztató, néha borzongató jó könyvet adjon ki a kezeiből.

TrailerA könyvet itt tudjátok előjegyezni:

Book24

Álomgyár Könyvesbolt

Írónő oldala

Farkas Anett hivatalos szerzői oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.