2023. január 11., szerda

Előolvasás: Budai Gina: Londoni idegenek (Vörös és kék 1.) - ("Az év legviccesebb, legromantikusabb könyve. Nagyon bejött ez a stílus az írónőtől. Végig úgy éreztem, hogy mintha maga az írónő mesélné el a történetet, olyan élethű, valóságosnak tartottam, éreztem.")

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak és Budai Gina írónőnek, hogy elolvashattam megjelenés előtt a könyvét a Londoni idegenek (Vörös és kék 1.) címmel. A könyv igaz történet alapján íródott. Ráadásul ez a könyv sorozat első része, így még jobban várom a következő könyvét. Imádom az írónő stílusát, nem hagyott egy cseppet sem unatkozni.

Budai Gina:
Londoni idegenek
(Vörös és kék 1.)


Tartalom:

Valósággá válhat a plátói szerelem?

Kate és Zoé Londonba költöznek, hogy tiszta lappal induljanak. A csodás főváros azonban sokkal több kalanddal várja a két testvért, mint amire valaha számítottak.

A csöndes és visszahúzódó Kate-nek minden bátorságára szüksége lesz, ha ki akar lépni a rivaldafénybe. A magabiztos és sugárzó Zoé múltja azonban titkokat rejt, de nem hagyja, hogy ez beárnyékolja új életét.

Henry Marshall, az ördögien jóképű, elismert angol színész a „véletlennek” köszönhetően Kate és Zoé szomszédja. Ben Baker pedig az ő, szintén lenyűgözően sármos testőre.

Henry és Ben személyében, a múltbéli csalódások után, a szomszédból kopogtat be a lányok életébe a nem várt szerelem. A testvérek legmélyebb érzései törnek a felszínre, hiába próbálják azokat elnyomni. Hiszen az igaz szerelmet és annak következményeit nem lehet elkerülni.

Budai Gina megtörtént eseményeken alapuló regénysorozata könnyedén magával ragadja az olvasót. A szereplők bőrébe bújhatunk, és együtt ülhetünk fel erre az érzelmi hullámvasútra.


Véleményem:
5/5

Az év legviccesebb, legromantikusabb könyve. Nagyon bejött ez a stílus az írónőtől. Végig úgy éreztem, hogy mintha maga az írónő mesélné el a történetet, olyan élethű, valóságosnak tartottam, éreztem. Annyira eleven, élőnek éreztem az egészet, mintha én lennék a kukoló, aki végig nézi Zoé és Kate történetét, vagy, hogy egy filmet néznék végig. Nem is tudom eldönteni.

Egy élmény volt elolvasni, nem gondoltam, hogy ennyire jól fogok szórakozni. Zoé, lökött egy csaj. De, ahogy Bennel bánt, picit sok volt. Azért remélem, megenyhül iránta. Kate olyan naív, érzékeny, nagyon nincs önbizalma magával szemben. Olyan görcsösen ragaszkodik, ahhoz, hogy nem neki terem a szerelem. Pedig ott van az orra előtt, csak ki kell nyújtania érte.

Henry olyan cuki fiú. Jó, tudom nem illik ilyet mondani. De ez jutott először az eszembe. Ben meg... Hát ő... Nem is tudom... Igazi macsó. Henry ellentéte, de pont ez tetszik.

Eleinte fura volt olvasni a könyvet, mert megszoktam, hogy esetek többségében, vagyis szinte mindig váltott szemszögből olvastam. Itt nem volt. Kíváncsi lettem volna, mit gond Henry, mit érez, stb. Azért belerázódtam az olvasásban. Jókat vigyorogtam Zoé-n. Azért remélem, írónő tervez olyan könyvet irni, ami Henry és Ben gondolatait, érzéseit lehetne olvasni, jó lenne belelátni mit gondolnak ők.

Na, meg Tabby? Nagy forma az öreglány. Komolyan. Létezik ilyen valóságban is? Én is szívesen eltöltenék pár napot Londonban, főleg, ha szomszédságban jóképű színész lakna. Ez a könyv nagyon bejött. Hiába olvastam már száz, meg száz romantikus könyveket, hiába olvasom, hogy némelyik egy sémára épül a történet. De mindig tudok találni újat, tudok kuncogni egy történeten, vannak kedvenceim.

Budai Gina stílusa ilyen eleven, fiatalos, romantikus, humoros könyv. Az már csak hab a tortán, hogy igaz történet. Nem gondoltam, volna hogy lesz még egy olyan könyv, ami máris év egyik legjobbja lesz. De ez történt. Szerettem olvasni, és szívesen olvasnék még többet az írónőtől. Mert látom benne a tehetséget, potenciált. Tuti legjobb írónő lesz idén,

Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz Henry és Kate, Ben és Zoé párossal. Vajon összejön Ben Zoé-val? Kate és Henry kapcsolata mivé alakul át? Mi lesz velük később? 

Annyira nem örültem, ahogy végére értem a történetnek. Te jó ég! Mondom én, hogy írók szeretnek kínozni. Mindenesetre várom a folytatást. Szívből kívánom, hogy még több könyv szülessen Budai Gina írónőtől. Szintén nagy kedvencem lett ez a könyv.

Hálásan köszönöm még egyszer, hogy elolvashattam megjelenés előtt a könyvet.

A könyvet itt tudjátok előrendelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése