2023. április 9., vasárnap

Előolvasás: Budai Gina: Londoni szeretők (Vörös és Kék 2.) - ("Hálásan köszönöm Budai Ginának, hogy megismerhettem ezt a csodálatos igaz szerelmi történetet. Filmre vele! De rögvest!")

Szeretném megköszönni Budai Gina írónőnek, és Álomgyár Kiadónak, hogy Vörös és Kék 2. sorozatának, Londoni szeretők című könyvet elolvashattam megjelenés előtt. Újabb kedvencet avattam, sőt ez a sorozat lett számomra a legjobb romkomja. Még! Még! Még!


Budai Gina: Londoni szeretők
(Vörös és Kék 2.)


Tartalom:

Léteznek még igaz érzelmek?

Londonba költözésüket követően a két nővér világa fenekestül felfordult. Ezúttal azonban nemcsak Kate, hanem Zoé gondolataival is megismerkedhetünk.

Az eddig megismert zavaros életük most még jobban felfordul, hiszen nemcsak az érzelmeikkel kell szembenézniük, hanem saját magukkal is. De ez nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik, és lassan a külvilág is felfedezi azokat a titkokat, amelyeket legszívesebben örökre elrejtenének.

Vajon sikerül mindkét lánynak meglelnie a boldogságot és átlépni a saját határaikat?

Budai Gina igaz történeten alapuló regénysorozatának második kötete sem hagyja cserben az olvasókat, hiszen fordulatokban most sem lesz hiány. Henry és Ben pedig biztosítja a forró és szenvedélyes hangulatot.

Véleményem:
5/5

Hát nem is tudom, hogy lehet-e még jobban fokozni ezt a történetet. Remélem, Budai Gina nem hagyja abba az írást. Mert ezzel a két könyvvel bebetonozta magát. Őrület, imádom ezt a könyvet. Végre jobban megismerhettem Zoét és most már tudom miért olyan, amilyen. S miért bánik úgy cefetül Bennel. Imádtam, ahogy piszkálták egymást. Az adok-kapok szópárbaj, sistergő vágy, ami közöttük van. Ez mind meg volt végig. Ben, ahogy tette a dolgát, amit egy férfi tehet, hogy meghódítsa szíve hölgyét, és megmutassa ő bizony más. Ilyen pasiról álmodik minden lány.

Henry és Kate kapcsolata már több, mint amire számítottam. Imádom őket, olyan aranyosak együtt. Nagyon szerettem őket olvasni. Tetszik, hogy Henry és Ben oda vannak a lányokért. Őszintén megmondom, hogy nehéz úgy megírnom a véleményemet, hogy ne spoilerezzem el. Gina ezzel a második kötettel lett még jobb. Vicces, humoros, izgalmas és tele forró szenvedéllyel. Az egyikük vad, míg a másik inkább szenvedélyesebb. Nem lehet megunni egyiküket sem.

Kicsit féltem, hogy mert ugye legtöbb sorozatnál néha előfordul, hogy nem úgy sül el a második kötet, ahogy kellene. Sajnos olvastam már olyan könyvet az első jobb volt, de a többi utána következő nem annyira. De itt nem fordult elő. Sőt! Azt kell, hogy mondjam ez jobb lett az elsőnél. Az első kötet puhatolózóbb, tapogatózó volt, addig a második kötet, már kibontakozóbb volt az történet. Eleinte kergették egymást mindkét főszereplő,itt viszont már  a második kötetnél kezdenek egymásra lelni, nemcsak testileg, lelkileg is.

Gina igazán fordulatos, szenvedélyes történetet írt. Egy percet sem lehetett unatkozni, mindig történik valami. Legyen akár jó, akár rossz. Csak azt sajnálom, hogy lassan be kell, hogy fejezem e könyv olvasását. Hiányozni fog nekem Ben és Henry, Kate és Zoé. Különösen Zoé.  Bírom a stílusát. Tetszik. Hogy egyik pillanatban feltudna robbanni, másik részben meg olyan szende kis kislánnyá alakul át.  Kate pedig, hát Kate. Szerelmes a szerelemben.

Végtelenségig tudnék mesélni erről a könyvről, de inkább azt mondom, hogy vegyétek meg. Jól fogtok szórakozni, és tuti nektek is hiányozni fog a páros, ahogy nekem is.

Hálásan köszönöm Budai Ginának, hogy megismerhettem ezt a csodálatos igaz szerelmi történetet. Filmre vele! De rögvest!

A könyvet itt tudjátok előjegyezni:

Álomgyár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése