2023. április 17., hétfő

Sky S. T.:Vigyázat! Jövök! - ("Atyagatya! Ez aztán nem semmi volt. Sajnáltam, hogy vége lett. Iszonyat jót nevettem. Áldom a fejemet, nem a vonaton, vagy buszon röhögök. Vittek volna zárt osztályra.")

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni Sky S. T. írónőnek, hogy elolvashattam ezt egyszerű vidám történetet Vigyázat! Jövök! címmel. Abszolút a legnagyobb kedvencem lett. Egyszerűen élveztem, nagyokat nevettem. Imádom! Aki szereti a humoros könyveket, akkor ezt szívből ajánlom. A könyvet Helma Kiadónál lehet megvásárolni e-könyvként illetve DiBook-nál is.

Sky. S. T:
Vigyázat! Jövök!

Tartalom:

Ditte romantikus szerelmes regényeket ír, ahol minden tökéletes. A főhősnőnek nem szalad a harisnyája, a főhősnek nem csámpás a lába, és persze élnek boldogan míg meg nem halnak. A valóság viszont egy kicsit más. Ahol Ditte megfordul, ott a férfiak…. törik kezüket, lábukat. A postást letarolja a kapuval, a gyertyafényes vacsorán felgyullad az asztalterítő, és az orvosokat sem kíméli a kórház sürgősségi osztályán. Ráadásul még Sátánnal, a szomszéd macskájával is élet-halál harcot kell vívnia a betevő pizzájáért.  Ám egyszer utoléri őt is a szerelem. A kérdés csak az, hogy Adam túléli-e a Dittével való találkozást?
Ha szeretsz felhőtlenül szórakozni, önfeledten nevetni, ez a könyv neked íródott.

Véleményem
5/5

Atyagatya! Ez aztán nem semmi volt. Sajnáltam, hogy vége lett. Iszonyat jót nevettem. Áldom a fejemet, nem a vonaton, vagy buszon röhögök. Vittek volna zárt osztályra.

Ditte! Hát mit mondjak igazi kelekótya, peches nőszemély. Gyilkos szövegei vannak, na meg amik történnek vele... Nem hiszem el, hogy ekkora peches ez a nő. Sky S. T. írónő fantasztikus humoros történetet írt.

Jó sok minden történik ebben a kötetben, szórakoztató, ami Dittének keresztül kell mennie, kedvencem a Sátán. Anyám az macsek… Hehe…

Na, meg a többiek. Szerintem már csak azért vannak Dittével, hogy jól szórakozzanak a hülyeségein. Az életben ilyen nincs, ami ez keresztül megy.

Hát nem is tudom, mit mondjak. Imádom. Szeretem az ilyen humoros regényeket. Olyan jó nevetni. Még ha az annyira abszurd is, ami vele történik. Nem kell komolyan venni az egészet, mert nem azért íródott.

Nevetni jó, mondják oly sokan. Ez a könyv pedig pont arra találták ki. Nevess, nevessünk Dittén, nevessünk barátnőivel Samantha-val és Jesse-vel. Imádnivaló történet. Kíváncsi vagyok, hol köt ki Ditte a történet végére. Minden olyan olvasónak ajánlom ezt a könnyed, vicces könyvet, aki szeretne kikapcsolni, nagyokat nevetni, szórakozni.

Ezután a következő könyvét kezdtem el olvasni A szomszédom jó pasi címmel. Remélem ez is lesz olyan jó, mint az előző kötet a Vigyázat! Jövök!

Az e-könyvet itt tudjátok beszerezni:

Helma Kiadó

(HUNGARYBOOKS promóciós kóddal kedvezményesen veheted meg.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése