2023. június 9., péntek

A magyar könyv is magyar termék mozgalom nagykövete lettem. - ("Szívügyem a hazai írók támogatása, mint anyagilag (vásárolni a könyveiket) illetve reklámozni több platformon.")

 

Régóta szerettem volna blogomra megírni nektek, hogy alig pár hónapja csatlakoztam A magyar könyv is magyar termék mozgalom Nagyköveteként. Egyszerre meglepő, izgalmas számomra, hogy felkértek erre a feladatra. Hiszen nem kis munkám van, hogy az olvasóimnak megmutathassam, hogy a hazai írók is ugyanúgy tudnak jó történeteket írni, mint a külföldi szerzőink. A mozgalomnak vannak számos Nagyköveteink, bízom benne, hogy még többen leszünk és valamilyen formában támogatjuk a hazai írókat. A nagyköveteinkről itt olvashatsz.Alapítói
Sky S. T.
Dvariecki Bálin

Szívügyem a hazai írók támogatása, mint anyagilag (vásárolni a könyveiket) illetve reklámozni több platformon. Ilyen pl Tiktok, Instagram, blogom és az fb oldalam. Emellett, természetesen interjúkat is készítek, ezúton is elnézést, ha nem személyre szabottan kérdezgetek, Insta rovatom Tudtad-e? pár hónapja indult el, és nagy öröm számomra, hogy egyre többen kérik a részvételt.

A blogom 2017-ben indult el, akkor még nem sejtettem, hogy egy ilyen fontos mozgalomhoz fogok csatlakozni. Szeretném megköszönni Sky S. T. írónőnek, hogy lehetőséget, bizalmat szavazott nekem. 

 

A magyar könyv is magyar termék


Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

A mozgalom elindítója: Sky S. T. Dél-Afrikában élő magyar származású írónő valamint a Helma Kiadó, aki magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek kiadására specializálódott.

Mi a mozgalom célja?

· Még több, magyar szerzők által, magyar nyelven írt könyvek megjelentetése, népszerűsítése

· A magyar nyelv szépségének és gazdagságának megőrzésére, kiemelten a határon túl élő magyarok körében

· Írás és az olvasás ösztönző programok támogatására, kiemelt célcsoport: gyerekek és fiatalok

· A látássérültek, időskori látásromláson átesettek, olvasási nehézséggel küzdő emberek olvasóvá válásának támogatására

Miért van szükség erre a mozgalomra?

A rendszeresen olvasók tábora egyre szűkül és egyre öregszik.
A legaktívabb olvasói csoport a 45-60 közöttiek, 50%-a szinte kizárólag nyomtatott terméket olvas mivel az e-könyvek és hangos könyvek áfája még mindig 27% valamint, nincs megfelelően promotálva az ekönyvek és hangoskönyvek használati lehetősége.

További infókat innen tudhattok meg. Bízom benne, hogy nemcsak én, de mások is csatlakoznak ehhez a mozgalomhoz, és együtt tudunk működni, támogatni a hazai írókat.

Csatlakozni itt tudtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése