2023. szeptember 21., csütörtök

Csatlakozz MKMT mozgalomhoz, vagyis A magyar Könyv is magyar termék! mozgalmához.

Az elmúlt napokban jó néhány szerző, író csatlakozott a mozgalomhoz. A mozgalomhoz bárki csatlakozhat, akinek van magyar nyelven megjelent kötete.

Akár e-könyv, akár nyomtatott formában.. Ez a blogbejegyzés azokhoz szól, akik eddig nem mertek, vagy nem tudják, hogyan,  miként jelentkezzenek a mozgalomhoz. A mozgalom weboldala, ahol csatlakozni tudtok.

Csatlakozz

Ki csatlakozhat a mozgalomhoz? 

  • Bárki aki szimpatizál a mozgalommal és egyet ért a céljaival, a regisztrációjával önkéntes támogatója lesz a mozgalomnak. 
  • Magyar nyelven író magyar származású írók, akik a magyar nyelven megjelent könyveikre megigényelhetik az MKMT logót.
  • Bármely média-vállalkozás aki a kultúra illetve könyvajánló rovataiban, beszélgetős műsoraiban stb. ajánlja az olvasóinak az MKMT logót viselő könyveket, interjút készít a szerzőkkel, a Helma Kiadóval, vagy akár önálló rovatot indít A magyar könyv is magyar termék címmel.
  • Bármely non-profit cég aki a saját felületén megjelenéssel és rendszeres híradással vagy reklámfelület ingyenesen történő biztosításával támogatja a mozgalmat.
  • Bármely profitorientált cég aki anyagi támogatással a mozgalom mellé áll.

 Ha külföldön laksz, élsz nem gond. 

Mozgalom nagyköveteként szívesen segítek amiben tudok, illetve a mozgalom két alapítójával Sky S. T. és Dvarieczki Bálinttal is fel lehet venni a kapcsolatot. 

Egy a lényeg, magyar szerző/író légy és, megjelent könyved. De legfőképpen támogasd a mozgalmat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése