Kapcsolat-Támogatóim

 Kedves olvasóm!

Köszönöm, hogy benéztél a blogomra. Kovács Ági vagyok, és hallássérült blogger. Szeretek olvasni, már gyerekként is nagyon sokat olvastam. A blogom 2017-ben indult, azóta töretlenül igyekszem segíteni a hazai írókat. Interjúkkal, ajánlókkal, és véleményezéssel is. Időközben nagyon sok könyvet kaptam, vettem és ezek olvasásra várnak, emiatt, ha esetleg felkeresnél együttműködés jegyében, akkor várakoznod kellene. Nem tudom, mikorra kerülne sorra a könyved, de igyekszem mindegyiket elolvasni. Jelenleg eléggé sok lemaradásom van, ennek tudatában keress fel.

 Kapcsolat:

Email

TikTok

Instagram

Facebook

Amit tudok ajánlani:

- Interjú (Ismerjük meg közelebbről a szerzőket)
Bemutatkozó interjú

- Tudtad-e? rovat a blogomban.
7 érdekességet lehet megosztani. Lehet ez akár a könyvedről, írói létről, akármi.

- Tiktok és Instagram könyv bemutatása videó formájában. Itt nyomtatott példányban tudom bemutatni a könyveket.

- Előolvasást szoktam vállalni. Itt szeretném megkérni, ha felkeresnél ez ügyben,kérlek csak egyben, szerkesztett,de legalábbis minimálisan olvasható legyen.

- Recenzió, nem vállalok. Jelenleg is van elmaradásom, de ha szeretnél küldeni egy példányt, akkor kérlek vedd figyelemben, hogy el vagyok havazva. Igyekszem mindenkiét sorra venni, elolvasni és véleményezni azt. 

Amit várhatsz tőlem:
Nem fogom a hibát keresni, nem szedem szét a könyved. Hanem érzéseimre hagyatkozom, hogy tetszett-e, milyen volt, unalmas-e, saját benyomásaimat mondom el. 

- Esetenként idézetet szoktam készíteni olvasás közben.

- Beleolvasó a blogomban.
Word formában, 10 oldalt vállalok, heti kétszer megosztom.

A bejegyzéseimet itt kerülnek megosztásra. Moly zónákban, FB csoportokban, Insta sztoriba. 

Köszönöm, hogy elolvastad, és esetleg felkeresel privátban. Annyi kérésem lenne, hogy légy türelmes. Elfoglalt vagyok, igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy sorra vegyem a könyved. Köszönöm a megértésed. Ha bármi egyéb kérdésed lenne, fenti elérhetőségeken megtalálhatsz.

Illetve ezeken túlmenően, sokan kérdezik mennyiért vállalom. Nem szoktam pénzt kérni. Teljesen ingyenes. A kérdést nyitva hagyom, hogy eldöntsék akarnak-e támogatni vagy sem. Nincs probléma, ha még sem. Hisz anélkül is vállalom, ahogy eddig is. 
 Együttműködés-Támogatóim:


DiBook

FairBooks Kiadó


Magnólia KiadóNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése