2018. július 31., kedd

Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban


Köszönöm Egri Zsanna szerzőnek, hogy lehetőséget adott elolvasni Elveszve Mexikóban c. könyvet. Nagy izgalommal vágtam bele az izgalmas kalandban…


Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban



Tartalom

Te mit tennél, ha egy reggelen, nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint marad utána. 
Kathy, útra kell, hogy megtalálja kedvesét. Ám, újabb rejtélyek várnak rá. Egy titokzatos menyasszony, egy halottnak hitt anya, egy vidám özvegy. Egy nyomozónő és két férfi segíti. A férfiak nemcsak Johnt, hanem a magyar lány kegyeit is keresik. Vajon Kathy rátalál az elveszett férfira és a szerelemre? 
Te mit tennél, ha egyik nap arra ébrednél, fogalmad sincs, ki vagy? Csupán egy fénykép maradt a múltadból, rajta egy keresztnévvel: Richárd. 
John, akit Richárdnak gondolnak, egy orvosnő, és egy idős asszony segítségével keresi a múltját. Különös titkok veszik körbe. Egy elveszett menyasszony, egy babonás özvegy, mesés vagyon. Vajon John rátalál a múltjára és a szerelemre? 
Egy rejtélyekkel átszőtt, romantikus kalandregényt olvashatunk, ami egzotikus tájakra visz el, ahol különleges érzelmek, és sok meglepő fordulat vár az olvasóra.

Véleményem
4, 5 / 5

Egri Zsanna újabb könyvét kezdtem elolvasni. Igazán izgalmas és csavaros történet ez. Elején Kathy megismerkedik John Kinggel, akivel eleinte tolmácsként majd titkárnőként dolgozik, később szerelemi viszony alakul ki közöttük. De egy reggel sajnos eltűnik. Itt kezdődik Kathy kálváriája. Hihetetlen utazás, rengeteg rejtély mely csak az utolsó oldalakon derülnek ki mi történt Johnnal. Vártam mikor derül ki, hogy szélhámos-e John vagy sem. Kathy megismerkedik Andreával, rendőrnővel, akivel együtt utazik Mexikóba. Majd később Andrea testvérével, Bandival és annak gyerekkori barátja Petivel. Ők segítenek kibogozni a rejtélyt Kathy kedvese körül. Igazából Petit jobban kedveltem a történetben, mint a többieket. Üde színfoltja volt a történetben a vicces, humoros jelleme miatt. Csak sajnáltam, hogy keveset volt benne. Többiek sajnos nehezen tudtam meg kedvelni. Mondjuk talán Dolorest kedveltem még, mert sokat segített Johnnak. Sok kérdésem kavargott bennem, hogy mi is történhetett Johnnal. Milyen titok lappanghat King családban.  A történet koránt sincs vége, hiszen hamarosan elkezdem olvasni a második részét. Szóval itt ám titok rendesen. Pluszként szeretném kiemelni, hogy van egy kedvenc rész a történetben. Azaz Mexikói halottak ünnepe. Nagyon érdekesnek találtam, hogy miként ünneplik a halottak napját.
Ajánlom annak, aki szereti romantikus kalandokat, rejtélyes és szövevényes titkokat. Remek szórakozást nyújt, aki elolvassa.

A könyvet itt tudod megvenni:

2018. július 30., hétfő

Sudár Balázs – Petkes Zsolt: A honfoglalók viselete (Magyar Őstörténet 1)

Könyv ajánló

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni Helikon Kiadónak, hogy elolvashatom ezt a csodálatos és gyönyörű könyvet. Számomra fontos a történelem, a múlt, hogy másoknak is elmondhassam, meg mutathassam érdemes múltunkkal foglalkozni. Hiszen annyi érdekes és értékes történelmi dolgok derülnek kik.



Sudár Balázs – Petkes Zsolt: A honfoglalók viselete
(Magyar Őstörténet 1)



Tartalom:

A ​magyarok bejövetele, a Kárpát-medence meghódítása mindig is foglalkoztatta a magyar közvéleményt, első ismert történeti munkánk, Anonymus Gestája is ennek históriáját meséli el. Elődeink megjelenítése szintén hosszú múltra tekint vissza: a vezérek szerepelnek a 14. századi Képes krónika miniatúráin, Thuróczy művének fametszetein és a 16-17. századi főúri képgalériák olajfestményein is. E művek persze elsősorban koruk ízlésvilága szerint jelenítették meg a honfoglalókat. A múlt felé fordulás, a régiesnek tűnő viseletek ábrázolása a romantika idején kezdődött meg, de ez a múlt akkoriban még elsősorban a török időket jelentette. A kortársak, az arabok éppúgy, mint a bizánci görögök, gyakran töröknek – vagy legalábbis a törökök közül valónak – nevezték elődeinket. Hogy ennek pontosan mi volt az oka, azt pillanatnyilag a kutatók sem tudják biztosan, de e szemlélők abban semmiképpen sem tévedtek, hogy a magyarok ízig-vérig sztyeppei lovasnépként jelentek meg a történelem színpadán. Ez pedig sok mindent meghatároz, például az öltözködést is.
A kötet, a Magyar Őstörténet sorozat első darabja, a honfoglaló elődök viseletébe enged betekintést úgy, hogy a megismerés folyamatába is bevonja az olvasót.



Sokat gondoltam azon, hogy miként mutassam be könyvajánlóként egy olyan könyvet, amit történelemről szól. A hazánkról és azon belül az őseinkről szól. A honfoglaló emberekről, akik a történészek, régészeti kutatások alapján derülnek ki, kik is ők valójában. Hogyan éltek, öltözködtek, milyen harci modoruk volt. Amikor kézhez kaptam Helikon Kiadótól a könyv sorozat néhány példányát arra gondoltam, hogy te jó ég mennyire keveset is a tudok az Őseinkről. S valóban, szinte alig tudok valamit is róluk. Pedig igencsak illene tudni. Ezért is tartom most a kezembe ezt a csodálatos könyvet, gazdagon illusztrálva Őseinkről képeket, régészeti tárgyakat és egyéb történelmi ereklyékről szóló képet, írások. 



A kötet első része, amit olvasok A honfoglalók viselete címet, viseli. Egy izgalmas és érdekes történelmi tényként és gyönyörű képekkel ábrázolva, keresve sem találhatnék jobb könyvet. Amit valljuk be számomra ez az első ilyen. Történelem engem mindig is érdekelt és izgatott, hogy vajon az emberek miként éltek, hogyan öltözködtek vagy milyen emberek voltak akkor. Ez a könyv A honfoglalók viselete első kötete jó példának mutatkozik, hogy meg tudjam miként is, öltözködtek az Őseink. Ha szereted a történelmet és kíváncsi vagy a múltra, az Őseinkre akkor ajánlom neked ezt a könyvet. 

A könyvet itt megvásárolni:

2018. július 29., vasárnap

Képes idézetek - Sue Dylen: A római szerető

Újabb kedvenc idézetet hoztam nektek Sue Dylen: A római szerető c. könyvből. Nagyon tetszett nekem a könyv és benne lévő sok gondolat, amit ki írtam idézetként. S ezt szeretném most megosztani nektek. Számomra nem csak kikapcsolódást nyújtott a könyv, hanem igen csak elgondolkodtató írások voltak benne. Szívből tudom ajánlani nektek az első részt, hamarosan érkezik a kötet befejező része. Nagyon várom, hogy elolvashassam.













A könyvet itt tudod megvásárolni:

Lena Sliver: Törékeny bársony

Szeretném, megköszöni Könyvespolc Magazinnak, Ekönyvbazárnak és Lena Sliver szerzőnek hogy elolvashattam a könyvet. Pár napja kaptam kézhez ezt a történetet. Egy csoportban olvastam a részletet belőle, akkor nagyon tetszett. És érdekelt is a történet.

Lena Sliver: Törékeny bársony




Tartalom:

Léna erős, független, gyermekét egyedül nevelő nő. Válása után, megfelelő életet akar biztosítani magának és lányának, hiszen a volt férje és családja folyamatos nyomás alatt tartják. Megfelelési kényszerétől azonban nehéz elszakadni, miközben a család és két munkahely között ingázik. 
Az egyik munkája átlagos, a másik csak bizonyos körökben ismert. Minden vágya, hogy ő is megismerhesse ezt a világot. Kétségek közt keresi a helyét, amikor megjelenik ő, és fájdalmas döntésre kényszerül…



Véleményem
4,/5

A történet szerint Léna elválik a férjétől és igyekszik egyedülálló anyaként helytállni. Egy igencsak furcsa társasághoz tartozik, ahol inkább a beszélgetésre és az ismerkedésre van a legnagyobb hangsúly. Itt ismerkedik meg egy férfival, aki később beleszeret. Áronról nem sokat tudni csak annyi, hogy ingatlanjai vannak és eljár ilyen puccos helyekre, ahol ugye itt találkozik Lénával. A történet tovább olvasása után sem tudtam megkedvelni Lénát. Annyira kevés az önbizalma és a megfelelési kényszer… Nem tudtam nem észrevenni, hogy majdnem minden oldalon erről szól.
Mennyire nincs bátorsága sarkára állni, hogy mennyire retteg, hogy elhagyják… Holott pedig csak bíznia kellett volna. Minden esetre én nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashattam a könyvet. Remélem lesz még több történet is a szerzőtől. Amennyire én vártam ezt a könyvet, úgy kicsit csalódottan fejeztem be. Ugyanis a történet elején BDSM -ről tett említést a szerző.  S igazából meg sem közelítette a témát. Csak egy kicsit a könyv végén.

Szerzőnek javasolnám, hogy írjon sokat, többfélét. Ha BDSM-ről írna érdemesebb lett, volna utána járni mi is az. Mert az egészhez sajnos nincs köze a dologhoz. Eleve szerintem bele sem kellett volna tenni. Szívesen olvasnék még a szerzőtől továbbra is. S javasolnám, hogy nézze át a könyvét, mert itt – ott gépelési hibákat találtam és így számomra valahogy nem volt élvezhető a történet. Kezdésnek jó és bízom benne, hogy továbbra is fog még írni és kiadni. 

A könyvet itt tudod megvenni:

2018. július 28., szombat

Vi Keeland: A beosztott

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni Vi Keeland szerzőnek, hogy megírta ezt a fergeteges történetet, Álomgyár Kiadónak, hogy kiadta és elolvashattam. Igazán nagy élmény volt elolvasni a könyvet. Nem is számítottam, hogy ennyire jó lesz. Már most izgatottan várom a következő könyvét.


Vi Keeland: A beosztott



Tartalom:

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást. 
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról. 

Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez. 

Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott. 

Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott. 
Amikor ez a szívdöglesztő fazon és a hasonlóképpen szexi barátnője hirtelen ott termett az asztalunknál, megrémültem, hogy ez a jóvágású idegen be akar árulni a pasimnak. 
Ehelyett azonban úgy tett, mintha régóta ismernénk egymást, majd leült az asztalunkhoz a párjával, és mindenféle kiagyalt és rám nézve módfelett kínos történettel szórakoztatta a társaságot a nem létező közös gyermekkorunkról. 
A fickó – aki mellett addig halálra untam magam – furcsa módon izgalomba jött a tolakodó ismeretlen sztorizásától. 
Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is be merném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra. 
Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban? 
A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…


Véleményem
5/5


Nos mit is lehetne írni erről a könyvről, aki olvasta, tudja, aki nem olvasta az tudni, fogja, hogy egyszerűen letehetetlen ez a könyv. Olyannyira, hogy nem nagyon akartam leszállni a vonatról. Igen annyira jó!
Chase és Reese nem szokványos módon ismerkednek meg. Egy étteremben, ahol mindketten más partnerrel voltak ott. De Reese halálosan elunta magát a vacsora alatt. Mialatt felhívta barátnőjét, nem vette észre, hogy valaki kihallgatta a beszélgetést.  Innentől már szinte faltam a sorokat. Chase hihetetlen mesékkel szórakoztatta a társaságot.


(Mivel nem volt mogyorókrémes kosaram, így lett nutellával.)


„Mogyis kosárka. Régen így hívtuk Reese-t. A Reese féle mogyorókrémes kosárkákról. Ez a kedvenc édességem.”

Igazán könnyed, vicces és humoros történetet kaptam. Felüdülés volt számomra,hogy végre nem egy, ex pasi-nő kavargatja a leveset,akarom mondani a dolgokat..
Chasenek fájdalmas múltja van, amit sokáig nem akart vagy nem tudod tovább lépni. Ugyanúgy Reesenek is meg voltak a maga kis bogarai. Mindkettőjüknek hosszú és fájdalmas életútjaik voltak, de végül egymásra találtak. Imádtam, ahogy húzták egymást. Humor volt rendesen.  Motyis kosár becenév nagyon tetszett. Nem is tudtam, hogy van ilyen. Mókás.
A másik, hogy hány B betűs férfi  neveket sorolt fel Chase, mert ugye nem tudta sose megjegyezni Reese aktuális partnere nevét. Olyan hamar vége lett még olvastam volna még tovább. De semmi gond. Hamarosan érkezik a következő kötet a szerzőtől. Kíváncsian várom, hogy felül tudja-e múlni az első kötetet. Nagyon örültem, hogy elolvashattam. Újabb kedvenc szerzőm van. Azoknak tudnám ajánlani, aki szereti a romantikus könyveket, és jókat tudnak nevetni. Mert ez a könyv garantált nevetőgörcsöt kap az ember.

Kedvenc idézetem:

"A kapcsolatunk elején pillangóknak kellett volna repdesniük bennem a színes szárnyacskáikkal, amikor kedves szavakat mond, vagy amikor úgy néz rám, mint amikor ajtót nyitott nekem."


"Ó! Az a darab volt az! Lehet, hogy nem voltam teljesen képben. Mentségemre legyen mondva, találtam egy vaskos rejtvényt. Figyelj...a keresett szó négy betűből állt...ez a valami  szárazon és keményen megy be ,de nedvesen és puhán jön ki.  Mi az?  Én pedig serényen számolhattam a betűket - egyenként vagy tucatszor- azokban a szavakban,amelyek eszembe jutottak: mint például fasz,dákó és hasonlók,míg rá nem jöttem a helyes válaszra,ami nem más volt,mint rágó. Tudod rágógumi."



2018. július 26., csütörtök

2018 őszi megjelenések Álomgyár kiadónál.

2018 másodig felében is izgalmas könyvek fognak megjelenni az Álomgyár kiadónál. Egyik jobb, mint a másik. Én már izgatottan várom őket. Folytatódnak a legjobb szerzőink történetei: J. K.Smith, Meghan March illetve új kötetek jelennek meg. Vi Keeland, Dee Dumas, Budai Lotti. Izgalmas történetek fognak rátok várni, hogy kezetekbe kerülhessen.
Nos akkor nézzük is mely könyvek fognak megjelenni hamarosan. Remélem mindenki, talál kedvére valót. 





Dee Dumas: Piszkos alku 
( A szerelem vihara 1)

Megjelenés: 2018. Szeptember. 26.




Tartalom:

Engedd, ​hogy téged is megbabonázzon a Kelet csábító illata! 

Mathieu Darrieux nagy álma vált valóra, amikor megalapította párizsi parfümgyárát, melyet lányával közösen vezet. A francia parfüm különleges, keleties alapanyagait egy kairói férfitól, Qasimtól szerzi be, akivel végül társtulajdonosi viszonyba kerülnek, így a cég óriásivá növi ki magát. 
Egy félreértés azonban nemcsak a két férfi barátságát, de a társtulajdonosi viszonyukat is tönkre teszi, aminek következményeként Qasim kilép a cégből, ezzel a csőd szélére sodorva egykori üzlettársát. 
Zoé, Mathieu lánya, nem tudja tovább nézni apja álmának megsemmisülését, ezért úgy dönt, Kairóba utazik, hogy segítséget kérjen Qasimtól. Bár a férfi elutasítja őt, a fiának, Zakariának megesik rajta a szíve. Zakaria hiába szerelmes évek óta Zoéba, képtelen önzetlenül segíteni a lánynak, ezért egy olyan tisztességtelen ajánlatot tesz, ami miatt a nő gyűlölete a férfi iránt tovább mélyül. 
Vajon egy fiatal nő feláldozná magát az apja álma miatt? S ha igen, beleszerethet egyáltalán a gyűlölt férfiba? Ráadásul előbb-utóbb szembesülnie kell Zakaria múltjával is. S mi történik akkor, ha ebből a múltból felbukkan egy ismeretlen gyermek?




Baráth Viktória: Az igazság nyomában 
(Igazság 1)




Megjelenés: 2018. szeptember. 27.


Tartalom:

Perzselő ​hangulat a tárgyalóteremben 

Hannah Jones, a harmincas évei közepén járó fiatal nő a miami ügyészségen dolgozik. Egy múltbéli botlása miatt a főnöke csak gyakornoki feladatokat bíz rá, ám amikor a férfi lányát megerőszakolják, Hannah kap egy lehetőséget, hogy ügyészként vehessen részt a vád képviseletében. Hajtja a bizonyítási vágy, és vissza akarja szerezni régi pozícióját, ezért vállalja a feladatot. Csak a karrierjével akar foglalkozni, mert tudja, ezúttal nem hibázhat. Az elhatározásnak azonban keresztbe tesz Max, a jóképű szomszédfiú, aki randira hívja Hannah-t. Látszólag minden tökéletesen alakul, az ügy jól halad, a bizonyítékok egyértelműek, és Max-szel is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azonban a lány lassan rádöbben, hogy semmi és senki sem az, aminek látszik… 
Mennyire homályosítják el az ítélőképességünket a személyes érzelmeink? Elfeledtetheti a perzselő szenvedély a hazugságokat? Képesek vagyunk feladni saját elveinket egy magasabb cél érdekében? 



Anne L. Green: Arcátlan csábító 
(Csábító 1)



Megjelenés: 2018. október. 10.


Tartalom:


Minden ​történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca
Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét. 

Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában. 
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat. 
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.



Meghan March: Téged akarlak 
(Mr. Mount bűnös élete 1)


Megjelenés: 2018. október .10.

Tartalom:


"New Orleans az enyém. 

Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. 
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. 
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. 
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. 
Nem is lehetett volna körültekintőbb. 
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. 
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. 
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.




Borsa Brown: Gyalázat és hit 
(Gyalázat 1)



Megjelenés 2018. október. 12.

Tartalom:

Egy ​elzárt amish közösség és a külvilág összecsapása 

Dorothy Miller, a fiatal amish lány Sarasotában éli mindennapjait. Bár közösségük visszahúzódik a világi élettől, de nem zárkózik el teljesen. 
Gregory Hamilton újabb üzleti tervet készül véghezvinni, nívós éttermet építene a városi amish piac helyén. A hely felvásárlása már folyamatban van, és ezzel az amish közösség tagjai is szembesülnek. 
Vajon felveszik a harcot azzal az emberrel, aki tönkre akarja őket tenni, vagy jámbor lélekként beletörődnek a helyzetbe? És mit tesz Dorothy Miller? 
Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem engedi? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki egyenesen az ellenségünk? 
És van, amikor már hiába a hit, az amish maffia is közbelép, egy igazán különleges ember vezetésével. Végül pedig mindenki szembesül vele, hogy a bűn az ajtajuk előtt áll, és arra vár, hogy beengedjék.



R. Kelényi Angelika : Mennyei bűnök 
( Mennyei 1)



Megjelenés: 2018. október. 12.


Tartalom:
  
Kegyetlen ​titkok és szenvedélyes szerelem a 19. századi Rómában
1858-ban Rómában egy német hercegnő, Katharina, mocskos titkokról próbálja lerántani a leplet, de számtalan akadályba ütközik. 

Marco Fiore, a megkeseredett, hitehagyott, ópiumfüggő egyházi nyomozó kapja a 
lehetőséget, hogy felgöngyölítse a Sant'Ambrogio zárdában folyó kegyetlen, parázna 
játékokat. A bűnösök mind magas rangú egyházi személyek, akik saját és egymás érdekeit akár gyilkosságok árán is képesek megvédeni. A szálak a kolostor rendfőnöke, Maria Luisa nővér kezében futnak össze, akit senki nem mer megvádolni. 
Marco igyekszik rájönni a titok nyitjára, de tudja, egyedül kevés ehhez a feladathoz. Egy véletlen folytán találkozik a gyönyörű, de szorult helyzetben lévő Blancával, és ráveszi, hogy segítsen neki a nyomozásban. A lány jelentkezik a zárdába, hogy bizonyítékot szerezzen Maria Luisa nővér pokoli tevékenységére. 
A történetet valós események ihlették. 




Meghan March: Véletlen szeretők




Megjelenés: 2018. október. 15.


Tartalom:


Milyen a férfi? Arrogáns. 

Milyen a nő? Önelégült. 

Gyűlölöm a férfit. 
Vágyom a nőre. 
Két éve folyamatosan elutasítom a pasast. 
Engem pedig minden elutasítás megerősít. 
Nem vagyok egy egyéjszakás csaj. 
Nem érted, hogy nem kalandra vágyom? 
Teljesen megőrjít, nekem erre az emberre nincs szükségem! 
Végül úgyis beleegyezel, nem adom fel. 



Leslie Potter: Szenvedély 
(Játékszer 2.) 


Megjelenés: 2018. október. 15.

Tartalom:

Az első részből megismert Eva és Luke története nem várt izgalmakkal folytatódik, miután morálisan igencsak megkérdőjelezhető egyezséget kötnek egymással: érzelmek nélküli szexkapcsolatba kezdenek, így pótolják mindazt, amit nem kaptak meg a házasságukban. Azonban az érzelmek kiszámíthatatlanok. Ahogy egyre jobban elmerülnek egymás testének felfedezésében, Luke úgy merül el egyre mélyebben a szenvedélyes szerelem érzésében, s nem is sejti, hogy ezzel a végzete felé sodródik. 
Vajon Eva szélsőséges viselkedése is mély érzelmekről árulkodik? Vagy valami egészen más rejlik a háttérben? 
Leslie Potter magával ragadó, szenvedélytől fűtött erotikus története meghökkentő jelenetekben mutatja be az olvasónak, hogy mindennek ára van…


Morgan Matson: Váratlan minden



Megjelenés: 2018.  október. 22.

Tartalom:

„Egy meghatóan bájos történet barátságról, veszteségről, családról és szerelemről.” – Kirkus Reviews
Andie mindent eltervezett. Ha az ember egy politikus lányaként nő fel, hamar megtanulja, hogy mindent meg lehet tervezni, ki lehet magyarázni, vagy a kettőt egyszerre. Főleg ami a jövőt illeti. Szakmai gyakorlat? Pipa. Remek barátok? Pipa. Srácok? Pipa (feltéve, ha három hétnél nem hosszabb időről van szó).
De ez még a botrány előtt volt. Mielőtt még az apjával egy házban kellett lennie. Mielőtt irdatlan mennyiségű kutyát sétáltatott volna. És még Clark előtt. Majd a következő pár hónap mindent megváltoztatott. Mert a lényeg, hogy ha minden pontosan el van tervezve, akkor semmi váratlan nem történhet. És abban meg mi a buli?


Budai Lotti: A nyugati szerető
 ( A szamuráj lánya 1)



Megjelenés: 2018. október. 22.


Tartalom:

Miya, ​Joritomo Aszuakura szamuráj lánya, éppen menyegzőjére készül a helyi tartományúr fiával, amikor a sors az útjába sodorja Antony Pearsont, a vonzó angol kereskedőt. A két fiatal egymásba szeret, ám titkos és szenvedélyes viszonyuk lelepleződik. Miya és Antony életét a lány vőlegénye menti meg, aki a történtek ellenére feleségül veszi a szamuráj lányát. Miya mélységes hálát érez férje iránt, akit azonban családjával együtt elsöpör egy politikai tisztogatás, amit az ország vezetője, a sógun rendelt el. Miya magára marad a háború szélére sodródott országban, s hamarosan a gésák egyszerre lenyűgöző és veszélyes világában találja magát. Miya végül bosszút esküszik férje gyilkosai és az ország vezetője, a sógun ellen, s harcában kész minden eszközt bevetni…

Karina Halle:  Nem lennék nélküled




Megjelenés 2018. október. 30.

Tartalom:


Egy fogadalommal kezdődött minden… 

Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja. 

Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki. 
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak. 
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni. 
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva. 
Az egyezség mindent megváltoztat. 



J. K. Smith: Káosz a köbön



Megjelenés: 2018. október. 30.


Tartalom:

A ​káosz a köbön főszereplője Andi, akit a Szerelem hirdetésre című első J. K. Smith-regényből ismerhettünk meg Kori szókimondó barátnőjeként. Azóta férjez ment Kanadába Tomhoz, és a Walker-farmon éli látszólag boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott vidéki életét. 

Paul sikeres ügyvéd. Az ő élete csupa csillogás: fényes karriert tudhat magáénak, drága autókat, luxuslakást és tökéletes testű nőket. 
De mi történik, ha mindkét ember életében megkapargatjuk a felszínt? Lehet, hogy Andi házassága valójában elhamarkodott volt, és Tommal nem is közösek a céljaik? Paulnak vajon mire van szüksége ahhoz, hogy lehulljon a szeméről a fátyol, és a hamis csillogást hátrahagyva visszatérjen szülővárosába, hogy ott kezdjen új, tartalmasabb életet? 
Ha kíváncsi vagy, mekkora káosz keletkezik abból, ha két ennyire különböző ember találkozik egymással, és a sorsuk egymásba fonódik, akkor feltétlenül olvasd el ezt a könyvet. 



Vi Keeland: Órákon át kívánlak




Megjelenés 2018. november. 12.


Tartalom:

Cain Westtel egy bárban futottam össze. Észrevette, hogy mogorva tekintettel méregetem, és azt hitte, hogy fel akarom csípni. Amikor csevegni próbált velem, nyomban helyre tettem, és megmondtam neki, hogy egy hazug, csaló és önimádó seggfejnek tartom. 

Ez az elbűvölő külsejű szemétláda ugyanis meghívta vacsorázni a legjobb barátnőmet egy luxusétterembe, és a mézes-mázos szövegével az ágyába csalta – csak azt felejtette el közölni, hogy nős. 
Megérdemelte, hogy úgy lehordjam, de még ennél is több járt volna neki azért, amit tett. 
Különösen akkor kezdett bizseregni a tenyerem, amikor az az elviselhetetlen, önelégült mosoly megjelent azon a tökéletes metszésű arcán, miután kiosztottam. 
Csakhogy később kiderült, hogy nem a megfelelő fickót rohantam le a tirádáimmal. 
Hoppá! 
Megszégyenülten húztam el a bárból, bocsánatkérés nélkül. De túltettem magam a dolgon, mert tudtam, hogy úgysem botlom bele a jóképű idegenbe még egyszer az életben.
Ebben a hitben ringattam magam… míg másnap reggel be nem mentem az egyetemre. 
Üdvözlöm, West professzor, az új oktatási asszisztense vagyok! Ön alatt fogok dolgozni… persze csak átvitt értelemben. 
Bár nem lehet rossz dolog az sem, ha az előbbi kijelentést szó szerint értelmezzük. West professzor alatt lenni igazán kellemes élmény lehet. 
Szédítően izgalmasnak ígérkezik a mi közös munkánk, professzor úr…




 A könyveket itt tudjátok majd előjegyezni: