2017. szeptember 25., hétfő

Renáta W.Müller - Testvér 1

Renáta W.Müller - Testvér 1



„Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz, gyerekkorom óta. Amikor a Hailey ikrek berobbantak az életembe, fenekestül felforgatták azt, az egekbe emeltek, hogy aztán a szakadék legmélyére taszítsanak. River imádnivaló, szexi antropológus, született sármőr, míg Jamie, aspergeres komputerzseni, közösségbe beilleszkedni képtelen különc. Nincs még két annyira különböző ember, mint ez a két férfi, mégis ők a végzetem. A mámor és a reményvesztettség, a boldogság és bánat forrásai egyben. 
Hannah Logan vagyok. A lány, aki kétszer szeretett életében, és aki egy feloldhatatlannak látszó dilemma előtt áll.”

A ’TestVÉR’ modern, szenvedélyes, erotikával fűtött regény, Renáta W. Müller harmadik könyve.



Vélemény: 
5/5

Kiolvastam... Péntek délután óta megszállottan olvastam. Ennyire nem ragaszkodtam egy könyvhöz sem. Egyszerűen bekebelezett. Nem engedett el egy percre sem. Most igazán örülök annak, hogy pici és vihető a mobilom szinte bárhova..
Az elején megismerhetjük Rivert és Jamie-t, majd Hannah-t. Iskolai éveket, majd a felnőtt életüket. Hannah beleszeret River-be, majd később hozzámegy. Ezután kezdődik igazán a kalandos, szívszaggató történet. Az elején érdekesnek találtam a naplószerűséget, de aztán megszoktam. 
Itt is váltószemszög van, és ez egy plusz pont. Nagyon szerettem. Teljes mértékben bele tudtam élni magam a történetben. Főleg Hannah helyében tudtam képzelni magam. Jamie később már igazán felnőtt férfivá érett. 
Legjobban az tetszett, hogy nem egy szokványos, romantikus, túlfűtött erotikus könyv. Ebben a könyvben az Asperger szindrómáról is szó van. Ismerem a betegséget, és érdekes, hogy beleszőve a szerelmi történetbe, nagyon jól megállja a helyét. Számomra felüdülést jelentett. Teljesen magába szippantott. Titkok, érzelmek, vágyak derülnek ki a sztori folyamán. Hannah számára teljesen más a két testvér. River és Jamie ég és föld. Ez a történet bemutatja milyen az igazán forró, mindent elemésztő szerelem!
Nehéz spoiler nélkül megírni a véleményem. De azt elmondhatom, hogy nagyon megéri olvasni. Minden megtalálható ebben a könyvben. Romantika, erotika, izgalom, igazi szerelem születése. Szerelem, melyet sokáig titok fedett, és sokáig várt, hogy kivirágozhasson.  
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

Köszönöm szépen Renáta W.Müller szerzőnek a felajánlást,hogy elolvashattam a könyvet. Nagyon ajánlom mindenkinek. 

Könyvet itt tudod megrendelni.

Megvásárolható Ebook Testvér 1.
                                               Testvér 2.
Bookline oldalon is megtalálható a könyv: Testvér 1
Illetve iTunes oldalon is : Testvér 1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése