2018. január 30., kedd

Katie Françoise Utolsó. Esély. és Egy igaz szerelem története

~~~ Recenzió ~~~

Ma két recenziós könyvet kaptam Katie Françoise szerzőtől, amit nagyon köszönök és Álomgyár kiadónak is. 
Szerzőtől már olvastam Bosszú 1-2 részét s már akkor nagyon tetszett Írónő stílusa. Akkor azt gondoltam, hogy érdemes lesz másik kettőt is elolvasni. Íme a két könyv, ami ma érkezett meg. Izgatottan vágok neki hamarosan.







Katie Françoise 
 Utolsó. Esély.


Tartalom:


Vajon ​az ember mindig képes elfogadni a sorsát?

Catherina kiegyensúlyozottnak tűnő házasságban él férjével, Ryannel. Boldog életüket egyedül a gyermektelenség árnyékolja be.

Fel tudja-e dolgozni egy nő azt, ha nem lehet gyermeke?

Katie fájó szívvel ugyan, de elválik férjétől, hogy ne kösse őt egy gyermektelen élethez, és magányos önsajnálatba burkolózik. Ekkor találkozik Calebbel, akivel lassan új szerelem alakul ki.

Vajon az új érzelem elég erőt ad Katie-nek, hogy bele merjen vágni újra a babaprogramba?

A férfi zűrös múltja miatt útjaik sokszor szétválnak, mégis megpróbálják a beültetést, ami ezúttal sikerrel jár. Mielőtt azonban élvezhetnék a gyermekvárással járó örömöket, egy baleset talán örökre elválasztja a párt egymástól.

Katie-nek meg kell birkóznia a tudattal, hogy minden, amiben hitt, csak a képzelete játéka volt. Vagy talán mégsem minden?

Katie Francoise második könyvében személyes tapasztalatait felhasználva ír arról, mennyi áldozatot képes meghozni egy nő, hogy elérje a célját, és saját gyermeke lehessen.



Katie Françoise
Egy igaz szerelem története



Tartalom: 


Az ​igaz szerelem le tud győzni minden akadályt?

Gabriella, a történet hősnője nyaralni indul barátnőjével Puerto Ricóba, ahol váratlanul találkozik az ünnepelt filmcsillaggal, David Canóval és szoros barátság alakul ki köztük. Vagy talán még annál is több? Gabi szerelmes lesz a férfiba, mégis elutasítja annak közeledését és a nyaralás végeztével hazatér a férjéhez. 
Egy váratlan fordulat azonban úgy hozza, hogy idő közben Gabi férje, Roberto bejelenti: válni akar, újra fellángolt a szerelem közte és a volt barátnője között. Látszólag elhárul minden akadály Gabi és David szerelmének beteljesülése elől. 
De a sors furcsa játékot űz a szerelmesekkel, ezért a két egészen különböző világból érkező fiatal útjai hamarosan szétválnak, és Gabi kénytelen egy hatalmas titokkal a szívében élni. Vajon el tudja titkolni szerelme elől azt, amit mindenki más tud?


A könyvet itt tudjátok megvenni: