2018. április 16., hétfő

Álomgyár Könyvboltjából rendeltem könyveket.

Múlt hét szerdán Álomgyár könyvesboltban megrendeltem egy magyar szerzőtől, könyveket. R. Kelényi Angelika eddig megjelent köteteit. Nagyon gyorsan meg is kaptam, így számomra nem kérdéses, hogy rendeljek-e továbbra is náluk. Nem csak azért, mert most akciósan szereztem be, hanem azért is, mert már régóta akartam rendelni onnan. Ám az akció készlet erejéig lehet vásárolni könyveket 999ft - ért. Ha 4 ezer ft felett rendelsz, ingyen szállítanak. Most nekem ezt sikeresen megoldva.

Ezeket, a könyveket találtam megvásárolni:R.Kelényi Angelika:
Negyven felé pártában – nőcik a pácban

( 2)
Tartalom:

De tényleg, hol bujkálnak az egyedülálló pasik? 
Bori és Cica a negyvenes éveikben járnak, csinosak, intelligensek és humorosak. 
Ja, és szinglik. Ők ketten már tényleg mindent megpróbáltak a hosszú évek alatt, hogy felkutassák a férjnek valót, azonban igyekezetük eredménytelen maradt. Valami mindig hiányzott… a pasikból. Bori nyitott, minden pasiban a nagy Ő-t keresi, Cica viszont válogatós. 
Miért nem lelik a PASIT? 
Elkeseredés helyett humorral élik meg a pasizással teli mindennapokat. A balul elsült randik csajos összeröffenéseik könnyesre nevettető sztorijaiként vonulnak be életük történetébe. 
A két kényszerszingli Isztambulba utazik pihenni, ahol hihetetlen kalandokban van részük, és az is kiderül, végre rájuk mosolyog-e a szerencse. 
R. KELÉNYI ANGELIKA boldog házasságban él, karaktereit valós személyek ihlették, a történetek nagy része valóban megtörtént, még ha néha nehezen hihetőek is. Új regénye ismét megnevetteti az olvasókat, ami gyógyír minden bajra.


Egy hajszálon múlt

 ( 3. )

 

Tartalom:

Emma nem fiatal. Szerinte. Nem is valami csinos. Szerinte. Emma elégedetlen. Tulajdonképpen mindennel problémája van; az alakjával, a munkájával, a sűrű hétköznapjaival és a házaséletével is. Azzal különösen.
Komolyan hiszi, hogy jelentéktelen, hiszen negyven fölött, nem sokkal szülés után, kinyúlt mackóban, tundrabugyiban és lógó hajjal a kutyának sem kellene, nemhogy a jóképű, mi több, öt évvel fiatalabb férjének. Szuper feleség, szuper anya és szuper munkaerő akar lenni. Na, de kinek sikerülhet ez?
Hát, Emmának úgy tűnik, hogy nem, hiszen feltűnik a színen a szőke bombázó, s vele együtt a zöldszemű szörny és csak egy „hajszálon” múlik, hogy mindez tévútra nem sodorja. Szerencsére, legalább a humorát nem veszíti el
 Váláshelyzet 
( 4)


Tartalom:
Meg ​lehet-e tartani egy férjet harminc év házasság után?
Mit tegyünk, ha a férj válni akar, mert elege lett az unalmas, érdektelen házasságából, és az unalmas, érdektelen feleségéből? 

Le lehet-e győzni egy fiatalabb, dögösebb ellenfelet, aki szemet vetett a jól szituált férjre? 
Túl lehet-e élni egy válást, mely után totálisan megváltozik az élet? 
Találhat-e új jövőképet az, akit ennyi év után dobnak el?

Az ötvenes éveiben járó Karolina azt gondolja, hogy a férje el akarja hagyni a szép Gabiért, akinek azonban kisebb gondja is nagyobb annál, semmint a szomszédja öregedő párjával foglalkozni. A házasságát féltő nő mindent bevet, hogy vetélytársát kiüsse a nyeregből, és elképzelése szerint esélyes, hogy ez sikerült is neki.
Csendes irigység és féltékenység dúlja Gesztenyéskert békés utcácskáját, mígnem megérkezik a legszexibb pasi, aki valaha is az idilli kertváros macskaköveit koptatta, hogy felkavarja az állóvizet, és megvalósítsa Karolina terveit.


A könyveket itt tudod megrendelni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése