2018. április 29., vasárnap

A követ 2 - Menedék webregényKrencz Nóra – Robin O’ Wrightly: A követ 2 – Menedék


Nagyon érdekes és izgalmas történetes blogot hozok nektek. Két tehetséges szerző összefogott, és klassz webregényt hozott létre. A követ 2. – Menedék címmel. Igyekszem majd olvasgatni a történeteket, de szívesebben venném kézhez könyvként. A történet Krencz Nóra: A hordozó és Hófehér másvilág, Megszámlálhatatlan történetéből van. Illetve A követ első részének a folytatása. Nagyon ajánlom nektek, hogy olvassátok el. A kedvencem a két könyv és örömmel segítek a két szerzőnek, hogy bemutassam nektek A követ 2 – Menedék c. könyvet. Ráadásul az blogon A követ első részét le is tölthetitek. A történet:

Örök magányra kárhoztatott-e egy újraéledő, csak mert tönkretették az életét, vagy elfogadhatja, ha megtalálja a kiérdemelt boldogság? Akkor is, ha nem onnan érkezik, ahonnan várná? Semmi sem olyan egyszerű, és nem az, aminek látszik!

Két esztendő telt el azóta, hogy Nympha királynő visszakapta szabadságát és hatalmát Moreenben, s éli a nemesség mindennapi, kissé unalmas életét. Legjobb barátnője és bizalmasa, Livly még mindig a segítségére van. A múlt borzalmai sötét árnyékot vetnek a lelkére, s fogadalmat tesz: soha többé nem enged közel magához senkit. A sors azonban nem csupán közbeszól, de ki is csavarja a számításaitMindeközben, a szomszédos Wertelben egy fiatal varázsló, a mágustanács legígéretesebb tehetsége, Yohan útnak indul Moreen felé. A magányos farkas ki akarja deríteni, hogyan vethet véget a boszorkányok és az újraéledők között dúló évszázados háborúnak. Egy borzasztó mészárlás híre billenti ki nyugalmából, egyúttal a saját szívében tátongó ürességet okozó, személyes tragédiájának forrására is választ keres…

Az írónők, Nóra és Robin, két karakterük szálát fonják össze egyetlen, közös történetbe.
Dupla kaland, izgalom és kíváncsiság: ketten együtt vajon mire jutnak majd?

Nympha szemszöge: Krencz Nóra, Yohan szemszöge: Robin O’Wrightly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése