2018. április 27., péntek

Újabb könyveket szereztem be...

Megint gazdagodtam pár könyvvel. Ugyanis, ha már könyvfeszten nem tudtam ott lenni, így rendeltem párat. Hát igen lassan már szekrényt is kellene vennem, alig férek el a könyvektől. De az egyszer biztos, hogy nem bánom, hogy megvettem. Így be is mutatom nektek a könyveket, amiket vettem.

Emy Dust: Több vagy nekem
Tartalom:

Nick Smith gyerekkori álma, hogy tengerészgyalogos legyen. 

Úgy tűnik valóra válik, amikor sikerül bekerülnie az akadémiára. 
Wanda kislány kora óta a legjobb barátjának tartotta Nicket, 
aki ráadásul a szomszédja is. Akkor ébred rá, hogy nem barátként 
érez a fiú iránt, miután Nick elmegy az akadémiára. Következő 
találkozásukkor Wanda kitárja szívét a fiúnak, de elutasítást kap, 
ami haragot kelt benne. 
Mindkettőjük élete megváltozik. Nick a bűntudatban és az 
érzésein őrlődik, míg Wanda kétségbeesetten próbálja elfelejteni 
a fiút. Rossz döntések, hibák sorozatát követik el, aminek a vége 
egy nem várt tragédia. Képesek lesznek túljutni rajta? Időben rájönnek, 
az érzéseikre mielőtt még késő lenne? Ha elég erősek talán még van 
esélyük, de van valaki, aki nem szeretné, hogy együtt legyenek.Emy Dust – Abby Winter: Csapdába csalt szerelem
Tartalom:

Alice ​Taylor egy kisvárosban született, ahonnan Los Angelesbe költözik, hogy saját életét élje, hátrahagyva a szüleit és régi kapcsolatát. Az új barátnője fejébe veszi, hogy társat talál Alicenak. A sokadik rosszul elsült randi után, Alice egyik estebajba keveredik. Félelmei miatt zsarolás áldozata lesz. Az egész élete a feje tetejére áll. Kénytelen hazudni és leplezni mindenki előtt, hogy zsarolója belekényszeríti az éjszakai életbe, ahol idegen férfiaknak kell vetkőznie. Nagy kihívást jelent az eddigi visszahúzódó lánynak helytállni, hogy elkerülje az őt fenyegető börtönt. Van esélye megszabadulni zsarolójától, aki minden egyes lépését figyeli? Vagy ki tud tervelni valamit, hogy visszanyerje szabadságát? Mégis a legnagyobb problémát a zsarolója iránt fellobbant érzelmek okozzák Alicenak. 
Egy váratlan fordulat talán mindent megváltoztat kettőjük között, amitől Alice újra reményt kap a nyugodt és boldog életre. Vagy egy ismeretlen mindent felborít, letaszítva Alice zsarolóját is, mert magának akarja a lányt a saját sötét világában? Le tudják küzdeni együtt a felbukkant problémát? Mihez kezd Alice a legnagyobb titokkal, amit csak a zsarolója tud? Megannyi titok,szenvedély és hazugság egy történetben, aminek csak úgy vethetsz véget, ha elolvasod.
Két írónő egy toll, de annál több fordulat.


Emy Dust: Szerelem ára
Tartalom:

Lara és Petra évek óta a legjobb barátok és szomszédok is. Ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint a legtöbb fiatal. Mindketten a szerelmet keresik. Váratlanul egy új srác jelenik meg, aki mindent fel fog borítani. Elég erős a barátságuk, hogy kitartsanak egymás mellett? Több titok és fogadás nehezíti meg mindennapjaikat, miközben fel kell ismerniük, hogy kik azok, akik, őszintén közelednek feléjük. Kalandos út áll előttük, ahogyan előtted is kedves olvasó, mert ez a két lány, minden őrültségebe belemegy. A nevetőgörcs garantált, aminek a végén talán megtalálják a szerelmet.

Emy Dust: Karácsonyi karakter boomTartalom:

Ebben a rövid sztoriban az eddigi összes történetem szereplői visszatérnek.
Azoknak, akik nem ismerik még minden regényemet, spoilert tartalmazhat.
De olvashatod csupán rövid kikapcsolódáshoz is.
Jó szórakozást!

A könyveket itt mindegyiket beszerezni:

Gabriella Eld: Talpig feketében 
(Legendák a Bagolyvárosból 1)


Tartalom:

Az Impérium legfőbb alapszabálya: az Adottsághasználókat el kell távolítani a társadalomból.
Amikor Igor Blankenschwiftet a katonai rendőrök elkapják az utcán, bilincsbe verik és megkínozzák, tudja, hogy óriási bajban van. Akár a rábízott, titkos küldemény, akár az addig sikeresen rejtegetett adottsága az ok, menekülnie kell, erre pedig az egyetlen esélye egy öngyilkos akció.
Alaska Jones tizennégy napja ki sem lépett a lakásából, amikor egy feketébe öltözött idegen beesik az ablakán. Egyvalamit biztosan tud: ha a katonai rendőrség utoléri, Igor halott ember lesz, és őt is gondolkodás nélkül magával rántja.
Mindezek tetejébe érkezik a fenyegetés, amely rengeteg ember pusztulását ígéri, és veszélyesebb, mint ahogy azt a két Adottsághasználó fiú a legmerészebb álmaiban gondolta volna…
A könyvet itt tudod beszerezni:


Sütő Enikő: A szenvedély rabjai – ElmerülveTartalom:


Egy teljesen átlagos éjszakán találkoztam Connorral. 
Elégedett voltam az életemmel, a város legjobb gyermek pszichiátereként. 
Mi van akkor, ha nem voltam teljesen boldog? 
Mintha boldogság nélkül élni se lehetne. 
Pedig lehet. Nagyon is biztonságosan, nyugodtan, felesleges drámák nélkül.

Aztán ott ült előttem a férfi, aki minden szempontból tökéletes volt. Szexi, gazdag, beképzelt, arrogáns. A tökéletes figyelemelterelés szánalmas életemről. Vad ősi vágyat szabadított fel bennem, és közben észre sem vettem, hogy lebontotta a körém épített falakat. 
Vajon elég e ez nekem, hogy ne akarjak ösztönösen elmenekülni előle?
A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése