2020. április 6., hétfő

Könyvtrailer - Anita Boza: Édes borzongás és Elsikkasztott szerelem

Néhány nappal ezelőtt Anita Boza írónőnek megjelent két könyve a Magnusz Kiadó gondozásában. Édes borzongás és Elsikkasztott szerelem címmel, ezért két videót fogok nektek bemutatni. A címekre kell klikkelni és meg tudjátok nézni, sajnos a blogra nem tudom magát a  videót beilleszteni.






Tartalom:

Miranda Jones, a San Franciscó-i rendőrség viselkedéselemzője szomorú hírt kap szülővárosából, Quincyből: kedvenc unokabátyja bűntény áldozata lett. 

Miranda hazautazik a temetésre, bár a háta közepére se kívánja a találkozást az exével, Cody McKlainnel, az álmos kisváros seriffjével, akivel annak idején nagyon csúnyán szakítottak. Amíg Quincy lakói a karácsonyi ünnepekre készülődnek, Cody a tettes nyomába ered, és megkéri Mirandát, hogy segítsen neki a nyomozásban. 
Az egykori szerelmesek kénytelenek együtt dolgozni, és félretenni múltbéli sérelmeiket, ha el akarják kapni az elkövetőt. Miközben egyre több titok kerül napvilágra az ügy gyanúsítottjaival kapcsolatban, Miranda és Cody között felforrósodik a hangulat. 
A hideg, havas téli éjszakák árnyai között ott leselkedik valahol a gyilkos, de Miranda szívére legalább ekkora veszélyt jelent Cody újbóli közeledése is. 
Egy hajdanvolt szerelem, ami örökre elmúlt… vagy talán mégsem?





Tartalom:
Eve Taylor, a vagány pénzügyi tanácsadó a másfél évvel ezelőtti fájdalmas szakítása óta óvatos a férfiakkal, de amikor találkozik a vonzó Daniellel, úgy érzi, végre megtalálta az igazit. Azonban a sors közbeszól: Eve-et megkéri az egyik barátja, hogy menjen el vele egy családi vacsorára, és a férfi édesanyja előtt játsszák el a szerelmespárt. A vacsora folyamán Eve döbbenten szembesül azzal, hogy a barátja öccse nem más, mint Daniel. 
Amikor kiderül, hogy Daniel családjának a cégénél valaki milliókat sikkasztott, hirtelen szükség lesz Eve szaktudására. Eve és Daniel a Kajmán-szigetekre utaznak, ahol nyomozni kezdenek a tettes után, miközben mindketten harcolnak az érzelmeik ellen; Eve nem árulhatja el a barátját, Danielt pedig emészti a bűntudat, mert azt hiszi, a bátyja barátnőjére vetett szemet… 
De a vágyaiknak egyre nehezebb parancsolni.



Tartalom:
1638, Anglia 
Brad O’Shelley, a megkeseredett, fiatal várúr úgy akar bosszút állni apja gyilkosán, hogy elrabolja és feleségül kényszeríti magához ellensége lányát. Constance azonban képtelen elhinni, hogy az apja becstelenül viselkedett; elhatározza, hogy kideríti, mi az igazság, valójában ki követte el az aljas gyilkosságot. 
Miközben kutakodik, közel kerül Brad öccséhez, Russellhez, valamint megismeri a fivèrekkel együtt nevelkedett festőt, Cameront. Élvezi a figyelmüket, és azt, hogy mindhárom férfi más-más módon közeledik hozzá. Brad vonzódik a karakán nőhöz, bár megveti magát érte, mert úgy érzi, ezzel elárulja apja emlékét. Gyűlöletét legyűri a testi vágy, és a bosszúállás hamarosan szenvedélyes szerelembe fordul, noha ezt a nőnek nem vallja be, és Constance is titkolja a férfi előtt, hogy a kezdeti ellenszenv után megszerette őt. 
Intrikák és áskálódások nehezítik szerelmük kiteljesedését, és Brad továbbra is bosszúra áhítozik…


A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése