2020. május 22., péntek

Maradj otthon! 9.rész NewLine Kiadó - Rendelj! Olvass otthon!

Maradj otthon! rovatomban egy újabb kiadót fogok bemutatni nektek, ahol számos új könyv jelent már meg és fog továbbra is a következő hetekben. A 2020-as évre több új szerző csatlakozott a kiadóhoz. Huszár Ádám, Bombicz Judit és Buótyik Dorina többek között. NewLine Kiadó kínálatából hozok néhány könyvet nektek. 
Maradj otthon! Támogasd a kiadót és a szerzőiket a vásárlásoddal! Köszönöm.

Ahol (E) jelzés van az - az jelenti, hogy előrendelhető.



Giuditta Fabbro:
Vendette (E)
(2020.június.4.)


Tartalom:

Borisz Kovalenko a budapesti éjszaka második legnagyobb embere Il Capo-ként ismerté vált, Vittorio Arrivabene után. Mikor Borisz tudomására jut, hogy az egyetlen lányát megölték, bosszút esküszik, méghozzá vérbosszút. A vendettába be akarja vonni Il Capót, az éjszakai élet vezérét, mivel úgy tudja, a lányával együtt az ő fiát is megölték. Az olasz férfi viszont igyekszik kibújni a szlovákok elleni bosszúhadjárat alól, ami egyre gyanúsabb lesz Borisznak. Vajon meddig tudja elkerülni Il Capo, hogy kimaradjon abból az őrült vérengzésből, amibe az ukrán kezdett a lánya elvesztése miatt? Hogy tarthatná magát távol az esztelen gyilkolástól, mikor elvben az ő legkisebb fia is halott? A válasz kiderül Giuditta Fabbro A kezdet című maffiaregényének folytatásából.

Tanila Jensen:
Feloldozás (E)
(Viveca 2.)
(2020.június.4.)


Tartalom:
Downtown város elhagyása után Philip kérvénnyel tér vissza Rómába, azonban a bíborosok és a püspöke újabb feladatot bíznak rá, miután megmutatnak neki egy Vivecáról készült videofelvételt. A felvételen a nő vélhetőleg fekete mágiát gyakorol, s bosszúra esküszik. Így a pap visszatér a régi barátaihoz Cristonba az Alapítványhoz, ahol egy kis csapat a természetfeletti ellen harcolt, hogy kiderítse, miért akarják az ő és társai halálát.
Kis idő múlva halottak támadnak fel, míg Philip barátai rejtélyes halált halnak, de a pap biztos benne, hogy nem Viveca áll a dolgok hátterében.
A harc folytatódik a gonosszal. De most ki a valódi ellenség?
Bosszú – Szerelem – Árulás – Varázslat

Nagy Eszter és Tóth Gergely:
Örök tűz (E)
(2020.június.4.)


Tartalom:
Kr.e. 220. Róma. Egy fiatal lány, Serena abban a megtiszteltetésben részesül, hogy öt társával Vesta istennőt szolgálhatja, ám ez lemondásokkal jár.
A fiatal katona, Marcus élete szürke, forrongó lelke harcra vágyik. Azonban egy nap minden megváltozik. Parancsmegtagadás miatt a legsúlyosabb büntetésre számíthat, de Fortuna istennő kegyelméből egy Vesta papnő megmenti a felelősségre vonás alól.
Ez a találkozás olyan változásokat indít el mindkettőjükben, hogy a halálbüntetéssel is dacolnak, csak újra láthassák, szerethessék egymást. Még nem sejtik, de olyan vihar közelít, mely gyökerestül forgatja fel a halandók életét. Ennek a viharnak a neve: Hannibál.

Niki Tailor:
Mindenki hazudik (E)
(2020.június. 4.)


Tartalom:
Minden azon az éjszakán kezdődött. Vagy talál még annál is régebben.
Sarah Davis élete irigylésre méltó: jóképű férj, egy csodálatos kislány és egy gyönyörű ház. Ám ez az idillinek tűnő élet hamarosan darabjaira hullik.
Egy esős, nyári estén Sarah a barátaival ünnepli a harmincadik születésnapját. Másnap reggel a baráti társaság egyik tagját holtan találják egy sikátorban. 

Vajon mi történhetett azon az éjszakán? 
Sarah, aki gyógyszer-és alkoholproblémákkal küzd, alig emlékszik valamire az estéből. A félelem és a bűntudat szép lassan felemészti.

Mit tennél, ha rádöbbennél, hogy a férjed mégsem olyan tökéletes, mint hitted, és hogy a barátaidat is félreismerted? 

És mihez kezdenél akkor, ha rádöbbennél, hogy már saját magadban sem bízhatsz?
Mindenkinek vannak titkai. Vannak titkok, amelyek ártalmatlanok, míg mások halálosak.

Buótyik Dorina:
III.Amenemhat rejtélye (E)
(2020. június 4.)


Tartalom:
Egy ​fáraó. 

Három fiatal egyiptológus. 
Egy idős kalandor. 
No meg egy kairói tolvajbanda és egy macska.

Gracie új tárlatra készül a British múzeumban. Úgy gondolja, a legnagyobb problémája az, hogy asszisztense, a jóképű Louis folyton összecseréli a leleteket, és hogy a nagyképű újságíró, David mindenbe beleüti az orrát. 

Ám este felhívja őt a Kairói Egyiptológiai Múzeum igazgatója, hogy helyettesítsen egy tárlaton, mivel a helyi egyiptológusnő, Rania rejtélyes körülmények közt eltűnt. 
Gracie és Louis hamar rádöbbennek, hogy darázsfészekbe nyúltak. Kiderül, hogy Rania eltűnése szokatlanabb, mint hitték és a baljós eseményeknek itt nincs vége. 
A fiatalok rábukkannak egy titkos kamrára III. Amenemhat csarnokában. Gracie a bazárban belebotlik bácsikájába, és az idős kalandor sietősen a lánynak adja a naplóját, mert valaki üldözi. Ráadásul Louis is eltűnik. 
Mi olyan fontos a naplóban? Ki ez a III. Amenemhat? Ki van az idős kalandor nyomában és miért?

Gracie, Louis és David egyesíti erőit. Kalandjuk során a napló újabb és újabb titkait fedezik fel. 

Ez a különös ókori egyiptomi rejtély valóban a múltba röpíti olvasóit, keljünk útra Kairóba!

Selena B.Lowell:
Démonok árnyékában


Tartalom.
A ​történet napjainkban, Minnesota talán legeldugodtabb kisvárosában történik…. 
Evelin Hartnett egyáltalán nincs elragadtatva a gondolattól, hogy szülei halála után, új családjához kell költöznie. Mint ahogy Josh sem örül leendő mostohatestvérének. Mégis lát valamit a lányban majdnem ugyan úgy, mint osztálytársuk Mike. 
A két fiú gyűlöli egymást, de nem ismerik azt a múltbéli titkot, amely magyarázattal szolgálna nekik. 
Erre az okra csak hárman tudták a titkos magyarázatot. Az egyikük lassan beleroppan az évek óta ki nem mondott szavak súlya alatt. A másik halott. A harmadik úgy érzi, hogy kész belemenni a játékba. De a játéknak két oldala van, amelyhez sokan csatlakozni fognak akarva, vagy akaratlanul. 
Tehát adott… 
Egy poros, múltban leragadt kisváros. 
Egy idegen újlány, kit természetfeletti események sorozata kísért. 
Két fiú, akiket fura dolgok kerítenek hatalmába születésük óta. 
Egy hét fős baráti kör, akiknek a barátsága gyilkos fordulatot vesz. 
Egy anya. Egy titok. Egy könyv. 
Egy szerelmi háromszög. 
Gyűlölet, hazugság, gonoszság, vérontás. 
DÉMONOK! 


Vajon a hit elég, hogy szembeszálljanak a gonosszal?
„ Mindhárman viaskodtak saját kis fantomjukkal, mit sem sejtve, hogy ők már véglegesen a démonok árnyékában vannak."

Abby Winter:
Magamnak akarlak


Tartalom.

Kyle élete úgy tűnik, végre sínen van. A Treasure nevű rockbanda billentyűseként elérte az álmait. Majdnem mindene megvan, amire korábban vágyott. 
Egy nap azonban a múlt árnyai újra feltűnnek. 

Elég a barátság, vagy egy különleges lány felbukkanása, hogy megoldja a gondjait? 

Ginának az elmúlt évek nem alakultak szerencsésen. Nem elég, hogy a férje elhagyta, és egyedül maradt a lányával, de egy nap az állását is elveszti. Éppen akkor, amikor imádott zenekara és billentyűse a városban van, aki szintén nem könnyíti meg a dolgát. Igyekszik ugyan helyt állni, de ez nem egyszerű, hiszen nem szeret másoktól segítséget kérni. 
Valóban egyedül kell megküzdenie a rosszakarókkal? 
Hova vezethet egy véletlen találkozás? 



Ismerd meg Emy Dust írónő Csalfa viszonyok című könyvében már megismert Gina Swansonnak, és a Treasure billentyűsének, Kyle Meyersnek fordulatokkal teli kapcsolatát!

Megyeri Judit:
Holttest az Ambróziában
(Rózsakői rejtélyek 1.)


Tartalom:

Amikor ​azzal az emberrel kell összefognod, akitől legjobb lenne távol tartani magad, a következmények beláthatatlanok
Flóra házassága romokban, és a katasztrófát azzal tetézi, hogy a munkahelyén is felmond. Valóságos megváltás, mikor az apja hazahívja Rózsakőre, hogy távollétében felügyelje a családi kávézót, az Ambróziát. Ám néhány nap a békés kisvárosban, és Flóra élete ismét fenekestül felfordul. Holttestre bukkan az Ambróziában, és kénytelen a helyi magánnyomozó, Ben segítségét kérni, pedig semmi szüksége egy újabb megbízhatatlan nőcsábászra.
Ben élete egykor a bulizás és a nők körül forgott, de kimászott a gödörből, megnyitotta magánnyomozó irodáját. Most mégsem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezte. Nem válogathat a megbízások között, pedig Flórát jobb lenne messzire elkerülnie. Közös nyomozásba kezdenek, ami egyre váratlanabb fordulatokat vesz, a kalandok során pedig csak egymásra és kissé bolondos barátaikra számíthatnak.
Sikerül ép bőrrel megoldaniuk a rejtélyt, ami Rózsakő legmagasabb szintjeire is felgyűrűzik? És vajon hová vezet az egymás iránt érzett szenvedélyük, amit egyre nehezebben tudnak kordában tartani?
  
Ella Steel:
Az inditék


Tartalom:
Matheo Morin, az, a férfi, aki bármire képes, hogy elérje a céljait. 

Egy napon elérkezett a pillanat, hogy pontot tegyen az ügy végére, amin évekig dolgozott. Hogy mit kapott érte cserébe? Három év letöltendőt. 
Nora Marceau házassága maga a pokol. Számára az élet a túlélésről szól. Az ehhez szükséges erőt a gyerekeiből nyeri. 
A szívét elzárva tartja, a testét tárgyként kezeli, mígnem egy napon belép az irodájába Matheo Morin. A férfi iránti vonzalma ráébreszti, hogy változtatni akar. 
Nora mindenkinek megadja a második esélyt, de talán hibát vét, amikor gondolkodás nélkül megbízik a pártfogoltjában… 
Kiismerhetünk valakit, akivel csak pár alkalommal találkoztunk? 
Felülírhatjuk a sors akaratát, ha az életünk a tét? 
De a legfontosabb kérdés, kicsoda valójában Matheo Morin?

Ismerd meg a Sors-Fordítóban elkövetett tettek indítékait.
„Féltem az ismeretlentől, de sokszor úgy éreztem, a szívem már meghozta a döntést a jövőmmel kapcsolatban.”


Csernovszki – Nagy Alexandra:
Antónia eltűnt
(Gyarmaty Karolina történetei 2.)


Tartalom:
„Tekintetünk ​hosszan összekapcsolódott s tudtam, hogy ez egy olyan szerelem, amely az ember életében csak egyszer adatik meg.
1868.
Lina még mindig a rémes házasságában sínylődik, napjait átitatja a rettegés, de a lelke nem tört meg. Mindenáron el akar menekülni a férje karmai közül, és biztonságban megszülni a gyermekét, távol tőle.
Sikerülhet neki?
1872–1873.
Két év telt el a Lévay családnál történt rémes események óta. Lina nyomozóként dolgozik, és próbálja a háta mögött hagyni a múltját. Egyik nap felkeresi őt egy kisasszony, aki szerint a nagynénjét, Antóniát, tizenöt évvel korábban valaki meggyilkolta, de senki sem hisz neki. Miért nem érdekel senkit, hogy mi történt a lánnyal?
Lina beleveti magát a nyomozásba, az ügy szálai bonyolódnak, hamarosan Márton is feltűnik a színen.
Meglelhetik a hőn áhított boldogságot egymás oldalán? Linának sikerülhet kiderítenie, hogy mi is történt azon az éjszakán, amikor Antónia eltűnt?
Mindeközben szépen lassan feltárul előttünk egy kezdetektől halálra ítélt házasság történetének második éve.


Marilyn Miller:
A királynő


Tartalom:
Serena ​Salvatore vagyok, és ez az én történetem. 

Egy olyan világ részévé váltam, ahol egy szabály létezik: a hűség. Egy olyan világ részévé, amely nem ismeri a könyörületet, ahol mindennap meg kell küzdeni az életben maradásért. Félre kellett tennem az elveimet, azt, aki voltam, hogy azzá az emberré válhassak, aki ma vagyok. 
Egy maffiavezér felesége. Szerelme. Társa. Bizalmasa.

Hogy féltem-e? Igen. Hogy akartam? Az már nem számít, mert ezt az életet választottam. Egy maffiavezért. Egy férfit, akibe visszavonhatatlanul beleszerettem. Már az övé vagyok. Az alvilág része vagyok. 

Én vagyok A KIRÁLYNŐ.
„Mikor megérint, világok dőlnek romba. De leginkább az én világom erősnek hitt pillérei. Olyan ez, mintha csak ekkor élnék igazán. Mintha az érintése nélkül egy haldokló test lennék, ami a sötétséget vágyja.”
Marilyn Miller újra az alvilág kegyetlenségébe taszítja az olvasóit A vezér c. könyv folytatásában, választ keresve arra, hogy egy hétköznapi nő, hogyan képes az alvilág egyik legmeghatározóbb személyévé válni.

A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése