2020. július 22., szerda

Holly Miller: Álmomban már szerettelek - ("Amikor az utolsó oldalhoz értem olyan érzés volt számomra, mintha kitépték volna a szívem. Annyira beleéltem magam a történetben a karakterekbe.")

~~ Előolvasás ~~~

Szeretném megköszönni az Álomgyár Kiadónak, hogy megjelenés előtt elolvashattam Holly Miller: Álmomban már szerettelek c. könyvet. Nem is kérdés, hogy ez a könyv valóban nyár legjobbja lett. Egy élmény volt elolvasni. Hálás vagyok az Álomgyár Kiadónak, hogy részese lehettem ennek a csodás, szívszorító, fájdalmas történet elolvasásának. Igazából nem csak szórakoztatott, hanem tanított is ez a történet.


Holly Miller:
Álmomban már szerettelek



Tartalom:
 „Ezt ​a történetet megkönnyeztem. Utána még sokáig gondolkodtam Callie és Joel életén, és azon, hogy én hogyan döntenék a helyükben. Szívszakítóan gyönyörű.” – Jill Santopolo, New York Times bestsellerszerző
Mernél szeretni, ha tudnád, hogy mi lesz a kapcsolat vége? 
Joel fél a jövőtől. Gyerekkora óta kísértik a szeretteit megjelenítő álmok: látomások arról, hogy mi fog történni, legyen az jó vagy rossz. 
Az álmok megelőzésének egyetlen módja, hogy a szeretett lénytől távol tartja magát. Megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes. 
Callie képtelen elengedni a múltat. Amióta a legjobb barátnője meghalt, elveszettnek érzi magát. Tudja, hogy sokkal ösztönösebben, sokkal felszabadultabban kellene élnie. Csak azt nem tudja, hogyan találjon vissza régi énjéhez, amely mert nagyot álmodni. 
Joelnek és Callie-nek egyaránt megvan rá az oka, hogy megtanuljanak a mában élni. És noha nem kifejezetten keresik egymást, találkozásuk pillanatától mindketten érzik, hogy hatalmas fordulat következett be az életükben. 
Aztán egy éjjel Joel Callie-vel álmodik, és az álomban megjelenik legnagyobb félelme. 
Ekkor mindketten döntéshelyzetbe kerülnek: együtt maradnak-e annak ellenére, hogy tudják, mi lesz a sorsuk? És ha egyikük napjai menthetetlenül végesek, létezik-e olyan élet a számára, mint ami járna is neki? 
Képesek befolyásolni az életük alakulását, vagy ami meg van írva számukra, azon nem lehet változtatni? 
A két főszereplő, Joel és Callie által elmesélt Álmomban már szerettelek Holly Miller magával ragadó és felejthetetlen, romantikus debütregénye a szeretethez szükséges bátorságról, kiváltképp akkor, amikor úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi lesz a szerelem vége.


Véleményem
5/5

Ez a kötet Joel és Callie történetét meséli el. Egy olyan történetet, mely az egyik tudja mi lesz a vége. De ez a végtelen szerelem, ami egymás iránt éreztek, szinte fájó érzés. Amikor elkezdtem olvasni nem számítottam, hogy ennyire megvisel lelkileg. Egyszerre érzek csalódást, dühöt, fájdalmat és kétségbeesést. Nem akartam, hogy ily módon legyen vége. Azt akartam, hogy boldogok legyenek. De a sors nem így akarta.
Az elején tetszett, ahogy megismerkedtek egymással. Olyan aranyosak voltak, félénkek voltak. Tetszet, ahogy az írónő a szerelmüket lassan bontakoztatta ki. Megmutatva a kölcsönös bizalmat, szeretet.,az őszinteség egymás iránt ... 
Még most is itt motoszkál a fejemben, szívemben a történet. Oly rég volt, hogy ennyire felforgatta a lelkivilágomat egy történet. Minél többet olvastam annál nehezebbé vált a befejezése. Nem akartam tudni a végét, így nem.

Amikor az utolsó oldalhoz értem olyan érzés volt számomra, mintha kitépték volna a szívem. Annyira beleéltem magam a történetben a karakterekbe. Velük éreztem mindent, a szerelmüket, boldogságukat, szomorúságukat és a kétségbeesés fájdalmait is. Noha nem értettem egyet Joel döntésével, viszont nagyon bátor tett volt részéről. Bármennyire is szerette, elengedte, hogy boldog lehessen.

Sokat adott ez a történet. Merjünk szeretni, bízni és élni, kiragadni a komfort zónánkból és a legfontosabb, merjük bátrak lenni, meghozni akár a legfájdalmasabb döntést is és remélni a legjobbakat.
Gyönyörű és szívszorító történet a szerelemről, az elengedésről, fájdalomról és a végről. Igazából nem is tudnék mit mondani csak annyit, hogy vedd a kezedbe ezt a könyvet, keress egy nyugis sarkot és ülj le olvasni. De készíts magad mellé zsebkendőt, mert potyogni fognak a könnyeid.


Ajánlom azoknak, akik romantikus lelkűek s cseppet sem bánják, ha sírniuk kell. Egy érzelmi hullámvasút ez a történet. Sosem tudod, mi következik. Teljesen magával ragad, beszippant Joel és Callie története.

Kedvenc Idézeteim:





A többit itt tudjátok megnézni az instagram oldalamon!

A könyvet itt tudjátok előjegyezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése