2017. december 6., szerda

Boldog Mikulást kivánok nektek!

Sziasztok, kedves olvasóim!

Boldog Mikulást kivánok nektek. Remélem sok - sok könyvet kaptatok mára. Mai napra 2  könyvet kaptam recenziós könyvként..Az egyik Cserjési Petra: Hallott barátnők, másik pedig Carrie Cooper: A szemtanú címmel.
Ezúton is nagyon köszönöm,mint a Szerzőknek , mint az Álomgyár kiadónak a lehetőséget.




Dr.Cserjési Petra: Hallott barátnők



Tartalom:

Öt hulla. Egy tetthely. Egy közös pont. 
Vagy mégsem? 
Egy átlagosnak induló napon, a szennyvíztelepen öt női holttestet találnak. Látszólag egyetlen közös ponttal: Lolával. Az ügy felgöngyölítését láthatatlan erők gátolják, így az lezáratlanul már-már a feledés homályába merül. 
Két év után, a váratlan helyről érkező bizonyítéknak köszönhetően, az ifjú nyomozónő új főnökétől kap egy esélyt, hogy utána járjon a rejtélynek. Vajon választ kap élete egyik legfontosabb kérdésre? Ki gyilkolta meg a legjobb barátnőit? 
Ahogy titokzatos segítőjével egyre mélyebbre ásnak, úgy derül ki, hogy mindenkinek vannak titkai, amiket elrejtene a világ elől és, hogy valójában senki sem egészen az, akinek látszik… 
Lesz, akinek fontosabb az igazság, mint a titkok megőrzése? Vagy mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Te mit tennél?

Dr. Cserjési Petra regényében egy szövevényes történeten kalauzolja keresztül az olvasót, amit a korrupció, megfélemlítés és a bűn itat át.


Carrie Cooper: A szemtanú
( Lili Green 1 )



Tartalom:

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? 

Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? 
Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.


A két könyvről már meg írtam a véleményemet itt tudjátok elolvasni.:


A könyveket itt tudjátok megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése