2017. december 3., vasárnap

Mira Sabo Amíg ​kinyílik a szemünk (Birtoklás 1)

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Mira Sabo szerzőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam a könyvét. 

Nem tudok jó szívvel írni a könyvről. Vagyis de. Mira zseniális!
Mesterien írtad le milyen egy elit gazdagék élete. Luxus minden mennyiségben. Elképesztő. 

No, hát kezdjük is.:


Maga a történet hihetetlenül valósághűen lett meg írva. A történet semmiképpen sem olyan olvasónak ajánlom, aki lelkileg nem tudja végig olvasni. 


Mira Sabo
Amíg kinyílik a szemünk (Birtoklás-trilógia 1.)




Tartalom:


"Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül! 

Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva. 
Olvasol vagy lemaradsz?"





Véleményem:

5/5


Szofi és Péter gondtalanul éldegélt, míg Szofi nem találkozott egy roppant veszélyes gazdag férfival. Tamássy Áronnal. S ezzel megpecsételte a sorsát.  Itt kezdődik minden. Szofi elválik Pétertől. Péter eltűnik. Ezután Áron udvarolni kezd.  Meg leshetjük miként indult Szofi és Áron kapcsolata. És, hogyan válik álomból, rémálommá.  Szofi megismerkedik gazdasággal járó előnyöket, de ugyanakkor megtapasztalja a hátrányokat. De legfőképpen Áron elől nem lehet elfutni. A családon belüli erőszak, ahogy a szerző megírja valósághűen, tartalmazza. Azt a brutalitást, amit Áron tesz Szofival.. Még engem is meglep. Viszont Szofi erős. Nem fél szembe szállni.  Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Szofi ki tud-e mászni ebből? Vajon van-e kiút ebből a kapcsolatból? Áron valaha is meg fog-e változni? Sok kérdésre remélem, meg kapom a választ a második részben.
A történet másik szereplői Zsolt és Sára. Áron bátyja. Ő sem egy aranyos jó lelkű ember. Sári viszont megalkuvó. Fél, remeg. De mióta Szofi megjelent, mintha kicsit bátrabb lenne. 
Nos egy szó,mint száz a Szerző nagyszerűen festi le a gazdag elit emberek életét,családon belüli erőszakot. A csillogás, pénz, mesés gondtalan élet mind mese. Látszat csak.   Ez a történet tele fájdalommal, tűzes erotikával és megalázó helyzetekkel. Olvastatta magát s alig vártam,hogy végére érhessek, hogy második részt folytathassam. Számomra nagyon sokkoló volt. Áronnal nem tudtam azonosulni, de Szofival igen. 

Hamarosan hozom a második rész véleményét is.  Addig is ajánlom nektek a könyvet.


Kedvenc ídézet,jelenet:


Szofi

"Előre tudatta,hogy gyűlőlni fogom szívemből, ugyanabból a szívemből, amelyik közben oly' nagyon szereti majd."

Áron

"- Valld be, hogy élveted, egy picit te is élvezted. Tudom, éreztem. Úgy lüktettél, mint egy szív a késben. Ha velem maradsz, márpedig erről gondoskodni fogok, akkor jobb emberré válok általad. Te vagy a jószívű felem, a nemes rész belőlem. Azt akarom, hogy megismerj, és belém szeress! Iszonyúan élvezni fogod a világot, amit nyújtani fogok. Tudom. te vagy az én napom, a csillagom, a fényem. Te vgy nekem minden ezen a földön. Meghalok azért, hogy ugyanazt érezd, amit én. Gyönyörű vagy az én gyönyörűségem. Amikor nem vagy velem, folyton csak azon emésztem magam, hol lehetsz, ezért költöztöttelek ide, mert befolyásolsz. Túlságosan lekötöd a gondolataimat, és ez ijesztő."

Szofi

"Te jó ég, micsoda kettőség. Most akkor imádjam vagy gyűlőljem? Mondja meg valaki!"




A könyvet tudod megvásárolni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése