2018. április 11., szerda

Abby Winter: Leomló falak

Köszönöm Abby Winter szerzőnek ezt a csodálatos könyvet. Alig tudtam letenni annyira magával ragadt az egész történet. Nem hiába, tehetséges. A történet szórakoztató, romantikus és dráma műfajban nagyon jól megállja a helyét. Bátran ajánlom nektek, aki nagyon szereti a romantikus történeteket.

Abby Winter: Leomló falak



Tartalom:

Alice, több év sikertelen házasság után, a válás mellett döntött. Hogy újra talpra álljon a csalódás után, barátnői segítenek neki. 

Ryan gazdag és sikeres férfi, de az életében bekövetkezett tragédia beárnyékolja mindennapjait. 
Egy véletlen találkozás mindkettőjük életét megváltoztatja. A köztük fellángoló érzelmek talán új reményt adnak az élethez. 
De mi történik, ha a múlt és a távolság közéjük áll? 
Nem csak a környezetükben felmerülő problémákkal kell megküzdeniük, hanem saját magukkal is. 
Van még bennük elég erő, hogy ledöntsék a közéjük húzódó falakat? 
Egymásra találhat két megtört szív, ami már végleg feladta a reményt?




Véleményem
5/5

Zseniális. Fantasztikus.  Első könyvesként egy ilyen szuper történettel indítani.. Imádtam. Faltam a betűket. Annyira élveztem. Izgultam nagyon, hogy Ryan és Alíz együtt lesznek-e. Azok a falak, ami a szívük körül emeltek leomlanak-e. Az egymásra találás és az együttléteik gyönyörű és meseszép. Igazi romantikus könyv volt ez. Abby nagyot alkottál.
Alíz történetét nagyon meg sajnáltam. Bizony nem könnyű új életet kezdeni. Főleg új kapcsolatot. De barátnői mellette van és kihúzzák a csávából. Fogják Alízt és elmennek pár hétre nyaralni. Amit jól tettek. Hisz itt ismerkedik meg Ryan-el. Olyan gyönyörűen indult minden. De mint minden történetben itt is kell egy számítógép, ex nőnek lennie. Érdekes módon még sem tűnt sablonosnak az egész.
Ryan életéről nagyon sok minden meg tudunk a történet előre haladtával. Nem nagyon merem leírni, mert az spoilernek tűnik. Így inkább annyit mondhatok, hogy Ryan Alízban találja meg élete szerelmét, értelmét. Nagyon sok megpróbáltatásn mentek keresztül mindketten. Az élet, sors nem kímélte őket de talán ez a kirándulás meg hozza mindkettejük számára a második esélyt. Nagyon magával sodort a történet. Izgalmas, gyönyörű romantikus, és ami a legjobb, hogy minden érzelem annyi volt, amennyi kell. Se több, se kevesebb.  Én még olvastam volna még bőven a sztorit. De sajnos eljött a vég. A végét imádtam. Szeretem az ilyen befejezéseket.


Abby gratulálok neked ehhez a könyvhez. Izgatottan várom a következő regényed.

Kedvenc idézet:

"
– Francba! – léptem be az irodánkban. 

– Mi van? – kérdezték egyszerre a srácok. 
– Semmi, csak megint összefutottunk a Kicsikémmel, és megint nem lettem okosabb. 
– Kicsikémmel? – hahotázott Jason. 
– Hagyjál lógva? – és inkább újra a munkába merültem."

"Olyan izgatott lettem! Mosolyogtam ,mint a vadalma. Ha valaki látott , biztos azt gondolta, elgurult a gyógyszere,de én nagyon örültem,hogy végre megint láthatom őt."



A könyvet itt tudod megvenni: 

Illetve a Könyvfesztiválon is beszerezheted személyesen,dedikálva.


2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy tetszett, köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm :). Nagyszerű ez a könyv. Szívből tudom ajánlani.

      Törlés