2019. november 2., szombat

Marilyn Miller: A rabság gyönyöre

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Marilyn Miller Írónőnek, hogy kézhez kaphattam a legújabb könyvét A rabság gyönyöre címmel. Valami elképesztő ez a könyv, a borító mesés. Halasi Miklós igazán kitett magáért. Gyönyörű.
Kicsit zavarban is vagyok, mert nem tudom szabad-e ilyet mondanom. Ezzel a könyvvel teljes mértékben levett a lábamról és ráadásul messze ez a legjobb könyv,Marilyntől amit olvashattam. Többi könyvét is olvastam, de ez mindent vissz. S még a kedvenceimet is lesöpörte a képzeletbeli trónról.
Bővebben lentebb olvashatod a véleményemet.


Marilyn Miller
A rabság gyönyöre



Tartalom:

Egyszerű nyaralásnak indul az egész, ami rémálommá válik. 

Egy barátnő. Egy ház. Ahol semmi sem az, aminek látszik. 
Egy titkos buli, ahol Aisha elveszíti a legfontosabbat. 
A szabadságát. 
Az élete már nem az övé, más rendelkezik vele. 
Olyan életet kell élnie, amit nem ő választott, hanem amibe belekényszerítették. 
Minden napja szenvedés, amiből egy kiút látszik. 
Ám a pokolból nem ilyen egyszerű a menekülés. 
Egy majdnem tragikus találkozás mindent megváltoztat, szabadságának kulcsa Roman Raine kezébe kerül. Egy olyan férfi kezébe, akihez még vonzódni is veszélyes. 
Azonban az ellentétek ellenére feltámad a vágy, a határok, amik elválasztják őket, 
egy napon elmosódnak, hogy átadhassák magukat a gyönyörnek. 
A rabság gyönyörének.


Véleményem
5/5


Hűha, hűha és megint, hűha! Anyám, ez a történet… Nem semmi… Abba, ne merd hagyni, Marilyn. Ez igényes történet, mely mindenkinek el kell olvasnia. Azt hiszem ez többször olvasós lesz számomra.
De régen volt már, hogy egy nap alatt olvastam ki egy könyvet.  Szabad 10 csillagot adni? Na, szabad? Én már pedig adok. Csak kár, hogy 5-ig lehet a molyon. De, sebaj. Itt adok 10-et.

Egyszerre éreztem döbbenetet és sokkot az elején, na, de Marilyn?? Ilyet írni??  Anyám..
Nagyon nehéz úgy megírnom, hogy ne legyen spoiler.
Viszont azt kell, hogy mondjam a történet első fele nagyon is valóságos esemény. Sajnos mai világban előfordul az ilyen. Nem egy kitalált esemény. Életszerű megírt történet, a helyzetük, amiben belekeveredtek, sajnos egyikük sem számított arra, hogy buli után végzetes lehet számukra. Ahol nyaralásuk, pokollá fog változni számukra.  

Nem is tudom, hogyan fejezzem ki magam, történetnek ez a része eléggé durva és undorító. Beteg elmére vall, aki ilyesmit tesz. De a másik fele már egy érdekes rész. Aisha-t egy titokzatos férfi menti meg őt, aki ugyan elviszi, de még sem adja vissza a szabadságát. Ki ő és mit akarhat? Bántani akarja? Olyan érzések kavarodnak bennem, egy igazi érzelmi hullámvasút. Nem lehetett letenni, mert fogva tartott Roman, hogy ki ő, mit akar és mi lesz a vége?  Hogyan alakul a történetük?
Marilyn zseniálisat alkotott megint, nem gondoltam volna, hogy amikor a részleteket megosztotta a csoportjában ennyire magával fog ragadni.

David a kedvenc mellékszereplő, bírom a pasit. Marily, róla irj majd a következő regényedben. El tudnék képzelni egy történetet David-ről.
Megérdemelne, a drága. Glória kicsit idegesítő volt számomra, nem tudtam megkedvelni. Ami az elején pokol volt Aisha számára, később megtapasztalja a mennyországot is a titokzatos férfi oldalán, lassan, de biztosan erős és harcias lesz általa. A lelki sebek nem múlnak el, de a hegek ott maradnak emlékeztetve, hogy mi volt ő egykor és mivé vált később. Igazi mély érzéseket tapasztalt meg Aisha, fájdalmat, gyűlöletet, kínt és az élni akarás ösztöne, de egyúttal igazi szenvedélyes szerelmet is megtapasztalt, vágyakkal teli érzelmek, amiket eddig csak a könyvekben ismert meg.
Ki gondolta volna, hogy pokol után, ilyesmit érezhet. Igaza van Aisha-nak, ahhoz, hogy megtapasztaljuk a csodás érzéseket a mélybe, kell, zuhanunk. És mi is mélybe zuhantunk, vele együtt.


Köszönöm ezt a csodálatos élményt, Marilyn. 
Egy újabb gyöngyszem, amit mindenkinek ajánlom

Kedvenc idézeteim:









A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése