2019. november 29., péntek

K.D.Niki: Szerelmem a tanárom

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni K. D. Niki írónőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam bővített-javított kiadású könyvét a Szerelmem a tanárom címmel. A könyvet már egyszer régebben elolvastam és akkor is nagy hatással volt rám. Igazán szórakoztató kis romantikus mese.


K. D. Niki:
Szerelmem a tanárom
(Bővített,javított kiadás)
  


Tartalom

Két éves koromtól Londonban éltem. Tizenöt év után, amikor a bátyámmal visszaköltöztünk Budapestre, nem tudtam, mire számíthatok a jövőmet illetően, de nem is kifejezetten érdekelt. Egészen addig, amíg nem találkoztam a szomszédomban élő, Herczeg Kristóffal! 
Attól a perctől kezdve megváltozott minden… Őrülten egymásba szerettünk. 
Viszont, az élet ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, mert kiderült, hogy ősi ellenségben állnak a családjaink, ráadásul az is kiderült, hogy a „Szerelmem a tanárom…” 
De, ekkor már késő volt, mert elkövettem életem legnagyobb hibáját… Beleszerettem egy olyan férfiba, aki csak bántani, és bosszút állni akart rajtam… 
Vajon túléli a szerelmük az akadályokat, vagy marad a tanár- diák viszony, ami egyenlő a felemésztő érzések kavalkádjával?


Véleményem
5/5

Mint ahogy fentebb írtam nem először olvastam ezt a könyvet. Még régebben kaptam kézhez az eredeti könyvet. Ahogy akkor is, most is nagyon tetszett a történet. Voltak benne csavarok, képtelen jelenet, Dolli érdekes megnyilvánulásai és Krisz ökör döntései. Nem mondom, hogy mindig egyetértettem a főszereplők döntéseivel és cselekedeteivel. Másodszor elolvasva is azt gondolom érdemes elolvasni nektek, mert kikapcsolódást tudd nyújtani. Izgalmas és egyben könnyed, laza kis olvasmány. Nem olyan nehéz, nyakatekert történettel lett megspékelve. Ha nyáron olvastam volna, azt mondanám, hogy igazi nyári romantikus történet. Egy percre sem lehet unatkozni. Kis hibák ellenére én imádtam olvasni. Tetszett az a rész is amikor Niki és Lóri összejön. Mondjuk, lehetne külön történetük, azt nagyon élvezném. Fejben el is képzeltem, hogy miként alakulnának s Dolliék kis, részben lennének jelen. Vagy épp Dolli tesója és Erika közötti kapcsolatot is szívesen venném. Lenne itt még potenciál, történet, amit érdemes lenne ki aknáznia az Írónőnek. Kicsit nehéz dolgom van, mert félek, hogy olyat fogok írni, ami spoiler lenne. Viszont annyit megírhatom, hogy van egy kedvenc jelenet a történetben. Amikor Dolli rátalál egy cikkre és elküldi Krisznek, azon elsírtam magam. Mind az írás miatt és amiatt is, hogy Krisz érzett. Annyira magával ragadt. Imádtam azt rész. Meg amikor Dolli kórházba került és összetört, az annyira szíven ütött.Szóval nagyon ott van ez a történet és szívből ajánlom.

Ha egy kis könnyed laza romantikus könyvre vágysz, akkor ajánlom neked ezt a történetet. Nem kell nagyon véresen komolyan venni. Szórakozz, kapcsolódj ki.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése