2019. november 7., csütörtök

Ella Steel: Végzetes hajsza ( Hajsza 2.)

"Nem létezik számomra más nő, csak te!"

Szeretném megköszönni Ella Steel írónőnek, hogy elolvashattam Hajsza sorozat befejező kötetét a Végzetes hajsza címmel. Jay és Mira hosszú utat jártak be, kemény csatákat vívtak, hogy végre egymáséi legyenek. Ez a könyv cseppet sem mentes a feszültségektől, izgalmaktól. Igazán végzetes hajsza volt az olvasás. Hogy mi is a véleményem a könyvről? Lentebb elolvashatod.


Ella Steel
Végzetes hajsza
(Hajsza 2.)



Tartalom:

Jay Davis évekig küzdött, hogy maga mögött hagyja sötét, fájdalommal teli múltját és új életet kezdjen. Mirában megtalálta azt a személyt, aki mellett önmaga lehet. Ő jelenti számára az utolsó reményt a boldogságra. 
Mira mindent megtesz, hogy segítsen neki, de tudja, hogy ennyi titokkal a hátuk mögött sosem élhetik meg azt a boldogságot, amire mind a ketten vágynak. 
Jay félti a gyenge lábakon álló kapcsolatukat. Fél, hogy a múltja a jelenüket is tönkreteheti, meghiúsítva ezzel a jövőbeli terveiket. 
Képes lesz, hogy még időben felfedje a múltban történteket vagy a félelme bizonyul erősebbnek? Elkésik a vallomással? 
Mi történik, ha a múlt testet öltve lecsap a szeretett nőre? Jay meg tudja menteni vagy az életére örök sötétség borul?

Véleményem
5/5

Ella! Eszméletlen könyvet írtál. Ez aztán gyors tempó volt. Igazán Végzetes hajsza. Travist én is megcsaptam volna. Serpenyővel, van is itthon jó nagy. Nem gondoltam volna, hogy belerondít...
Jaynek rengeteg titka volt és sajnálom, hogy annyira félt, hogy elveszíti Mirát. Lapról, lapra derülnek ki a titkok és ők ketten egyre jobban közelednek egymáshoz.

Légyszíves, kérlek, írj még Jay és Mira párosunkról. Tudom, hogy ez az utolsó rész, de nagyon hiányoznak. Főleg a csipkelődésük. Imádtam.
De ki ne merd hagyni Lillyt. Ez a kiscsaj... Hát komolyan. Kifeküdtem tőle.
Lilly az egyik kedvencem. Mindig is szívem vágya volt, hogy kishúgom legyen. Pont ilyennek képzeltem el. Imádtam a beszólásait, a szövegeit. Nem is csoda, apja lánya.

Ella könyvről, könyvre egyre jobban ír, minden egyes történettel még közelebb hozza az olvasót, a karaktereket. Minden túlzás nélkül azt kell, hogy mondjam ez a könyv az utolsó rész, feltette az i-re a pontot. Volt itt minden, ami kell, amiért szeretek olvasni. Izgalom, akció, krimi, nyomozás, romantika és nagy érzelmi vívódások.  Ami az első rész bemelegítés volt, az a második rész tiszta forró és szenvedélyes történetté vált, fejeződött be.

Mindenki kapott egy - egy jelenetet, részt a maga történetéből. Voltak kibékülések, nagy összeborulások és persze egy-két pofon, karmolás is megfordult. Travist , akkor utáltam, meg amikor az a jelenet.. Hupsz , majdnem elkotyogtam. Nos, lényeg, hogy a bizonyos jelenet miatt nagyooon megütöttem volna. Így nem csak Mirától kapott volna nyaklevest. Azért kíváncsi volnék Monához mi köze van?? Hmm...
Vajon a következő történettel überelni tudja ez a sorozatot? Nagyon kíváncsi vagyok. Az utolsó oldalakat már körömrágva olvastam el. Huu, anyám micsoda befejezés. Ki gondolta volna ezt, Jayről? Ella tudd ám meglepetést okozni az egyszer biztos. Azt hiszem ez a két könyv, nem utoljára fogom elolvasni. Nem egyszer olvasós, az biztos. Ráadásul, amilyen vége volt ennek a történetnek van egy olyan érzésem, hogy nem utoljára találkozok Monával és Evelynnel.


Kiknek is ajánlom ezt a könyvet? Azoknak, akik szeretik a kihívást, romantikát, nem zavar, hogy egy kis nyomozás, üldözés, csipkelődés, avagy egy - két atyai pofon is elcsattan. Aki szereti a szenvedélyes szerelmet, izgalmat és két lélek vívódásai egymással. 
Akkor neked ezt el kell olvasnod, de szerezd be az első részt is, mert úgy lesz teljes a történet.


A könyvet itt tudjátok beszerzeni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése