2020. október 15., csütörtök

Selena B.Lowell: Démonok árnyékában - ("Emelem a "nem létező" kalapomat! Waoo! Ez egy nagyon jó felépített izgalmas, teli titkokkal íródó történet. Abszolút a legjobb lett. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz, hogy borzongani fogok. Olvasás közben úgy éreztem, mintha megelevenedett volna a történet valóságszerűen hatott. ")

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Selena B.Lowell írónőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam a Démonok árnyékában c. kötetét. Régóta vártam, hogy megjelenhessen ez a kötet. Mindig is szerettem a horror könyveket, de különösen azokat, amelyik magyar szerző ír. Semmi kétség, Selenának ebben a műfajban kell írnia könyveket. Nagyon kellenek magyar könyves piacán magyar szerző, aki horror műfajban is ír. Úgy vettem észre, hogy kevesen vannak, akik e zsánerben írnak, inkább többek a romantikus-erotikus jellegű kötetek. Írónőtől biztosan fogok még olvasni, hiszen érdemes követni az oldalát újabb könyves infók után. 


Selena B. Lowell:
Démonok árnyékában

Tartalom:

A ​történet napjainkban, Minnesota talán legeldugodtabb kisvárosában történik…. 
Evelin Hartnett egyáltalán nincs elragadtatva a gondolattól, hogy szülei halála után, új családjához kell költöznie. Mint ahogy Josh sem örül leendő mostohatestvérének. Mégis lát valamit a lányban majdnem ugyan úgy, mint osztálytársuk Mike. 
A két fiú gyűlöli egymást, de nem ismerik azt a múltbéli titkot, amely magyarázattal szolgálna nekik. 
Erre az okra csak hárman tudták a titkos magyarázatot. Az egyikük lassan beleroppan az évek óta ki nem mondott szavak súlya alatt. A másik halott. A harmadik úgy érzi, hogy kész belemenni a játékba. De a játéknak két oldala van, amelyhez sokan csatlakozni fognak akarva, vagy akaratlanul. 
Tehát adott… 
Egy poros, múltban leragadt kisváros. 
Egy idegen újlány, kit természetfeletti események sorozata kísért. 
Két fiú, akiket fura dolgok kerítenek hatalmába születésük óta. 
Egy hét fős baráti kör, akiknek a barátsága gyilkos fordulatot vesz. 
Egy anya. Egy titok. Egy könyv. 
Egy szerelmi háromszög. 
Gyűlölet, hazugság, gonoszság, vérontás. 
DÉMONOK! 


Véleményem
5/5

Őszintén megmondom, nagyon vártam ezt a könyvet. Kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a következő horror története az írónőtől. Sokáig tartott mire kézbe vettem. Sajna kellett olyan hangulat, hogy egy horror könyvet olvassak. Olyan gyilkosos hangulat. Most ezen a héten ilyen hangulatom volt. Alig tudtam letenni a könyvet. Ezekután mindenképp követelem a következő történetet.

Emelem a "nem létező" kalapomat! Waoo! Ez egy nagyon jó felépített izgalmas, teli titkokkal íródó történet. Abszolút a legjobb lett. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz, hogy borzongani fogok. Olvasás közben úgy éreztem, mintha megelevenedett volna a történet valóságszerűen hatott.

Voltak olyan jelenetek, ami borzasztóan hatott rám. Hogy melyik azt nem írnám le, mert az erősen spoiler lenne, de azt el kell mondanom, hogy Selena nagy ért ehhez.

Azon gondolkodom, hogy a karakterekről mit is írjak. Igazából nincs velük gondom, nagyon jól fel lett építve. Josh a kedvencem... De aztán, ahogy szépen derültek ki titkok, nagyon meglepődtem. Akkor, hogy is van?

Bárány bőrbe bújt farkas esete áll fenn? Komoly?  Mike-ról azt hittem ő a rossz fiú, de ezek után már semmiben nem voltam biztos. Evelin meg... Nah, ő a kakukktojás az egész történetben. Őt nem tudtam, hova a bánatba tegyem. De komolyan. Mike vagy Josh.. Tessék választani..  Végülis választott.  Aztán... Áhh, nem mondom, mert erősen spoiler. Majd olvassátok el!  Elképesztő módon festette le a karakterek az írónő, hogy véletlenül se lehessen megkedvelni vagy épp utálni a karakterek, és ráadásul nem tudni ki kicsoda, hova melyik oldalra áll. Gondolok a papra és Josh anyjára Sarah-ra is.

Amúgy kösz, Selena! Holt biztos a fára nem fogok felnézni soha többet! Aki olvasta, azt tudja, miről beszélek. (nevetek.) Aki meg, nem az sürgősen vegye meg.

Viszont egy pirinyó hibát szeretnék megemlíteni. Remélem ebből nem lesz gond, elütések és érdekes mondatok. Legközelebb, ha javasolhatok ilyet, át kellene nézni. Mondjuk, így sem vonom le az 5 csillagot. Minek vonnám le?!

Selena, ez a történet fantasztikusan jól sikerült. Kedvenc jelenetem, mikor a kereszt leesik és Josh beszól, hogy nem szeret ott lenni. Na, ezen felnevettem...

Köszönöm, hogy olvashattam, és kellően frászt hoztál rám. Ez után kívánom, hogy még több horrort írj, teli titkokkal és rejtélyekkel. Írj, írj! Abba ne hagyd!

Egy gyors kérdés. Lesz folytatása?? Annyira jó lenne, ha folytatódna a történet, mert nagyon úgy lett vége, hogy nincs vége…

Várom a következő könyvedet. Kedves olvasó szívből ajánlom nektek a Démonok árnyékában c. könyvet, ki ne hagyjátok.

 A könyvet itt tudjátok megvenni:

NewLine Kiadó

Selena B. Lowell szerzői oldala

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése