2023. július 19., szerda

Amiket el szeretnék elolvasni! 6.rész Rainy days Kiadó (" Szereted a Dark Romance könyveket? Akkor ezt neked találták ki.")

Amiket el szeretnék elolvasni! rovatomban, ezúttal egy számomra új, friss kiadót fogok bemutatni nektek, Rainy days Kiadó.Igazi dark romance történeteket ad ki a kiadó, mely nekem is bejönnek ezek a zsánerek.Íme, azok a könyvek, amit egyszer szeretném elolvasni őket! Nektek van olyan, amit elolvasnátok? Mindenképp figyelemmel fogom kísérni a kiadót, mert amit eddig láttam,  nagyon jó könyvek vannak.

( E ) jelentése előjegyezhető, ( M ) ez pedig megjelent.



Shantel Tessier
The ​Sacrifice – Az áldozat
( E )

Tartalom:

A ​vér fogja megszilárdítani a házasságukat.
Csak a halál oldja fel őket az esküjük alól.
AZ ASSZONYA
Egy Lordnak meg kell házasodnia, miután elvégezte a Barrington Egyetemet, a gazdagok elit főiskoláját. Az Ladyjének az a dolga, hogy segítsen beilleszkednie a titkos társaságáról mit sem tudó világba. Egy Lord nem választja meg, kivel éli le az élete hátralévő részét. De mindig van kivétel a szabály alól. És a sors úgy hozta, hogy én vagyok az ő kivétele.
ÉN ESKÜSZÖM. TE ESKÜSZÖL. MI ESKÜSZÜNK.
Arra készültem, hogy hozzámenjek a Lordhoz, akit a szüleim választottak számomra. Pénzen nem lehet mindent megvásárolni, különben már évek óta szabad lettem volna. Szigorú szüleim azonban gondoskodtak róla, hogy egyhangú életet éljek egy börtönre emlékeztető palotában.
De az esküvőm napján egy másik férfihoz adtak hozzá, egy még könyörtelenebb Lordhoz, akit gyűlöltek a szüleim.
Tyson Riley Crawfordnak csak a bosszúhoz kellettem. A szemében csak egy visszafizetendő adósság vagyok. Nekem nem volt beleszólásom a dologba. Így amikor elmondtam az eskümet a gyülekezet előtt, tudtam, hogy meg fogom szegni. És fütyülök a következményekre.
Nagy kár, hogy alábecsültem a férjemet, és nem eszméltem rá, hogy sokkal elszántabban akar megbüntetni, mint ahogy én el akartam menekülni. A torkomra forrasztja majd a szavakat, amikkel hozzá kötöttem az életemet.
De még ő sem láthatta előre, mit tartogat a jövőnk. Végül is mind eszközök vagyunk egy játékban, amiben egyikünk sem győzhet, hacsak nem állunk készen arra, hogy meghozzuk a legnagyobb áldozatot, és megeshet, hogy még az sem lesz elég.

Shantel Tessier
The Sinner-A bűnős
( E )


Tartalom:

Még ​egy ördögnek is szüksége van egy kedvencre.
Ez az ördög úgy döntött, ő lesz a kedvence.
Kis Démon
Olyan világban nőttem fel, ahol a pénz és a hatalom könnyen rendelkezésre áll. Az apám egy LORD, egy titkos társaság rendkívül megbecsült tagja, aki nem ismer korlátokat. Amikor tragédia érte a családunkat, rájöttünk, hogy nem vagyunk érinthetetlenek. És amikor úgy hittem, már nem fordulhat rosszabbra a sorsom, megismertettek azzal, milyen az igazi pokol. Aztán eljött ő, és megmentett. A kizárólag nekem szánt hősöm álruháját viselő ördög. De persze semmi sincs ingyen. Akkor semmiképpen sem, amikor egy lelket meg lehet kaparintani.
ÉN ESKÜSZÖM. TE ESKÜSZÖL. MI ESKÜSZÜNK.
Easton Bradley Sinnet, röviden Sin, a maga beteges élvezetére használja fel a hatalmát. Tipikus Lordhoz méltóan sosem törődött a tettei következményeivel. Együtt nőttem fel vele, a megszállottja voltam, epekedtem utána. Őt láttam magam előtt, amikor olyasmiket képzeltem el, amikre a testemnek nem lett volna szabad vágyódnia.
Egy nap ráébredtem, hogy nem az, akinek hittem. De ez semmin sem változtatott, mert már menthetetlenül a rabja voltam, sőt ha lehet, még jobban beleszerettem.
Időnként felbukkan az életünkben valaki, aki fenekestől felfordítja. Sin a lehető legrosszabb módon tett tönkre, és én térden állva szolgáltam, és mondtam neki ezért köszönetet.
Mondani szokták, hogy semmi sem tart örökké. Az ilyen férfiak sosem tartanak ki egy olyan nő mellett, mint én. Az olyanokat, mint én, csak használják, nem tartják meg. Így hát amikor elhajított, nem kellett volna annyira meglepődnöm.
A testem mindig is sóvárgott a szerelem sötétebb oldalára. Arra, ami után zúzódások és hegek maradnak. És amikor az ördög azt suttogta a fülembe, hogy szeret, eltökélt szándékomban állt megmutatni neki, mennyire ragaszkodó tudok lenni.

Shantel Tessier
The Ritual – A szertartás
( E )


Tartalom:

A férfi cserében megvédi és a tulajdonának tekinti.
Én esküszöm. Te esküszöl. Mi esküszünk.
A Barrington Egyetem a Lords, egy titkos társaság otthona, egy társaságé, ami vérben vár fizetséget. A Lords tagjai mindenki felett állnak, ők a világ leghatalmasabb férfijai. Életüket a hatalomért cserében az erőszaknak szentelik. És végzős korukban felajánlanak nekik egy Kiválasztottat.
Az emberek azt képzelik, hogy gazdagon felnőni szabadságot ad, de nekem elhihetik, nem így van. Az életemet előre megtervezték, és sosem volt lehetőségem azt tenni, amit akarok, amíg meg nem ismertem Ryat Alexander Archert, aki felkínálta nekem egy jobb élet esélyét. Azt ajánlotta, amiben soha senkinek nem volt része: szabadságot.
Úgy döntöttem, az övé leszek. Egyébként is ezt hitette el velem, de ez is csak egy újabb hazugság volt. A Lords tagjai ezzel vesznek rá, hogy azt tedd, amit akarnak.
Miután beszippantott a Lords sötét, torz világa, belevetettem magam az új szerepembe, és hagytam, hogy Ryat trófeaként parádézzon velem mindenütt, hiszen számára az voltam. De ami játéknak indult, hamarosan az életbe maradásért folytatott harc lett. És csak egy kiút létezett: a halál.

H.D.Carlton
Hauting Adeline – Kísérteni Adeline-t
(Macska-egér duológia 1.)
( E )


Tartalom:

A Manipulátor
Befolyásolom bárki érzelmeit, aki csak engedi.
Fájdalmat okozok, megríkatom, megnevettetem és sóhajtásra késztetem.
De a szavaim leperegnek róla. Főleg akkor, amikor könyörögve kérem, hogy távozzon.
Mindig jelen van, figyel és vár.
És én sosem tudom elfordítani a tekintetemet, főleg nem akkor, amikor azt szeretném, hogy jöjjön közelebb.
Az Árnyék
Nem akartam beleszeretni.
De ha már megtörtént, képtelen vagyok elszakadni tőle.
Megbabonáz a mosolya, a szeme, a mozdulatai.
Ahogy levetkőzik.
Figyelek és várok. Amíg csak a magamévá nem tudom tenni.
És amint az enyém lesz, nem eresztem el többé.
Akkor sem, ha majd ezért könyörög.
A dark romance duológia első része.

H.D. Carlton
Hunting Adeline-Levadászni Adeline-t
(Macska egér duológia 2.)
( E )


Tartalom

A Gyémánt
Együtt jár velem a Halál,de a kaszás nem ér fel velem.Férfiaknak öltözött szörnyekkel és olyanokkal teli világban ragadtam, akik nem azok, akiknek látszanak.Nem tartanak itt örökké.Már nem ismerem meg azt, akivé váltam.És igyekszem visszaverekedni magamat a vadállathoz, aki éjszakánként ered a nyomomba.Gyémántnak neveznek.De csak egy halál angyalát teremtették meg.
A Vadász
Ragadozónak születtem,véremben van a könyörtelenség.Amikor éjszaka ellopják, ami az enyém,mint egy erődben elrejtett gyémántot,szembesülnöm kell azzal, hogy képtelen vagyok visszatartani a vadállatot.Vér áztatja a földet, amikor cafatokra tépem a világot, hogy megtaláljam.És visszahozzam oda, ahova tartozik.Senki sem menekül a haragom elől.Főként nem azok, akik elárultak.
A macska-egér duológia második, befejező része

H.D. Carlton
Does It Hurt?-Fáj
( E )


Tartalom:

Ki ​vagyok?
Már régen elfelejtettem a választ erre a kérdésre. Attól a perctől fogva, hogy elfutottam abból a házból. Amikor kétségbeesett menekülési vágytól hajtva egyszél ruhában és zokniban rohantam el, és attól a naptól kezdve mindig is lopott cipőkben jártam.
Lehet, hogy olyan lány vagyok, aki arctalan férfiakban keresi az élet értelmét? Mind felejthetők voltak. Amíg ő meg nem jelent. Egy vízesés alá vont, és elfeledtette velem a nevemet, cserébe én felvettem az övét.
Enzo Vitale-ét.
Egy rejtélyes férfiét, aki világéletében csak a mély tengert fogja szeretni. Vagy inkább az ott élő ragadozókat. Kiderült, hogy nem is olyan sokban különbözik a szörnyektől, amiket etet. Úgy csalt fel a hajójára, mint ahogy kifog egy halat az óceánból. Bosszút keresett a bűnömért. Ha sejtettem volna, mi a szándéka, és hogy egy hatalmas vihar miatt hajótöröttként vetődünk partra, elmenekültem volna.
Most egy omladozó világítótoronyban menedéket kereső lány vagyok, egy olyan férfi mellett, aki egyszerre undorodik tőlem és vágyódik rám. Fájdalmat akar okozni nekem, de az elhagyott sziget vén gondnoka ennél még baljósabb szándékot fontolgat.
A Haunting Adeline nemzetközi bestseller szerzőjének legújabb sikerkönyve.
Már nem az a kérdés, ki vagyok, hanem sokkal inkább az, életben maradok-e?

Rebecc Yarros
Fourth Wing-Negyedik szárny
(Negyedik szárny 1.)
( E )


Tartalom:

Repülj… ​vagy halj meg
Rebecca Yarros regényében egy sárkánylovasok képzésére szolgáló kadétiskola brutális és elit világába lépünk be.
A húszéves Violet Sorrengailnek az Írnokok Kollégiumában lett volna a helye, ahol könyvek között csendesen éldegélhetett volna, beszíva a történelem levegőjét.
A vezénylő tábornoka, egyben kőkemény édesanyja azonban megparancsolta, hogy Violetnek be kell lépnie a többszáz jelölt közé, akik Navarre elitjéhez, a sárkánylovasokhoz akarnak tartozni.
De amikor valaki mindenki másnál kisebb, a teste törékeny, akkor csak egy hajszál választja el a haláltól…mert a sárkányok nem kötődnek a „törékeny” emberekhez, hanem felperzselik őket.
És amikor kevesebb a kötődni hajlandó sárkány, mint kadét, a többség szívesen végezne Violettel, hogy növelje a saját esélyeit a sikerre. A többi meg azért ölné meg, mert az anyja lánya; köztük van Xaden Riorson is, a Lovasok Kollégiumának leghatalmasabb és legkönyörtelenebb szárnyvezére.
Violetnek minden ravaszságára szüksége lesz, hogy másnap reggel is életben legyen.
Közben a háború az iskola falain túl egyre gyilkosabb, a királyság védelmét szolgáló erődítmények sorban elesnek, és egyre többen halnak meg. A helyzeten tovább ront, hogy Violet gyanakodni kezd, hogy a vezetés rettenetes titkot rejteget.
Barátok, ellenségek, szeretők. A Basgiath Katonai kollégiumban mindenki tervet forral, mert ha egyszer bekerül oda, csak két kiútja van: elvégzi az iskolát vagy meghal.

Monica Murphy
Million Kisses In Your Lifetime-
Egymillió csók egy életen át.
(Lancaster középiskola 2.)
(megjelent)


Tartalom:

Wren Beaumont-ról sok mindent elmondható.
Gyönyörű.
Okos.
Édes.
Ártatlan.
Az elit Lancaster középiskolában imádják a lányok. Mindenki a barátnője akar lenni. Csak én látok át rajta.
Egy elnyomott kis szüzecske, aki olyan erősen fojtja el az érzéseit, hogy majd' szétrobban. Azt képzeli, valamennyiünk felett áll.
Még felettem is.
Nem kellene vonzódnom hozzá. Nem a zsánerem.
Amíg aztán egyszer az órákon közös munkára nem kényszerülünk, és rá nem jövünk, hogy több bennünk a közös, mint eredetileg gondoltuk. És nem telik el sok idő, hogy a megszállottja legyek. Bármit megtennék ezért a lányért, hogy belém szeressen.
Bármit.

Raven Kennedy
Gleam-Csillogás
( Az aranyozott fogoly 3.)
( E )


Tartalom:

„Nem ​esik rá a választásom. Többé már nem. Én magamat választom”.
Midász király tett azzá a nővé, aki ma vagyok. Hírhedtté. Elérhetetlenné. Az övé.
A bezártság azt a téveszmét kelti bennünk, hogy távol tudjuk tartani a rosszat…, amíg rá nem jövünk, hogy a rossz tart bent minket.
Most egy különös királyságban élek, hazugok között, nincsenek szövetségeseim, mégsem ülök a babérjaimon, és hagyom, hogy elfonnyadjak. Nem! Van valami, ami virágba szökkent az elnyomásom ellenére is. Valami baljós. Valami dühös.
De arra egyáltalán nem számítottam, hogy éppen hozzá fordulok. Ravinger királyhoz.
Vészjósló, nagyhatalmú és túlságosan vonzó. A saját káromon tanultam meg, milyen, ha megbízom egy engem befolyásolni akaró királyban, akkor hát miért dobban meg a szívem, valahányszor Ravinger király a közelemben van? Óvatosnak kell lennem, különben a szabadságomnál jóval többet veszíthetek.
A lelkemben harcot vív a megbánás és a bosszú, és gyorsan tervet kell kovácsolnom, mielőtt belegabalyodok a királyok és királynők ármánykodásába.
Mert engem többé nem zárnak rácsok mögé. Ezúttal nem. Most én fogok csapdát állítani.
Csak azt remélem, hogy a szívem sértetlenül kerül ki ebből a harcból.
A felnőtteknek szóló fantasy sorozat harmadik kötete folytatódik ebben a nagyívű, Midász király mítosza ihlette történetben, amiben tündérek, balvégzetű szerelem és leküzdhetetlen mohóság keveredik.

Raven Kennedy
Glint-Tündöklés
(Az aranyozott fogoly 2.)
( E )


Tartalom:

„Könnyíteni ​akarsz az életeden? Akkor légy a kalitkába zárt madár, és énekelj!”
Tíz éven át Midász király arany kastélyában éltem egy aranykalitkában.
Most azonban a Negyedik Királyság hadseregének foglya vagyok, és nem tudom, kikerülök-e innen valaha is egy darabban. A hadsereg csatába indul, és én vagyok a tárgyalási előny, ami vagy eloltja a tüzet, vagy kirobbantja a háborút.
Félelmem, aggodalmam forrása nem más, mint Rip parancsnok.
A csatában brutalitásáról híres, felülmúlhatatlan a gonoszsága. De én pontosan tudom, micsoda.
Szellem. Tündér.
Az árulók, a gyilkosok közül való, akik majdnem elpusztították Oreát, és közben eltörölték a Hetedik Királyságot. Ripet a hatalomvágy fűti, és tüskék csillognak a gerince mentén. de a szeme…a tekintete a legparancsolóbb.
Amikor rám szegezi fekete szemét, egészen más okból érzem rabnak magam. Lehet, hogy nem vagyok már a kalitkámban, de nem vagyok szabad sem. Egyáltalán nem.
Királyok és hadseregek játékában én vagyok az arany játékszer. A kérdés csak az, túl tudok-e járni az eszükön?

Raven Kennedy
Gild-Aranyozott
( Az aranyozott fogoly 1.)
(megjelent)


Tartalom:

A ​szellemek ránk hagyták ezt a világot. És a hatalommal bírók átvették az uralmat.
Arany.
Arany padló, arany falak, arany bútorok, arany ruhák. Highbellben, a fagyos hegyekben épített kastélyban minden aranyból van.
Még én is.
Midász király mentett meg. Kiemelt a nyomorból, és felmagasztalt. Én lettem a drágasága. A kegyencnője. Én vagyok az asszony, akit érintésével arannyá változtatott, hadd lássa mindenki, hogy az övé vagyok. Hogy megmutassa, milyen hatalmas. Megvédett, én pedig neki adtam a szívemet. Bár nem hagyom el a kastélyt, mégis biztonságban vagyok.
Ám egy nap kitört a háború a királyságban, és egyezséget kötöttek.
Váratlanul visszaéltek a bizalmammal. Próbatétel elé állították a szerelmemet, és rá kellett jönnöm, hogy mindaz, amiről azt hittem, Midászról tudok, talán tévedés.
Mert a kalitka, amiben tartanak – hiába van aranyból –, azért csak kalitka.
De lehet, hogy a szörnyetegek a rácsok túloldalán elérik, hogy azt kívánjam, bárcsak sose mentem volna el.
Midász király mítosza újra képzelve. Ez az ellenállhatatlan felnőtt fantasy sorozat letehetetlen és tele van meglepetésekkel. Szerelem, intrika és veszélyek közepette Orea aranyozott világa az első betűtől magával ragadja az olvasót.

Kate Stewart
Exodus
(The Ravenhood 2.)
(megjelent)


Tartalom:

„Azt ​tettem, amit a tolvajok: elloptalak”
Cecilia Horner unalmas évre számított, de ez lett élete legizgalmasabb nyara, miután megismerte a helyi rosszfiúkat, Seant és Dominicot, és a kapcsolatuk sokkal veszélyesebb fordulatot vett…
De elkábul a felismerésre, hogy a két fiú a Ravenhood titkos társaság tagja, amelynek élén egy Franciának nevezett férfi áll, aki nem szeretné, ha Cecilia az emberei vagy a küldetése közelébe férkőzne…
Ceciliának minden oka megvan rá, hogy gyűlölje, de a szerelmet csak egy hajszál választja el a gyűlölettől. És ha a Triple Fallsban eltöltött idő megtanította Ceciliát valamire, akkor az az, hogy nagyon is hajlandó ezt a vékony határvonalat átlépni..
Kate Stewart „Ravenhood” trilógiája elvarázsolta a TikTok közönségét világszerte.
A merész, szexi, romantikus, korunkba átültetett Robin Hood-történet lélegzetelállító fordulatai és elsöprő érzelmei magával ragadnak, és nem eresztenek.
Ez a szokatlan, és tabudöntögető szerelmi történet mindvégig töretlen izgalmat ígér, rejtélyekkel, szexiséggel, függőséget okozó rosszfiúkkal, akcióval és ÉRZELMEK SOKASÁGÁVAL.

Kate Stewart
Célvonal
( The Ravenhood 3.)
( E )


Tartalom:

„Az ​egyetlen szerelem, amit valaha ismertem vagy amire sóvárogtam, az beteggé tesz, belebetegszem a vágyakozásba, a kéjvágyba, a nyomorúságba és a bánatba. Abba az eltorzult érzésbe, ami sebeket és megcsömörlött szívet hagy hátra”.
Tobias King a háttérbe húzódva töltötte eddig az élete legjavát. Magányos farkas és könyörtelen tolvaj, aki sosem tagadta, hogy semmirekellő. A Ravenhoodként ismert titokzatos társaság vezetőjeként egyetlen becságy fűti: a bosszú.
De törekvéseit derékba töri az, amikor beleszeret abba a nőbe, aki tönkre tehet mindent, amit két évtizeden át tervezett. Cecilia Horner iránti mindent felemésztő szenvedélyéért nagy árat kell fizetnie, egyebek közt elveszíthet mindent, ami számára kedves.
De Tobias harcos, és elszánja magát, hogy mindent megszerez: leszámol a régi sérelmekért és visszaszerzi a nőt, akit szeret…
Kate Stewart „Ravenhood” trilógiája elvarázsolta a TikTok közönségét világszerte.
A merész, szexi, romantikus, korunkba átültetett Robin Hood-történet lélegzetelállító fordulatai és elsöprő érzelmei magával ragadnak, és nem eresztenek.
Ez a szokatlan, és tabudöntögető szerelmi történet mindvégig töretlen izgalmat ígér, rejtélyekkel, szexiséggel, függőséget okozó rosszfiúkkal, akcióval és ÉRZELMEK SOKASÁGÁVAL.

Kate Stewart
Falka
( The Ravenhood 1.)
(megjelent)


Tartalom:

„A ​szíved mélyén, ha nem kellene választanod, megtennéd?”
A tét egyszerű: a tizenkilencéves Cecilia Hornernek egy dolga van – át kell vészelnie egy évet Triple Falls kisvárosában, ahol a családjától különélő apjánál lakik és munkát kell vállalnia az apja gyárában. Cserébe az apja fizeti a főiskolai tandíját, és egy kisebb vagyont is biztosít, amiből Cecilia segítheti egyedülálló anyját.
De minden megváltozik, amikor az első munkanapján megismerkedik a helyi fiúval, a szexi Seannal. Sean összehozza összetartó baráti körével, köztük a titokzatos Dominic-kal. A társaság a saját törvényei szerint él, és ugyanolyan hollót ábrázoló tetoválásuk van…
Cecilia mindig is óvatos volt, de most elvakítják a Sean és Dominic iránti egyre erősödő érzései, és úgy dönt, kiélvezi az utolsó szabad nyarát, és nyit az új élmények felé, repítsék azok bárhova is…
A merész, szexi, romantikus, korunkba átültetett Robin Hood-történet lélegzetelállító fordulatai és elsöprő érzelmei magával ragadnak, és nem eresztenek.
Ez a szokatlan, és tabudöntögető szerelmi történet mindvégig töretlen izgalmat ígér, rejtélyekkel, szexiséggel, függőséget okozó rosszfiúkkal, akcióval és ÉRZELMEK SOKASÁGÁVAL.
Kate Stewart „Ravenhood” trilógiája elvarázsolta a TikTok közönségét világszerte. Elsöprő népszerűségre tett szert az olvasók között, akik számtalan videót készítettek, hogy megosszák az élményeiket a sorozattal kapcsolatban.

Kiadó elérhetőségei

Előjegyezhető, megrendelhető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése