2023. július 16., vasárnap

Anita Boza: Az éjszaka színei ("Anita Boza jó úton halad, hogy hatalmas sikerszerző legyen, szerintem már most is az. Az biztos, hogy a következő regényét sem hagyom ki.")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni Anita Boza írónőnek és a Könyvmolyképző Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashassam Az éjszaka színei könyvét. Nagyon megörültem, hogy Anita KMK-s szerző lett, igazi egyéniség, tehetséges írónőnek tartom. Gratulálok még egyszer!


Anita Boza
Az éjszaka színei

Tartalom

Szenvedély, ​halál és csábítás…

Veronica sztriptíztáncos, ő Seattle fénylő csillaga, ám az életét megnehezíti egy különleges képesség: látja az aurákat. Egyik este rátalál a brutálisan bántalmazott barátnőjére, és amikor megismerkedik az ügyben kirendelt nyomozóval, fenekestől felfordul az élete.

Jack gyilkossági nyomozó, aki nemcsak magánéleti bajokkal küzd, hanem a nyakába sózzák egy megerőszakolt sztriptíztáncosnő ügyét is. És ha mindez nem elég, ott van a szexi tanú, Veronica, akitől több okból sem akarhat semmit.

A gyanúsítottak köre egyre nő, Veronica és Jack között pedig menthetetlenül fellobban a szikra. Mindketten a maguk módján próbálják kideríteni, ki a tettes: Jack hideg fejjel és logikával, Veronica az auralátó képessége révén.

Vajon lehet-e közös jövője két olyan embernek, akik közül az egyik gyűlöli az éjszakát, a másikat meg az élteti?

Seattle eső áztatta, fülledt éjszakái számtalan titkot rejtenek.

Buja érzékiség, izgalmas nyomozás, számtalan titok. Hagyd, hogy magával ragadjon! 

Vélemény
5/5

Anitától nem ez az első könyv volt számomra, amit kezembe vettem. Hisz legelső kötete egy romantikus történet volt az Elrabolt szerelem. Amikor megtudtam, hogy az írónő pályázatra indul a KMK-nál, nagyon drukkoltam, hogy sikerüljön. Nagyon vártam a végeredményt, aztán kiderült, hogy megnyerte. Nem is volt kérdés, hogy elolvasom-e a könyvét, naná, hogy elfogom. S kaptam is lehetőséget a kiadó által. Ezúton is köszönöm a kiadónak és Anita Boza írónőnek a lehetőséget. Egy élmény volt elolvasni.

Én is aura látó szeretnék lenni!!  

Anemjóját neki! Ez aztán vérbeli krimi, egy kis misztikummal megspékelve. Nagyon szeretem az olyan könyveket, ami váltott szemszögből íródik, Veronica és a Jack gondolatait olvasni nagy élmény volt. Főleg Veronica szemszögéből volt érdekes olvasni, hogy miként látja az emberek auráját. Ilyenkor elgondolkodom vajon léteznek aura látó emberek?

Két kedvenc szereplőm is van, Scott és Makarov. Imádom őket, főleg Scott-ot. Jó kis poénjai vannak, na meg Jack-et sem kell félteni, ő meg idézget a könyvekből. Jókat nevetek. Jó lenne, ha következő regényben Scott lenne. El tudnék képzelni, hogy kapjon egy történetet. Bírnám.

Ami még tetszett, hogy a történet végére sem derült ki, ki a gyilkos számomra. Vagyis úgy értem, hogy én nem jöttem rá. Aztán végül..  Kissé pofán vágott a felismerés, abszolút nem rá gondoltam. Totál meglepett! Nagyon jól keverte a szálakat, pont ettől lett izgalmas, hogy a legutolsó oldalakig is majdhogynem rejtve maradt a gyilkos. Nagyon megsajnáltam Veronicát, ennyi csapás után, még a titok is kiderül, ami felér egy pofonnal.

Összességében ez a könyv nagy kedvenc lett. Tökjó lenne, ha sorozat lenne ebből, mert szívesen olvasgatnék, főleg ebben, zsánerben, stílusban. Romantika, krimi és misztikum szállal. Nekem való. Anita Boza jó úton halad, hogy hatalmas sikerszerző legyen, szerintem már most is az. Az biztos, hogy a következő regényét sem hagyom ki.

Nektek pedig ajánlom nagyon. Megéri elolvasni.  Minden olyan olvasónak ajánlom, aki szereti a romantikus krimi zsánert, s nem gond,ha egy kis misztikummal van megspékelve. 

A könyvet itt tudjátok beszerzeni:

Anita Boza

Könyvmolyképző Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése