2024. március 27., szerda

Jud Meyrin: Vérbeli detektív könyvbemutató 2024.márc.23.

2024. Március. 23-án, szombaton délután 13.30-kor jelen voltam Jud Meyrin: Vérbeli detektív könyvbemutatóján. Nagyon szuper hangulatban telt el. Kicsit korán is érkeztem, nem számoltam, hogy gyors leszek. Meg aztán most kivételesen egyedül érkeztem, aminek nagyon örültem. Viszont szétnézni nagyon nem volt kedvem. Majd legközelebb. 13.30-kor kezdődött a bemutató. Előtte kb 10 perccel mentem be. Kikértem egy cappucinót. Lövésem sem volt milyen lehetett, de finom volt. Legközelebb itallapot is kérek. Hátha valami finomat is találok.


A rendezvényen jó hangulatban telt el, Tira Nael főszerkesztő nyitotta meg a könyvbemutató egy sor kérdéssel bombázva Jud Meyrint, aki készségesen válaszolt is. Majd ezután fel is olvasott egy részletet a könyvből.


Számomra megtisztelő, hogy végig nézhettem írónő pályafutását. Részese lehettem a történetei alakulását. Ben és Flóra, Tristan és Lottie, Black és Francesca. Remélem sok ilyen történettel fog megörvendezni minket Judit.




A felolvasás után pedig lehetett kérdezgetni az írónőt, és éltek is lehetőséggel. Én nem mertem kérdezni, pedig kiváncsi lettem volna, hány sorozatot szán a Felföldi és a Rózsakői  könyveknek.

Aztán jöhetett egy kis szelfi Jud Meyrin/Megyeri Judit írónővel. Elmondhatatlanul szuper volt a könyvbemutató. Legközelebb is jönni fogok és a Bookta kávézóba is.


A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése