2018. április 5., csütörtök

Renáta W. Müller interjú

Szeretettel köszöntök mindenkit, Renáta W. Müller szerzőt is, és köszönöm, hogy időt szakított az interjúra. Hálás vagyok érte. Az interjú sorozatomat vele kezdem elsőként és valószínűleg hetente egy szerzőt meg fogok interjúvolni. Bízom benne, hogy nagy sikere lesz, és sokan elolvassátok majd a szerzők könyveit.
Most pedig bemutatom nektek Renáta W. Müller szerző hölgyet, akinek már több könyve is megjelent. Testvér 2 kötet és Függőségben 2 kötet A könyveket az interjú alatt fogjátok megtalálni, hogy lehet beszerezni, illetve ez alatt pedig a szerző dedikálási időpontját is megtaláljátok majd.

Dedikálási időpont




Mesélnél kicsit magadról? Miként jött az ötlet, hogy írni kezdj?

Bár az olvasás öröme gyakorlatilag gyermekkorom óta kísér, a késztetést, hogy magam is írjak, ’sikerült’ elég hosszú ideig elnyomni magamban. Végül is egy nagyon eleven és valóságos álomnak köszönhetően szántam rá magam, hogy valóban tollat (laptopot) ragadjak, és egy igazi, romantikus sztorit építsek fel a megálmodott alapkonfliktus köré. Így indult az írói álmom a ’7 év után’ c. sorozattal.

Látom, hogy nem csak Testvér sorozatot írtad, hanem Függőségben c. könyvet is. Mesélnél arról, hogy, miről szól?

A Függőségben, 2 kötetes, szenvedélyes, romantikus történet, ami egy profi futballista megvalósult álmáról, és a féltékenység és büszkeség szülte tragikus döntések következményeiről szól. Ez egy un. második esély szerelmi történet, sok bonyodalommal és mély érzelmekkel.



Nagyon szeretem a romantikát azon belül is a romantikus/erotikus történet. A te történetedben egy asperges férfi áll középpontban. Miért?

Rendkívül érdekesnek tartom az egész autizmus, asperger kérdéskört, és az embereket, akiket ez érint. Foglalkoztatott a téma, ezért autobiográfiákat kezdtem olvasni ebben a tárgykörben. Jamie Hailey karaktere épp egy ilyen önéletrajz olvasása közben kezdett kialakulni bennem, de mivel mégis csak a romantika az én műfajom, logikus volt, hogy egy szerelmi történetbe belefűzve fogom életre kelteni ezt az, imádnivaló férfikaraktert. Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a Testvér nem kórleírás, nem orvosi szakkönyv, hanem a fikció kategória, azon belül is szórakoztató irodalom. Arra törekedtem, hogy a személyisége megragadó, szerethető legyen az olvasók számára, és ez reménységem szerint sikerült is.

Lesz folytatása Testvérnek, ha igen miben lesz más? Az is sorozat lesz?

A TestVÉR két kötetes sorozat, és reménységem szerint hamarosan sikerül megjelentetni a második részét is nyomtatásban.  A történet további folytatását eddig nem terveztem, de ugye az ember soha ne mondja, hogy soha. Jelenleg már egy másik, egy izgalmas, maffiás történetem vár kiadásra, közben pedig két új sztorin is dolgozom.




Nem tervezel novellát írni? Mostanság sok szerző készít mini novellát. Gondoltam írhatnál, mondjuk 5 évvel később Jamie és Hailey életéről, milyen szülőként látni.


Én az a fajta író vagyok, aki ha egyszer belekezd egy történetbe, meg sem tud állni ötszáz oldalig. Nálam a történetek hosszúak, és mélyrehatók. Jelenleg nyakig vagyok egy keleties történetben, ami egy arab hercegnő lázadásáról szól majd, ugyanakkor ott motoszkál bennem egy szenvedélyes rock-sztár sztori is. Szóval tele vagyok ötletekkel, sokszor úgy érzem, a nap 24 órája kevés. De mint ahogy az előbb említettem, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő, így az is előfordulhat, hogy egyszer visszanyúlok a Hailey ikrek történetéhez egy novella erejéig.

Köszönöm szépen az interjút. 



A szerző könveit itt tudod megtalálni: 

A szerzőnek Facebook csoportja is van, ahol nyugodtan csatlakozhatsz. 

4 megjegyzés:

  1. Örülök az interjúnak, mert így már biztos vagyok benne nem maradok/maradunk izgalmas történetek nélkül. Nagyon várom az új könyvek megjelenését!

    VálaszTörlés