2020. szeptember 12., szombat

Szeptemberi megjelenések az Álomgyár Kiadónál (" Letehetetlen,izgalmas kötetek várnak rátok.")

Rég nem írtam arról, hogy mely könyveket lehet előjegyezni az adott hónapban az Álomgyár Kiadónál. Pedig mindig volt ezek a bejegyzések. Sok minden történt,hiszen tavaly jelent meg a magazinom és azóta szinte minden időmet,gondolatomat lefoglalja. De!
Ezek után nem lesz így. Minden hónap elején összeszedem nektek azokat a könyveket, ami az adott hónapban lehet előjegyezni..

Bízom benne, hogy találtok kedvetekre valót a felhozatalból. Van pár, amiket én szívesen elolvasnám az előjegyezhető könyvek közül.


Ti melyiket választanátok?




Kékesi Dóra:
Rád találók
(2020.szept.30.)


Tartalom:
Sosem ​tudhatod, hol talál rád a szerelem 

Bánhidi Nóra csúfos szakítása után szenvedélyes viszonyba bonyolódik válófélben lévő főnökével, a gazdag és vonzó Kohán Zalánnal, aki egy Costa Rica-i nyaralással lepi meg a lányt. A romantikus idillnek azonban hamar vége szakad, miután a hotelben váratlanul összetalálkoznak a férfi régi barátjával, Nándorral és párjával, Rékával, majd nem sokkal később a két nőt titokzatos módon elrabolják a szállodából. Az álomból rémálom lesz. A dzsungelbe viszik őket, ahonnan ugyan Nórának és Rékának sikerül megszöknie, de csöppet sem észrevétlenül… 
Elrablóikkal a nyomukban próbálják átverekedni magukat az esőerdő sűrűjén. Az egyik faluban összetalálkoznak egy nemzetközi kutatóprogramban résztvevő magyar egyetemi tanárral, Fekete Barnával, aki segít nekik visszajutni a szállodába. A jóképű férfi és Nóra között érezhető a vonzalom, de egyikük sem mer lépni. És bár Nóra visszatérve Magyarországra reménykedik, hogy Barna felkeresi őt, a férfi nem jelentkezik. A fiatal nő száműzi gondolataiból a tanárt és Zalán mellett marad, mígnem egy véletlen folytán olyan titkos információhoz jut, ami felforgatja és veszélybe sodorja az életét. Nóra ráébred, semmi sem történt véletlenül… 
Kékesi Dóra legújabb, magával ragadó regénye izgalmakkal teli kalandos történetet mesél el, ahol egyszerre van jelen a humor, a szerelem és a krimi. Egyszerűen letehetetlen!


Fodor Petra:
Egy pillanat bátorság
(2020.szept.30.)


Tartalom:
Két ​lány, két nagyon különböző élet… 
Az egyiknek minden lehetősége megvan, hogy megvalósítsa az álmait, a másiknak küzdenie kell, hogy elérhesse azokat… 
Dóra kezdő író, és úgy érzi, hazájában nem kapja meg azt az inspirácót, mely elindíthatná a siker felé vezető úton. Ezért úgy dönt, egy angliai egyetem falai közt keresi leendő hősnőjét és saját magát. A hétköznapjai a tanulás mókuskerekében telnek, így nehezen, de végül elindul a Nagy Mű felé. Miközben útját keresi, szembesül a múlttal, a családi tragédiák eddig elkendőzött rideg valóságával. 
Abby igazi belevaló, bulizós angol egyetemista, egy híres, bohém drámaíró unokahúga, akinek minden adott a boldoguláshoz. Ám miközben kreatív írást tanul az egyetemen, rá kell jönnie, hogy egy neves rokon még nem jelenti azt, hogy az ember maga is tehetséges…
A két lány sorsa óhatatlanul is összeforr. A mindig rosszul választó Abby és a választani képtelen Dóra megtalálja-e a végén a szerelmet? Rálelnek-e életük értelmére? Melyikükből lesz író, és kinek nyit az idő újabb lehetőségeket? 
Fodor Petra első regénye az útkeresésről, a lehetőségekről és a szerelemről elvarázsolja az olvasókat.

Borbás Edina:
Zárva
(2020.szept.30.)


Tartalom:
Két zárkózott lélek egy érintésmentes világban 
A 2000-es évek elején végigsöprő világjárványok új időszámítást hoztak az emberiség életébe. 2034-re természetessé válik az érintésmentes lét és a kéthetes karanténprotokoll, ami bármikor, bárhol bekövetkezhet. 
A 24 éves Michelle állásinterjúra siet San Francisco legmodernebb toronyházának legfelső szintjére, ám a lift a harminckettedik emeleten megáll, és Orix, a ház mesterséges intelligenciája bejelenti a karanténállapotot. 
Az ismeretlen utastárs, Bruce, azonnal tudja, mi vár rájuk, hisz ő alkotta meg a rendszert: két hétre a toronyház „fogságába” estek… 
A hallgatag, távolságtartó sztárprogramozó férfit és a fájdalmas titkát mélyen őrző lányt Orix összezárja a harminckettedik emeleten, és az idegenekből hirtelen lakótársak válnak… 
Gyűlölet, szenvedély és egy gyötrelmes titok kerül felszínre a lelket próbáló két hét során Borbás Edina új regényében.

K. M.Holmes:
Miénk a pillanat
(Tiéd a főszerep 2.)
(2020.szept.23.)



Tartalom:
Bűvölet zongoraszóra 
Helena Jones azért érkezik Los Angelesbe, hogy interjút készítsen barátnője, Camie nagy sikerű filmsorozatának szereplőivel. Arra azonban nem számít, hogy az élete hamarosan a feje tetejére áll. Az interjú helyszínén szembetalálkozik egy ismerős, igéző szempárral, melynek tulajdonosa Nathan volt, akivel élete legperzselőbb éjszakáját töltötte évekkel ezelőtt, majd a férfi szépen felszívódott. 
Ám a véletlenek sorozata még csak most kezdődik. Egy bárban, ahol zongorahangok kíséretében változik meg minden körülötte, rábukkan apja titkos múltjára és újra Nathan bűvkörébe kerül. Vajon meddig lesz képes harcolni az érzelmeivel és ezzel a lélegzetelállító pasival? Van kiút a kétségbeesett sóvárgásból? 
Ha csak hárítania kell, az menni fog – véli Helena. 
Vagy mégsem?

Aly Martinez:
A szerelem börtönében
(2020.szept.15.)


Tartalom:
Soha ​nem engedlek el 
Egy egész élet is kevés lenne arra, hogy elfelejtsem Ramsey Stewartot. 
Tizenkét éves voltam, amikor megkért, hogy legyek a barátnője. 
Tizenhárom, amikor először megcsókolt. 
Tizenhat évesen egymásba szerettünk, és terveztük a közös jövőt. 
Tizenhét évesen Ramsey-t elítélték annak a fiúnak a meggyilkolásáért, aki megerőszakolt engem. 
A börtönből írt első és egyetlen levelében arra kért, hogy lépjek tovább. 
Kezdjek új életet. 
Azt írta, már nem szeret. Tudtam, hogy hazudik. 
Kizárt, hogy elengedjem. Lehet, hogy a szerelem átok számunkra, de Ramsey az enyém volt, és mindig az enyém marad. Örökre. 
Most itt állok a börtön előtt, tizenkét évvel a történtek után, és várom, hogy kilépjen a kapun a férfi, akit talán már nem is ismerek. Akit talán soha nem ismertem eléggé. 
Aly Martinez USA Today bestsellerszerző szívszaggatóan romantikus regénye az első igaz szerelemről, a kitartásról, a veszteségről és a kétségekről igazi érzelmi hullámvasútra ülteti olvasóit.

Kerry Fischer:
Senki sem az, akinek látszik
(2020.szept.23.)


Tartalom:
Gyakran a tökéletes külső mögött bújnak meg a legsötétebb hazugságok. 
Egy új otthon boldog befejezés lehet. Vagy egy új kezdet. Vagy akár egy rejtekhely… Kate Jones menekül. Maga mögött hagyta a múltját, megváltoztatta a saját és a lánya nevét is. Soha senki sem kapcsolhatja össze őt azzal a hibával, ami tönkretette az életét. 
Új életet kezd a Parkview Roadon, egy vadonatúj utcában, ahol újonnan épült házak állnak. Kate irigykedve figyeli az utcában lakó nőket, hisz nekik látszólag mindenük megvan: Gisela elfoglalt asszony, a háza vendégektől hangos, a gyerekei sikeresek. Sally izgalmas,spontán házasságban él, csodálatos helyekre utazik és a karrierje szárnyal. Az internetre posztolt fotóik is mind megerősítik tökéletesnek tűnő életüket, miközben Kate minden erejével próbál elbújni a világ elől. 
Egy nap azonban minden megváltozik. Kate-et egy borzalmas baleset helyszínére hívják… Kiderül, semmi sem az, aminek látszik, és az utca lakóin a tökéletesség álarca repedezni kezd… 

Malka Adler:
Testvérek Auschwitzban
(2020.szept.28.)


Tartalom:
A kilátástalanság és a remény megrendítő, igaz története 
Dov és Yitzhak egy kis hegyvidéki, magyar faluban él a világ és a háború zajától elszigetelve. De egy napon 1944-ben a borzalom őket is eléri, és minden megváltozik. A nácik ellepik a falusiak otthonát, az ott élő zsidóknak csupán egyetlen órájuk marad az Auschwitzba tartó vonat indulásáig. 
Hogy ezután mi történt, arra hat évtizeden át nem találtak szavakat a testvérek. Ám egy jó barátjuk kérésére most mégis megtörik a csendet, és izraeli otthonuk biztonságában elmondják fájdalmas, kegyetlenül őszinte történetüket, amelynek nem szabad feledésbe merülnie. 

Abby Jimenez:
A póráz két végén
(2020.szept..)


Tartalom
Két évvel a vőlegénye elvesztése után, úgy tűnik, Sloan Monroe már sosem fog tudni visszatérni megszokott életéhez. Mindent megváltoztat azonban a kóbor kölyökkutya, aki „vigyél-haza” nézésével teljesen leveszi a lábáról. Új kedvence, Tucker mellett végre kezd visszatalálni önmagához, ezért végképp rosszul érinti, amikor a kutyus eredeti gazdája, Jason hosszú hetek után válaszol a leveleire. Tucker gazdája zenész és éppen Ausztráliában turnézik. Na de a lényeg: vissza akarja szerezni a kutyáját, akit Sloan nem akar harc nélkül odaadni. 
De mi van, ha ez a Jason igazán szereti Tuckert? Az eleinte flörtölős üzenetváltásaik hosszú telefonbeszélgetésekké alakulnak, és Sloan nem tagadhatja, hogy valami kialakult kettejük közt. Jason szexi, kedves és vicces. Vajon mi történne, ha személyesen is találkoznának? De a valódi kérdés inkább az, hogy a világsiker kapujában álló Jason vajon meddig maradna mellette. Kibírna Sloan egy újabb szerelmi csalódást?

Meghan March:
Bűn és viszály
(Bűn 2.)
(2020.szept.21.)


Tartalom:
Születhet-e szerelem egy családi viszály közepette? 
Bűnös, amíg ártatlannak nem bizonyul. 
Elegem van abból, hogy bizonyítékok nélkül ítélkeznek felettem, csupán azért, mert a vezetéknevem Gable. Lehet, hogy a Riscoffoké a város, de én már nem játszom többé a szabályaik szerint. Elegem van belőlük. 
Bárcsak azt is figyelmen kívül hagyhatnám, hogy Lincoln Riscoff milyen könnyen az ujja köré csavart…

A.L. Jackson:
Ölelj meg
(Szívdöglesztők 3.)
(2020.szept.21.)


Tartalom:
Tizennégy évvel ezelőtt az életem örökre megváltozott. 
A testvérem eltűnt. Aznap önző voltam, saját magamat választottam helyette. És aznap mindent el is vesztettem. 
Beleértve Nikki Walterst. 
Ő az, akit egész életemben szerettem. Csodálatos, gondoskodó lány, megtestesít mindent, amire mindig is vágytam. 
Nikki volt a testvérem legjobb barátnője, és már esélyem sincs rá, hogy megbocsásson. 
Most azonban veszélyben van, úgyhogy itt a lehetőség, hogy megmentsem, és visszaszerezzem őt, mégis… amint beköltözik hozzám, valahogy mindent rosszul csinálok. 
Elég a keze egyetlen gyengéd érintése, és máris elveszítem az irányítást. 
A kettőnk közti lángolás egyre forróbb, és a szenvedélytől nem látjuk, milyen viharfelhők közelednek. 
A legszörnyűbb az, hogy valószínűleg éppen Nikki Walters fog elpusztítani.

Kate Hewitt:
Emlékedből élek
(2020.szept.21.)


Tartalom:
Nathan West teljes szívéből szerette a feleségét, Laurát. De most elvesztette őt. Laura – látszólag – véletlenül bűncselekmény áldozata lett. Pedig ő volt a kapocs, amely összetartotta a családot. Nathan számára az élet elképzelhetetlennek, értelmetlennek tűnik a felesége nélkül. 
A férfi próbálja maga mögött hagyni a hívogató sötétséget, miközben lányai mind-mind a saját módjukon élik meg a gyászukat, már-már az önpusztítás határát súrolva. Mindez veszélybe sodorja a család jövőjét. 
Nathannak segítségre van szüksége a történtek feldolgozásához, ezért olyan embereket keres fel, akik közel álltak Laurához. Így kerül a képbe Maria, aki fény az éjszakában. Vagyis pontosan az, amire a családnak szüksége van. Maria rövid idő alatt mindannyiuk pótolhatatlan lelki támaszává válik. 
De a történetek, amelyeket Maria Lauráról megoszt velük, korántsem nyerik el Nathan tetszését. A feleség, aki elhanyagolva érezte magát, az anya, aki túl volt terhelve… Nathannak nehezére esik ezeket a képeket összeegyeztetni azokkal az emlékekkel, érzésekkel, melyeket szeretett feleségéről őriz szívében. Elképzelhető, hogy valójában nem is ismerte a kedvesét? Egyáltalán megbízhat-e Mariában? Nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a nő valamit titkol. 
És Maria valóban egy olyan titok birtokosa, amely alapjaiban tudná megrengetni Nathan családját. Azzal a nappal kapcsolatos, amikor Laura meghalt…



A borítók az Álomgyár Kiadó oldalán találhatóak.

A könyveket itt tudjátok előjegyezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése