2022. január 23., vasárnap

K.D.Niki-F. Ivett: Megvettem ezt a nőt - ("Nos, a héten kiolvastam, egy este alatt. Nagyon jól szórakoztam, csak azt sajnáltam, hogy rövidek volt ezek a szócsaták. Én még olvasgattam volna tovább.")


Szeretném megköszönni, K.D Nikinek és F.Ivettnek, hogy lehetőségem nyílt elolvasni Megvettem ezt a nőt című könyvet. 

Szórakoztató, fordulatos és letehetetlen regény. Egy este alatt kiolvastam, hálásan köszönöm, hogy elolvashattam. Nagyon megérte kivárni. 

 K.D.Niki – F.Ivett: 
Megvettem ezt a nőt

Tartalom:

Szerelmesen az ember hajlamos olyan dolgokat gondolni, amitől azt érzi, minden úgy tökéletes, ahogy van, és ez az érzés sosem múlik el. 
Csakhogy, ez nem így van… Egyszer minden véget ér. 
Így történt ez velem is, amikor apám közölte a nagy hírt, hogy férjhez adott. De akkor még nem sejtettem, hogy akihez hozzá kell mennem az nem az a személy, akiért kihagy egy ütemet a szívem, hanem egy cinikus, arrogáns férfi, aki fizetett értem…

Vajon Vanna beletörődik apja tettébe, és lemond a szerelméről, Nate-ről? 
Alex képes lesz megküzdeni egy makacs lány szeszélyeivel, hogy a nagyapja akaratán felülkerekedjen? 
Meg tudnak birkózni az érzéseikkel, amikor úgy tűnik, mindenki összeesküdött ellenük? 
Nate feladja a Vanna iránt érzett szerelmét, vagy a fájdalma túlnő rajta és annak árt, akit eddig a legjobban szeretett? 
Tarts velünk és minden kérdésre választ találsz.

Csalódás, kétely és szerelem egy történetben…

 

Véleményem 
5/5

A nemjóját neki... Ez igen!! Hát megérte kicsit várnom az olvasással. Mert, ha rögtön elkezdem nem biztos, hogy tetszeni fog. Még tavaly ősz környékén kaptam felkérést, hogy nem-e lenne kedvem elolvasni. Naná, hogy van.Meg is kaptam. 

Nos, a héten kiolvastam, egy este alatt. Nagyon jól szórakoztam, csak azt sajnáltam, hogy rövidek volt ezek a szócsaták. Én még olvasgattam volna tovább. Nem hiába mondják a szerelem és a gyűlölet nagyon vékony határ. Nem mondom eleinte felbosszantott Alex viselkedése semmi mentsége nincsen. Főleg, ahogy nagyapjával viselkedett. De az öreget sem kell ám félteni. Őrült feltételeket, csapot hozzá. Vicces ez az öreg. 

Ivanna a kedvencem. Nem egy hunyászkodó üres fejű nő. Csak nem igazán mutatja ki, hogy ő okos nő. Viszont ha kell, tudd harcolni, és nem csak dísznek vannak karmai, karmol is rendesen. Imádtam, ahogy vitázott Alex-el. Jól beolvas neki.

Csak egy picit túl gyorsnak találom, hogy egymásra találtak. Lehetett volna húzni még a civakodást. Tetszett ez a rész is. Sok minden kiderült a történet másik felében. Fordulatos, cselekményekben gazdag. Tele érzelmekkel, titkokkal... Hmm ezt szeretem. Összességében sajnáltam, hogy hamar kiolvastam, számomra igencsak rövid volt ez a történet. A másik reménykedem, hogy nyomtatottan is meg lesz. Szívesen tenném az írónő másik könyv mellé ezt is. Őszintén nagyon várom a következő regényét, bízom benne, hogy folytatja. Bár igaz, sokára fogtam neki, de ez nem baj. Hiszen nem tudnék jó szívvel véleményt írni, s azt nem szeretném. Ez a történet nagyon ott van. Szívből ajánlom azoknak, akik szeretik, ha a főszereplők szócsatáznak, nem esnek egyből szerelemben. Hanem később, lassan döbbennek rá. 

Ui: Ivett,Niki Dominicról írnátok külön történetet? Nagyon szeretnék róla is olvasni külön történetet. A könyvet itt tudjátok beszerezni:

K.D.Niki - Szerzői oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése