2022. január 28., péntek

Draskó Olívia: Beteg szerelem - ("Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy sorozatgyilkosnak milyen gondolatai, érzései vannak. Mi neki a normális. Mit gondol a tetteiről. Hiszen senki sem úgy születik, hogy sorozatgyilkos lesz. Érdekes volt ezt az egész történet olvasnom. ")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Drasko Olívia írónőnek, hogy lehetőséget kaptam, hogy elolvashassam Beteg szerelem c. könyvét. Már épp azon voltam, hogy beszerezzem mikor rám írt az írónő az instán, hogy nem-e elolvasnám. Rögvest igent is mondtam, hiszen pár részletet olvastam, amiket megosztott és nagyon bejött. Már a borító és a címe is felhívta rendesen a figyelmemet. S nem is csalódtam egy cseppet sem. Sőt… Bővebben lentebb olvashatod a véleményemet.

Draskó Olívia:
Beteg szerelem

Tartalom:

Elizabeth azért utazik az idilli Crater-tó wellness központjába, hogy kipihenhesse a mindennapok fáradalmait, nem is sejtve, hogy itt rá talál a szerelem David személyében. Minden tökéletesnek bizonyul, ám idővel a férfi múltjából sötét titkok kerülnek napvilágra. David élete pengeéles határvonalat húz a józan ész és az őrület találkozásánál. De vajon lehet így szeretni? A Beteg szerelem egy izgalmas, filmszerű thriller, mely az emberi érzésekről, hazugságokról, egy beteg elme virágzásáról majd hanyatlásáról szól. Lehet, hogy akit Elizabeth közel engedett magához az egy hidegvérű sorozatgyilkos? Vajon mi mindent tud még meg Davidről?

 

Véleményem
5/5

Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy sorozatgyilkosnak milyen gondolatai, érzései vannak. Mi neki a normális. Mit gondol a tetteiről. Hiszen senki sem úgy születik, hogy sorozatgyilkos lesz. Érdekes volt ezt az egész történet olvasnom. Mindkét félt megismerhetjük de valahogy mégsem, olyan kevés részletet árul ez az írónő.

Érdekes volt elolvasni, hogy milyen érzelmeket táplálnak egymás iránt, függetlenül, hogy Liz nem is tudta eleinte kicsoda valójában David. S ebben rejlett az az érdekesség, plusz, amit adott a történet. Amiért ez jelenti, hogy beteg szerelem. Hiszen David beteg. Viszont el kell, hogy mondjam nagyon rövidnek találtam a történetet, szerintem lehetett volna még többet kihozni ebből. Nekem ez a személyes véleményem.

Eleinte gondolkodtam,hogy meg adjam-e az 5 csillagot, mert igencsak rövid kis könyvecske volt, ami pár óra alatt lehet kiolvasni. 124 oldal igencsak rövid, szívesen olvastam volna még többet, nekem nagyon bejött ez a történet, annak ellenére, hogy milyen borzalmas dolgokon kellett keresztül mennie a főszereplőnek. Hasonló ez a történet, amit egyszer néztem sorozatként a Dextert, az is sorozatgyilkosról szólt a történet, s elképzelhető, hogy megússza az erőszakot, gyilkosságot is. S az is elképzelhető, hogy David hallucinál. S nagyon kíváncsivá tett, hogy hova fog kifutni az egész.

Érdemes kivárni a folytatás, fog még okozni meglepetéseket az írónő, mindenesetre figyelemmel fogom kísérni. Szóval én várom a következő könyvedet. Folytasd, kérlek.

 A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Drasko Olívia írói oldala

  Libri

Google Play


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése