2023. szeptember 25., hétfő

Részlet Mosonyi Mara: A szirt cím könyvből - A kötet Álomgyár Kiadónál előjegyezhető.

Mosonyi Mara írónőnek hamarosan megjelenik Álomgyár Kiadó gondozásában A szirt című könyve. A kötet október 18-án fog megjeleni. Ezért néhány idézetet hozok nektek, egészen október 18-ig.

Jó olvasást!


Mosonyi Mara
A szirt


Tartalom
Mindnyájan ​ott voltak a tragédia éjszakáján.

Mindnyájan takargatnak valamit.
Mindnyájan veszélyben vannak.

Mason elit családból származó, jóképű exkatona. Titokzatos sérülése után visszatér szülővárosába, St. Chapelbe, hogy tisztázza a több mint tíz éve elhunyt barátnője halálának körülményeit. Biztos benne, hogy nem baleset történt…

Madeline az „Ukrán” dúsgazdag lánya, aki számkivetettként élt az előkelő diákok között. Most a város polgármesterének felesége, és úgy tűnik, nem örül Mason visszatérésének.

Felix pultosként dolgozott, és piti stiklikkel egészítette ki jövedelmét, ám a tragédia után felszívódott. Sokak szerint börtönben van, mások úgy gondolják, rég halott, de egy nap Madeline látni véli St. Chapelben.

Paul a focicsapat ünnepelt sztárja volt, majd elköltözött a városból, ám most nagy üzleti tervekkel tér vissza.

Újabb gyilkosság történik, miközben régi szerelmek lángolnak fel, gyermekkori barátságok erősödnek meg vagy érnek véget, s a kiújuló konfliktusok viharában a szereplőknek nemcsak egymással, hanem saját lelkiismeretükkel is meg kell küzdeniük.

Mosonyi Mara titkokkal teli, kisvárosban játszódó regénye minden ízében izgalmas és fordulatos. Garantáltan magához láncol!

A könyvet akciós áron lehet beszerzeni:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése