2019. április 14., vasárnap

Áprilisi könyv beszerzéseim

Áprilisban sem maradtam könyvek nélkül. Igencsak sikerült pár darabot beszerezni. Némelyik jó olcsón jutottam hozzá. Nézzük is melyik könyvek, kerülnek fel a blogomra. Van köztük magyar szerzős és külföldi szerzős könyv is. Fényes Niki: Feketén, Fehéren 2. c. könyvet sikerült beszereznem. Bízom benne lesz folytatása. Szántó Dániel: Az üldözött c. könyv másodikat is sikerült beszereznem. De van, amelyik csak az első kettőt sikerült ilyen az Courtney Cole: Megtört sorozat ebből 1-2 van meg. Mosonyi Mara: Olmec c. thriller is nálam landolt. Kíváncsian várom milyen, lehet a történet. Aztán Világsikerek könyvet is vettem potom áron egy kötet 4 történet. Imádom az ilyen könyveket, szívesen vennék még. Karin Fossumtól kettőt és Wolf Haastól egyet sikerült beszereznem, sajnos. John Boland: Magyarországról szeretettel, címmel a címe miatt vettem meg. Gondoltam biztos jó lehet..
Két vágyott könyvet is sikerült vennem Jodi Ellen Malps: Védelmező (Instán láttam a filmet, bejövős) és Sarina Bowen & Elle Kennedy. HIM – Ez a srác könyv is itt van nálam.
Szóval nézzétek mit sikerült beszereznem, de hamarosan érkeznek majd újabb könyvek. Már nagyon várom a Könyvfesztivált. Hátha el tudok menni s ott is bezsebeltek pár könyvet.

Mivel 14 könyvről van szó, így tartalmat nem másolok be. Molyon meg tudjátok keresni ,képeket mutatom nektek.