2019. április 21., vasárnap

Borítóleleplezés: Bakos R. Laura: Megélt életek

Nagy megtiszteltetés ért, hogy idén már másodszor tarthatok a blogomon borítóleleplezést. Köszönöm a szerzőnek a bizalmat és a lehetőséget, hogy itt mutathatom be az új könyve borítóját. Olvastam már tőle néhány részletet a blogján és a csoportjában, s azt kell, hogy mondjam, nagyon szuper lett. Imádtam olvasni, és már most vannak belőle kedvenceim. Szóval szívből ajánlom nektek a könyvet.
Íme hát a borító:


Bakos R. Laura:
Megélt életek


Fülszöveg:

Dávid sikeres úszó volt, aki egy szerencsétlen baleset következtében megsérült, és már csak árnyéka önmagának. Mindenki a visszatéréséről faggatja, ő azonban hallgat.

Lili egy fiatal lány, aki az élet nehézségeivel néz szembe, miközben haldokló barátnőjét segíti át élete utolsó pár hónapján.
Mindkettőjüket megtörte az élet, de egy véletlennek köszönhetően találkoznak. Talán a nagybetűs Sors akarta így, vagy csupán a véletlen műve lenne?

Vajon két összetört szív képes meggyógyítani és kiegészíteni egymást?Megjelenésének várható időpontja: 2019. 08. 04.A NewLine Kiadó gondozásában jelenik meg, és a webáruházban lesz kapható.
A könyvet szerkesztette Virágh Máté, a borítót tervezte Szabó Borka.