2019. április 28., vasárnap

26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
Tegnapi napon felutaztam Budapestre a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra.. Elképesztő volt ott lenni. Két okból is, hiszen először mehettem egyedül Pestre és először voltam jelen a Fesztiválon. Sok szerzővel tudtam találkozni személyesen, de sajnos voltak, akikkel nem sikerült. Jó lett volna, de mivel vidékről érkeztem, így világosabban kellett hazamennem. Az egyszer biztos egy életreszóló élményben volt részem. Jövőre mindenképpen el fogok menni újra. Hogy kikkel is találkoztam? Nos, hát készültek szelfi képek a szerzőkkel velem együtt. Szóval úgy nézzétek, hogy abszolút nem vagyok egy fotogén.
Néhány képet hozok a fesztiválról és a parkban lévő standokról is. Nagyon élveztem a könyvek nézelődését és a forgatagot, ahogy a sok ember megy a vágyott könyveik után.

A könyveket is bemutatom nektek, miket szereztem be. Illetve a fesztiválról készült néhány képet is. Dedikált példányaimat itt tudjátok megnézni az oldalamon, illetve a többi képeket is.A 26. Budapesti Nemzeti Könyfesztivál képekben.:
Kint is volt pár stand:
Gyémántfelhő Kiadó standnál is jártam.


Ella Steel dedikál


Éppen számol....
N.Fülöp Beáta

Marilyn Miller dedikál

Íme a képek , akikkel találkoztam.


Ella Steel: Féktelen  hajsza
Marilyn Miller: A vezér


N.Fülöp Beáta


Suzanne Wolf
Jelvény Mögött


Emy Dust
Zeynep 1.


Renata W. Müller
A védelmező

A beszerzett könyveim és az IK (Imádom a könyveket stand)
IK Stand