2019. május 7., kedd

Bombicz Judit: Mesék elalvás előtt

Szeretném meg köszönni Bombicz Judit szerzőnek, hogy egyike lehettem az a szerencsés, aki megnyerhette a csodálatos mese könyvet Mesék elalvás előtt címmel. Ezt a könyvet egy csodálatos, gyönyörű kislánynak Barbikának adtam át ajándékba. Amire nagyon nem számítottam, hogy meg is nyerem.Hiszen neki szántam a nyereményt. Időközben elolvastam, belelapoztam a mesekönyvben, és lentebb olvashatod a véleményemet.


Bombicz Judit:
Mesék elalvás előtt


Tartalom:

Szeretettel ajánlom minden meserajongó gyermeknek és szüleiknek, Mesék elalvás előtt című könyvemet. 
Olyan történeteket írtam, melyek hősei néha emberek, de főként, emberi tulajdonságokkal felruházott állatok, vagy tárgyak. Sok történetemben megjelennek a kisegerek, valamiért nagyon szeretem beleszőni őket a mesékbe. 
Mindegyik történetnek van valamilyen rejtett tanulsága, így a kicsik észrevétlenül tanulnak meg olyasmit, amire szeretnénk felhívni a figyelmüket. 
Úgy érzem, nincs szebb annál, mint amikor egy csöppség csillogó szemekkel hallgatja a felolvasott mesét, és nem akarja, hogy véget érjen. 
Végül, de nem utolsó sorban ott a sok szép illusztráció, amik színessé, szebbé teszik az egész kiadványt. 
Jó szórakozást kívánok a történetekhez! 
Bombicz Judit


Véleményem
5/5
  
Ez a mesekönyv számomra egyik legszebb könyve. Gyönyörű illuszrált képek és könnyen olvasható szinten felnőtteknek is szívből tudnám ajánlani. Sőt mindenkinek ajánlom kortól függetlenül. Hiszen hiába vagyunk felnőttek, teli gonddal néha mi is vágyunk egy kis mesére. Egy szép történetre, ahol jó győzedelmeskedik a rossz felett. Ez a mese pedig telis tele van szép gondolatokkal, érzelmekkel, amiket, egy gyermeket meg lehet tanítani. A szeretetre, bátorságra és a jószívűségre. Mindegyik mese gyönyörű, de mégis az én szívemhez az első történet áll Karácsony, a csodák éjszakája címmel. 



A könyvben 12 kis történet és hozzá illusztrált rajzos kép tartalmaz. Mindegyikben okosságok és jó tanácsok vannak.




Karácsony, a csodák éjszakája
Cincogó, a hős egér
A kis gesztenye története
A veteményeskert lakói
Csoda a falon túl
A húsvéti nyuszi
Cincin első karácsonya
Egy állólámpa meséje
Sanci, a jószívű manó
A három jó barát
Hangyóca kalandja
Csipet, a fókalány


Így tehát szívből tudom ajánlani felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt e szép gyönyörű mesekönyvet. Nagyon köszönöm, hogy megnyerhettem és belelapozgathattam. 



Kedvenc idézetek:







A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése