2019. május 25., szombat

Evelyn N.:Frostwork – Jégvirág (Ördögi titkok – Devilish Secrets 1.)

Szeretném, megköszöni Evelyn N.:Frostwork – Jégvirág (Ördögi titkok – Devilish Secrets 1.) címmel, hogy lehetőséged adott elolvasni, ami nemrég jelent meg ebookban. A könyvet MagyarSzerzők Könyvei Magazin keresztül kaptam meg. Ami számomra megtisztelő, hogy felkért olvassam el és írjak róla véleményt. Nem volt nehéz tekintve, hogy igencsak rövidke volt. Sajnos… Bővebben lentebb olvashatod a véleményemet.


Evelyn N.
Frostwork – Jégvirág
(Ördögi titkok – Devilish Secrets 1.)


Tartalom:

Elissa tűkön ülve várta, hogy végre nagykorú legyen és elhagyhassa otthonát. Miután édesanyja meghalt, apja kifordult önmagából és minden dühét a lányán vezette le. Elissa nagynénjéhez menekül, aki a lány védelmének érdekében magához is veszi őt. Új környezetbe kerül, új embereket ismer meg, és ott van az a titokzatos idegen is, aki mindenáron ki akarja ismerni a lányt… Családban maradt titkok, emberek, akikről azt gondoltad, hogy ismered őket, és valami megmagyarázhatatlan veszély kísér utadon… Talán Elissa életében végig mozgatta valaki a szálakat?

Véleményem
4,5 / 5

Nos hol is kezdjem.
Túl rövid és túl sok minden történt ebben a könyvben, ami elvárható lenne 186 oldalon.  Lehetett volna még nyújtani az eseménysort. Lehetett volna többet írni a karakterekről és a mellékszereplőkről. Én mondjuk, szeretem, ha kicsit lassan csordogál az egész. Legyen min rágódnom.
Alapjában véve egy igazán szórakoztató, haladós, romantikus történetet kaptam. Tetszett a történet és két kedvenc karakterem is van Amanda és Matt. Mondjuk, lehetne nekik is egy külön történetük. Bírnám is... Vannak ám fordulatok, igazán érdekes részek. Elissat és Jasont bírtam is… Jason öcsikéjéről is lehetett volna többet írni. Negatív karakterről meg feláll tőle a hátamon a szőr. Valahogy nem igazán értem és tudom elképzelni, hogy valaki ennyi gyűlölet legyen a másik iránt.
Maga a történet, cselekmény rendben van kellően izgalmas és fordulatosak. Sőt! Azt kell, hogy mondjam, igazán élveztem. Ezek után is simán olvasnék még tőle könyveket, mert olyan zsánerben ír, ami egyik kedvencem és jó pont, mert sorozat lesz ebből.

Szóval szívből ajánlom nektek a könyvet, kicsi hibák ellenére igazán szórakoztató, kikapcsolódást nyújt mindenkinek. 

Kedven idézetek



A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése