2020. november 1., vasárnap

Ella Maise: Hozzád megyek Jack Hawthorne - ("Ella Maise egy csodálatosan tehetséges írónőnek tartom. Nem egy regényét forgattam már a kezembe, de remélem nem utoljára. Izgalmas, letehetetlen romantikus könyvet kaptam kézhez. Imádtam Jack-et, a morcos, komor képét.")

 ~~~ Recenzió ~~~

Szeretném, megköszöni az Álomgyár Kiadónak, hogy elolvashattam Ella Maise: Hozzád megyek Jack Hawthorne c. kötetet. Ella Maise a kedvenc írónőm, eddig két kötetét olvastam el, és nem volt kétség, hogy ezt is elolvasom. Írónőtől eddig két kötetét olvastam, az Akarlak, Adam Connor és Imádlak Jason Thorne c. regényeket, már akkor tudtam, hogy kedvencem lesz Ella.


Ella Maise:
Hozzád megyek Jack Hawthorne

 

Tartalom:

Őrült vagyok? Hozzámentem egy idegenhez. 
Amikor a jövőmről álmodoztam, nem így képzeltem el. De aztán jött Jack Hawthorne… 
Jack és én mindent fordítva csináltunk. Az első nap, amikor találkoztunk, megkérte a kezemet. Azt gondolnád, hogy egy pasi, aki ilyen jól néz ki, aki kissé ugyan rideg, mégis elbűvölő és teljességgel elérhetetlen, csak élete szerelmének kérné meg a kezét, nem? 
Nem. Engem kért meg. Egy totál idegent, aki még soha nem hallott róla. Egy idegent, akivel a vőlegénye csupán pár hete szakított. Azt gondolnád, a szemébe nevettem, és bolondnak neveztem – és még sok minden másnak –, aztán a lehető leggyorsabban otthagytam. Nos… pontosan ezt tettem, kivéve az otthagyós részt. 
Csupán pár perc kellett neki, hogy rábeszéljen erre az ajánlatra… mármint a házasságra. Hamarosan el is érkezett életem legboldogabb napja. Ja, nem. Életem legrosszabb napja volt. 
Őt hibáztatom azért, hogy belementem ebbe az egészbe. A csodálatosan kék szemét, azt a komoly arckifejezést, amelyről nem gondoltam volna, hogy ennyire bele fogok bolondulni.
A dolgok akkor kezdtek megváltozni, miután közölte velem, élete legnagyobb hibáját akkor követte el, amikor elvett engem. Ugyan továbbra sem beszélt sokat, a tettei beszéltek helyette. És a szívem kezdett ráhangolódni erre a beszédre… 
Egyik percben még nem is ismertem, aztán ő lett a mindenem. 
Egyik percben még elérhetetlennek tűnt, aztán mintha teljesen átadta volna magát nekem. 
Egyik percben azt hittem, hogy ami köztünk van, az igaz szerelem. A következő percben már minden hazugságnak tűnt. 
Ella Maise, nemzetközi bestsellerszerző legújabb, romantikus története a szerelemről, a vágyról és a kétségekről ismét elbűvöli az olvasókat.

 

Véleményem
5/5

Ella Maise egy csodálatosan tehetséges írónőnek tartom. Nem egy regényét forgattam már a kezembe, de remélem nem utoljára. Izgalmas, letehetetlen romantikus könyvet kaptam kézhez. Imádtam Jack-et, a morcos, komor képét. Ahogy felengedett oldalról, oldalra nagyon tetszett, hogy ennyire látványosan fejlődött a jelleme. Végére igazán szerethető figura lett. Rose volt, aki megváltoztatta Jack-et. Meg mutatta milyen érzés szeretve lenni, Jack pedig a családot mutatta meg Rose-nak. Imádtam olvasni. Néha kuncogtam, sírtam, nevettem, mérgelődtem és csapkodtam jócskán. Annyi érzelmet váltott belőlem, rég volt már, hogy így éreztem egy történet iránt, nagyon kevés írónak sikerül belőlem kicsalni érzelmeket. Ez az 500 oldal maga volt a csoda.

Borzasztóan sajnáltam, hogy ilyen soká tartott kezembe venni ezt a kötetet. Viszont teljesen megérte kivárni. Nagyon is megérte. Néha kell egy olyan hangulat az embernek, hogy élvezettel tudjon elmerülni az olvasás világában. Ella Maise megtette, és tuti, hogy nem egyszer olvasós lesz számomra ez a kötet. Érdemes megvenni, elolvasni. Nekem nagy-nagy kedvenc lett.

Történetben volt két kedvenc szereplőm Owen és Sally, kíváncsi lennék arra, hogy az írónő ír-e külön történetet róluk. Én biztos elolvasnám. Az egyik kedvenc jelenetem mindenképp a kórházas volt. Nyilvánvalóan akkor jöttek rá igazán, hogy mit is éreznek egymás iránt. Csak, hát Joshua belerondított a dolgok közepébe. A házassági fogadalmat igyekeztek mindketten betartani, gondolok a betegségre, munkára stb. Azt hittem, hogy fellengzős, sablonos szerelmi történetet fogok olvasni, de nem. Szépen lassan alakult ki mindkettőjükben a szerelem, a ragaszkodás. Pont ezt szeretem. Szóval, mint mondtam Ella csodás könyvet írt.

Mindenesetre egy élmény volt elolvasni, kerek egy nap alatt sikerült elolvasnom, annyira magához láncolt. Igazán üdítően hatott rám, kellemes kikapcsolódást nyújtó történet volt. Igazából ennél többet nem is tudnék mit mondani, annyit mondhatok, ha szemezel ezzel a könyvvel, akkor javaslom, olvasd el. 

 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Álomgyár Kiadó

Bookline

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése