2020. november 8., vasárnap

K. M. Holmes: Miénk a pillanat - (Megmondom, nem tudok hibát találni ebben a történetben. Három nap alatt kiolvastam. Egyszerre vigyorogtam., csapkodtam és anyáztam egy sort. Különféle érzelmeket csalt ki belőlem ez a történet, tetszett az a rész, a könyvben, hogy voltak visszaemlékezések mindkettejük részéről és igazából végén derült ki, hogy teljesen másként emlékeztek vissza. ")

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az írónőnek, hogy lehetőségem nyílt elolvasnom a következő könyvét a Miénk a pillanat c. kötetét. K. M. Holmes, ugye nem gondoltad komolyan, hogy beérem ezzel a két könyvvel? Kérem a következőt. Annyira tudtam, hogy imádni fogom ezt a kötetet is. Nathan és Helena kapcsolata, forró szenvedélyes, igazi kis romantikus történet volt számomra. Köszönöm, kedves írónő, hogy odaláncoltál engem. 

K. M. Holmes:
Miénk a pillanat


Tartalom:

Bűvölet zongoraszóra 
Helena Jones azért érkezik Los Angelesbe, hogy interjút készítsen barátnője, Camie nagy sikerű filmsorozatának szereplőivel. Arra azonban nem számít, hogy az élete hamarosan a feje tetejére áll. Az interjú helyszínén szembetalálkozik egy ismerős, igéző szempárral, melynek tulajdonosa Nathan volt, akivel élete legperzselőbb éjszakáját töltötte évekkel ezelőtt, majd a férfi szépen felszívódott. 
Ám a véletlenek sorozata még csak most kezdődik. Egy bárban, ahol zongorahangok kíséretében változik meg minden körülötte, rábukkan apja titkos múltjára és újra Nathan bűvkörébe kerül. Vajon meddig lesz képes harcolni az érzelmeivel és ezzel a lélegzetelállító pasival? Van kiút a kétségbeesett sóvárgásból? 
Ha csak hárítania kell, az menni fog – véli Helena. 
Vagy mégsem?

leményem:
5/5

Ejh... Mit tett velem, K. M. Holmes írónő. Hát nem megint fantasztikus könyvet írt? Nagyon jól szórakoztam rajta. Imádtam, olvasni.

Nathan nem kis pályás fickó, ha valamit akar azt el is éri. Mondjuk a tesója sem elveszett lélek. Nagyon örültem, hogy szerepeltek Camie és Miguel. Imádom őket. Olyan aranyosak együtt. Na, de térjünk vissza Nathan-re és Helena-ra. Helenát kedveltem, mert ahogy ő is, én is a kedvelem a zongorát. Bár nem tudok zongorázni, engem is elvisz a zenéje, egy másik világba. Helenának gyógyír a zene, a lelkére. Sokat szenvedhetett… Főleg miután egy csúnya, fájdalmas családi titok került felszínre, amit felkavarta a lelkét.

Mason a másik kedvencem. Anyám, borogass. Ütődött ez a fickó, komolyan. A szövegei fenomenálisak. Legyen külön története neki is. Ajj, de olvasnám nagyon, biztos jó szövegei lennének.Azt hittem, hogy Nathan nem fogja bírni Masont, de nagyot tévedtem.

Őszintén megmondom, nem tudok hibát találni ebben a történetben. Három nap alatt kiolvastam. Egyszerre vigyorogtam., csapkodtam és anyáztam egy sort. Különféle érzelmeket csalt ki belőlem ez a történet, tetszett az a rész, a könyvben, hogy voltak visszaemlékezések mindkettejük részéről és igazából végén derült ki, hogy teljesen másként emlékeztek vissza. S ebből adódik a sok konfliktus, a bizalom hiánya és a meg annyi kérdés, hogy vajon azt érzik egymás iránt? Vajon tényleg, az volt az első szikra, amikor először találkoztak? Álom volt csupán vagy véresen komoly valóság. Faltam a betűket, hogy megtudja, tényleg az volt-e. Hiába éreztem végig, hogy ők ketten bizony egymásnak vannak teremtve, ha egyikük vagy a másikuk nem jön rá, mit is éreznek valójában.

Ezekután továbbra is várom írónő következő könyvét. Szívből ajánlom minden romantikus lelkű olvasóimnak, érdemes megvenni és elolvasni. Tanácsolom, hogy az első részét is vegyétek meg,

 

 A könyvet itt tudjátok megvenni:

Álomgyár Kiadó

K. M. Holmes írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése